Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Clar vinovat cel ce schimba benzile fara sa se asigure. Benzile se schimba pe rind asigurindu-te de fiecare data inainte nu cite doua odata. Cind se intra pe un drum cu mai multe benzi nu se intra pe ultima banda opusa sensului din care vii ci se intra mai intii pe banda cea mai apropiata de partea din care intri si apoi se schimba pe rind benzile asigurindu-te pina ajungi pe banda dorita. In cazul din discutie viteza este irelevanta pt ca masina ce a intrat avea banda pe care sa stea pina trecea vitezomanul.

Link spre comentariu

Eu am avut o coaja ce gafaia la deal cu 110 la ora si nu o data m-am vazut obligat de putoarea tigaii sa intru pe prima banda. Dar nici o data nu am considerat ca am prioritate in fata gibonului de pe prima banda, indiferent de viteza cu care se deplasa el...  Daca erau 3 benzi si se bateau de la banda din mijloc, atunci cel din stanga avea prioritate, dar aici nu  e cazul.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
3 hours ago, sesebe said:

Clar vinovat cel ce schimba benzile fara sa se asigure. Benzile se schimba pe rind asigurindu-te de fiecare data inainte nu cite doua odata. Cind se intra pe un drum cu mai multe benzi nu se intra pe ultima banda opusa sensului din care vii ci se intra mai intii pe banda cea mai apropiata de partea din care intri si apoi se schimba pe rind benzile asigurindu-te pina ajungi pe banda dorita. In cazul din discutie viteza este irelevanta pt ca masina ce a intrat avea banda pe care sa stea pina trecea vitezomanul.

Intocmai!

3 hours ago, merck said:

Deci daca era o camera radar si asta de filma era detectat ca a depasit viteza legala in caz de accident => culpa comuna si in lipsa radarului => nu este culpa comuna? 

Eu cand judec un incident incerc sa o fac corect si impartial analizand greselile vazute, tu se pare ca te bazezi doar pe problele de la dosar. Tu mergi pe principiul hotul neprins este negustor cinstit, eu nu.

P.S. Sa stii ca in cazul unui accident, viteza se poate aproxima si dupa deformarile aparute in urma impactului. La 30km/h ce mari deformari poti avea in urma unui impact?

Cum faci asta la judecatorie?

Te apuci de calcule complexe bazate pe naiba stie ce algoritmi? 

Frizezi ridicolul dar nu esti suficient de matur sa-ti asumi! 

Link spre comentariu

Pwula mea, politistii au inebunit??? Au cerut celor 3 masini cu tot cu ocupanti sa ramana pe carosabil??? Pai folosesti ca baraj masini cu oameni nevinovati in ele??? WTF!!!

Dati click pe ultimul video si va minunati ce pot sa faca dobitocii in uniforma din Romania!!!

https://autoblog.md/video-accident-teribil-in-judetul-braila-o-masina-de-politie-lovita-frontal-violent-de-un-sofer-care-abia-isi-luase-permisul/#:~:text=În seara zilei de 23,ar fi plecat cu aceasta.

Link spre comentariu

Închipuiți-vă că dementul ăla lovea în plin o mașină cu participanți la trafic blocată de poliție, în loc de cea a poliției....ce scandal ieșea.Au avut mare noroc că a ales-o pe aia goală a polițiștilor. Deși nu înțeleg de ce nu a încercat să evite prin lateral, ieșind în decor...

Link spre comentariu
Acum 20 minute, validae a spus:

Închipuiți-vă că dementul ăla lovea în plin o mașină cu participanți la trafic blocată de poliție, în loc de cea a poliției....ce scandal ieșea.Au avut mare noroc că a ales-o pe aia goală a polițiștilor.

Nu iesea nici un scandal, o intorceau din condei  ca doar pulitia intodeauna are dreptate! 

Domnul pulitist constantin popescu care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe Raisa si a ranit-o grav pe prietena ei in data de 13 ianuarie 2022 inca nu se afla in inchisoare. Ce dracu' este de judecat dom'le la cazul ala ca in curand se implinesc 2 ani de la nefericitul eveniment?

Link spre comentariu

Poate i se ,,prescrie,, pedeapsa, cum au făcut cu doi judecători prinși în fapt cu șpaga, demiși și ,,judecați,, până când s-a ajuns la termenul de prescripție.

Acum au fost repuși în drepturi ( hoții judecă iar !!! ) și trebuie să mai primească și salariile din urmă de pe anii de judecată.....vai de mama ei de țară !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări