Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 2 minute, BRANCA a spus:

merck.Dacă tu frânezi întâi,cei din spate garantat vor semnaliza şi te vor depăşi!Vorbesc dacă e liber în față şi nu e linie continuă.Am văzut faza asta de multe ori.Se mai orientează oamenii dacă văd că nu e intersecție cu alt drum înainte...

Pai daca este un obstacol pe carosabil (chiar mi s-a intamplat pe autostrada cu tronson in lucrari, limitare la 70km/h sa ma trezesc cu un suport de tine indicatorul sa fie pe banda de rulare si a trebuit sa-l ocolesc franand si apropiindu-ma de parapet, ca masina avea garda mai joasa, SUV-ul din fata l-a incalecat fara probleme, cel din spate a facut fix ca mine)  sau sare un animal din boscheti, nu trebuie sa franez? Aia din spate nu asteapta nici macar 2-3 secunde sa vada ce si cum si se baga instant in depasire? 

Link spre comentariu
Acum 10 ore, merck a spus:

Pare un model vechi, nu stiu daca are martor de bec ars in bord

Cat de vechi sa fie, daca pana si la Dacia din 94 cand aveam bec ars, se schimba frecventa releului si nu se mai aprindea martorul in bord...nu stiam care, dar stiam sigur daca e ars pe stanga sau drepata.

Acum 10 ore, BRANCA a spus:

Nici la mine nu semnalizeaza faza scurtă,mama ei de opelăraie!

Vorbeam de masini...:rade:

Acum fara gluma, si la releele alea mai vechi, mecanice, cu bimetal, tot stiai cand e ars un bec pe semnalizare. La faza scurta, iti dai seama dupa lumina care o face in fata masinii, nu prea deranjeaza ca nu ai martor pt asa ceva. Dar acum si daca are pana trebuie sa le arate in bord, altfel sunt in stare sa mearga pana tocesc jantele.

Link spre comentariu
13 hours ago, merck said:

Si el declara: Semnalizare în ultimul moment și tras de volan

Bate campii!

Era inca departe cand s-a vazut semnalizarea.

13 hours ago, merck said:

e vitezometrul motociclistului se vede 120km/h, dar declara ca nu-i reala viteza afisata.

Da, si ciocolata invelea marmota... sau era invers? 

Bai, pe bune? Acordati prea multa atentie unui teribilist.

Ala franeaza si semnalizeaza corect. 

N-am nimic in principiu cu motociclistii dar unii sunt mult prea salbatici in trafic!

Link spre comentariu
Acum 33 minute, doru3160 a spus:

Pt ca au cazanul mai puțin potent, și își mentine viteza știind că urmează să depășească. O frână in acel moment, ii strică vantul din spate, si pe urmă iar se chinuie să depășească. 

Cine stie ... cunoaste! :aplauze Care ati avut/aveti numai masini potente nu stiti din astea :rzb!

Nu mai zic daca are de depasit un tir sau urmeaza un deal :85. Tot aici intra si dubistii mai ales cand sunt incarcati. 

La baza este un frustrat care doreste sa arate ce tare este el chiar si cu o coaja si altii cu supercar-uri sunt niste papagali. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Ba stim f bine. Dar la fel vedem ca nu era cazul sa se expuna inutil. Nu venea nimeni din fata dupa tir. putea temporiza mai bine manevra.

Plus impulsul oricum il pierdea ca tirul era suficient de departe incat sa nu isi poata pastra viteza.

Asta un sofer bun ar fi stiut.

Daca lasa 2 3m in plus si calcula altfel avansul nu se expunea atat.

Alea s doar apucaturi de pilot fara rost.

Am vazut bmw ul clasic la 1000e sa faca asa pe drum absolut liber.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări