Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 12 ore, Sharky a spus:

Era vb de masinile puternice care sunt mai usor de scapat de sub control

Poti reciti paginile anterioare, daca nu ma crezi.

Ca tu te-ai apucatsa lauzi motorul de lighean, ok, traiasca loganu! in sfarsit un motor ok pe o dacie. F bine, ne bucuram.

Dar nu te da lovit si nu incerca sa lovesti cu sarcasm, ca nu te-a lezat nimeni.

Pentru ce sa ma lezeze? discutia era doar la nivel tehnic al motorizarii, ca ala de 1,6l nu se mai fac motoare, nu ca performante deosebite, ca fiabilitate si da a fost un motor excelent, aia care nu pricep sau nu vor sa recunoasca e treaba lor, sa invete daca mai au cu ce.

Sa ma deranjeze ca? ca-i o masina coaja? hai sa fim seriosi pentru mine Hilux-ul nou era o troaca de munca, masina e un utilaj cu care-ti faci treaba, aia era principalul si nici macar nu era cel mai scump ce-l aveam la mine... :rade:

Fiecare masina-si are rolul ei, inclusiv batrinul Logan, rolul lor este clar, apa, paie si bataie, pentru asta e fierul nu pentru selfesteeme, sportivitate, feeling, motor rafinat, materiale placute la atingere... alea-s fetisuri, au trecut de mult.

Si de dat "miez" se da si unu cu 1300 si-ti poate crea probleme cit casa doar ca mno, ca sa te dai miez dupa unii trebe 200Cp+, total gresit, talimbii se gasesc la toate nivelele de putere.

Link spre comentariu

Configuratia drumului nici nu ar trebui discutata, ca nu e pista de avion.

Cu o masina puternica se merge mai usor daca nu faci totul in ultimul moment. De ex cu loganelul daca vreau sa depasesc un tir lung  care merge cu o 100km/h imi trebuie timp si spatiu, cu una puternica o pisti si se duce. 

@merckde ex eu merg in general cu 3000rpm si am 115km/h. Rar merg cu 3500rpm. Daca nu cunosc drumul, stau cu un ochi pe gps, vad configuratia drumului si o las in frana de motor nu ma zdruncin deloc.

Editat de daniels
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Sharky a spus:

Repet, tu n-ai inteles ce am vrut sa scriu eu.

Masina de putere mare te fura, ia viteza fara sa te prinzi.

Cu un lighean fie el si de 16v nu esti in pericol.

Se pare ca nici unu n-a inteles ce vrea celalalt, eu m-am referit la talimbi iar dumneavoastra la inapti de a conduce daca nu simt ca au ajuns la 200km/h si-i dau mai departe cu entuziasm.

Asta este, sint si din astia da parca mai putini decit talimbii.

Link spre comentariu

Parca nu...

"Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu rutier format din autoutilitară de 3,5 tone şi remorcă, pe banda întâi, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Avrig, pe fondul neatenţiei în conducere, a acroşat colţul stânga spate al unei autoutilitare aflate pe banda de selecţie pentru coborârea de pe A1, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a acroşat alte patru autoturisme aflate în coloană spre coborâre, precizează IPJ Sibiu."

https://www.agerpres.ro/eveniment/2023/11/10/update-accident-cu-6-masini-pe-a1-in-judetul-sibiu-trei-adulti-si-un-copil-de-6-luni-transportati-la-spitale--1201727

Is si altii mai recenti?

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Elegant, politicos.

La noi cel vinovat nu ar fi oprit.

Dar nu e problema. La cati tuciurii au invadat Anglia se dau si eu pe brazda.

Uite aici trotinetist.

https://www.stiridecluj.ro/social/inconstienta-maxima-un-trotinetist-a-cazut-spectaculos-pe-un-trotuar-din-cluj-napoca-dupa-un-slalom-ca-in-filme-video?fbclid=IwAR0WBq0QE0y6y3coImtPgKQw1jtCe9KHJabi5spqwkSkmyEivI2246pqhR4

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări