Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Proiectul initial era cu 2 benzi pe sens si trotuare. Iesiri spre Canta si Pacurari cu bretele ca in Nicolina. Doar ca dupa 90 a pocnit schema in dreptul lui ca proiect, si dupa ce l-au stilizat, si au facut imparteala, a mai ramas doar de o banda pe sens.  Buna si aia, dar si de acolo au mai supt unii 10 ani pana l-au terminat. Nu stiu daca se mai poate extinde acum, fara modificarea infrastructurii. Trotuarele actuale nu pot prelua trafic. Sunt cumva agatate de calea rutiera. In sectiune se vede mai bine. Calea rutiera este sustinuta de trapez, iar trotuarele sunt pe laterale. Nu ai cum baga trafic auto pe acolo.

Untitled.jpg

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Doru.Ultima dată am fost în Iaşi cred că acu vreo 10 ani.Trafic infernal şi se conduce în stil "arăbesc"!Adică cu tupeu şi nerespectare reguli circulaţie la greu!

În Bucureşti e mai intens traficul dar se vede că sunt conducători auto antrenaţi,experimentaţi...Nu zic că nu se sare calu' şi pe acolo.E deja celebră  chestia cu făcutul la stânga prin dreapta centrului intersecţiei!Văzută şi păţită şi de mine.Dacă toţi fac manevra într-o intersecţie în stilul ăsta trebuie să te "conformezi"...

Link spre comentariu

Acum 10 ani era parfum. Hai acum sa vezi daca te tin balamalele. Circul in fiecare zi, la ore de varf. Cam traversez orasul. Oricat de optimizat as face traseul, tot am cateva noduri. Satisfactia mare e ca evit P Rosu (considerata a fi o intersectie problema in oras) de ani buni in drumul de si la serviciu. Il fac cu alte ocazii, dar din ce am vazut, nu seamana cu buluceala de la pasajul in discutie. Acolo efectiv e pe tupeu. Ma bag doar cand trebuie sa ajung in centru, cu fata la cursuri. Altfel, ma duc pe variante. Si nu ca nu m-as bizui, insa pt 1km in plus, iti strica ziua un bizon, ca nu ai cum sa-i ignori total.

Link spre comentariu

Doru.S-a îmbâcsit rău oraşul.Pe vremea lui Ceauşescu se sistematizase fenomenal.Erau nişte băieţi deştepţi,dezgheţaţi în spate.

Acum are zone f f înghesuite,chiar şi pe lângă Palatul Culturii.

În Complexul studenţesc Tudor e jale amară!Mai să nu recunoşti locul...

Link spre comentariu

Buna

Poi nu era linie continua.Trebuia doar sa accelereze(cel cu BMW) si era OK.

Bineanteles ca daca ai BMW poti face orice pe sosea,doar ai BMW.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

Iata cum erau sa se duca pe apa sambetei 4mii euro...

E60 dizel probabil era luat de cateva luni, e dizel nu are putere da are cuplu si aia conteaza la depasiri. 

A crezut omul ca are racheta si nu un dizel de 2L. :)

Editat de Sharky
Link spre comentariu

La faze din astea am auzit de multe ori,real,comentarii cu..."eu am prioritate,ăla e de vină"!Parcă ţi-ar servi prioritatea la ceva dacă eşti în spital sau în cavou!...Aici am o singură observaţie.Te fereşti cât poţi,eventual intri chiar şi în şanţ.O ciocnire frontală cu o maşină puternică,în depăşire,înseamnă moarte sigură...

Link spre comentariu

A dat de lucru la poliție. Mă întreb, tipul sau tipa mai are permisul, teoretic n-ar trebui, ai tot ce-ți trebuie pentru a putea fi reținut, numai voință să fie. Văd că înregistrarea e de pe data de 06.03.2021, timp suficient.

Link spre comentariu

Si acolo iese basma curata ca doar tupeul ala jegos e sustinut de pile si relatii. De asta e bine cand dai peste un bou din asta  sa te aperi cu aceiasi moneda si sa-i dai intre coarne fara mila.

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu

Ieseam din masina si ii trageam una de-i zbura ochelarii de pe nas.... mama lui de borfas. Ce tupeu obraznic...sa traga de usa de la masina, de parca ar fi cumparat-o el sau a ramas mostenire de la ma-sa.

Imi place de aia care sar primii la scandal si pe urma si-o fura original....de nu le mai trebuie toata viata smecherie, se gandesc de trei ori inainte sa mai provoace scandal.

Cu astfel de specimene n-ai ce sta de vorba....cum a fortat usa masinii si a intrat peste tine, il tragi de haina in masina si ii dai cu sete pana se racoreste. Pe mine ma mai calmeaza nevasta-mea...altfel ori eu ori el...vedem apoi dupa care plange ma-sa!

Editat de mac01
Link spre comentariu

N-am prea înţeles din filmare care a fost mobilul agresiunii...Dacă a avut sau nu o justificare.Sunt unii care te scot din pepeni de-ţi vine să-i pocneşti!Dacă o iei logic orice ripostă,de orice parte,e periculoasă şi penală.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări