Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Era vb de masinile puternice care sunt mai usor de scapat de sub control

Poti reciti paginile anterioare, daca nu ma crezi.

Ca tu te-ai apucatsa lauzi motorul de lighean, ok, traiasca loganu! in sfarsit un motor ok pe o dacie. F bine, ne bucuram.

Dar nu te da lovit si nu incerca sa lovesti cu sarcasm, ca nu te-a lezat nimeni.

Link spre comentariu

Care-i motorul ăla de Logan "eficient"?De curând am fost cu un taxi nou,cu motorul în 3 cilindrii şi mă minunez când mai aud de aşa ceva!1000 cmc parcă...

La mărimea ăsta sigur are turbină,că altfel trebuie să o turezi în draci!

Se spunea mai 'nainte că rezistă motoarele bine la 5000 de ture.Eu mă cam îndoiesc,nu există creştere de turație fără creştere de uzură!

Ştiu un amic care a terminat o maşină nouă în 100000 km numai din accelerație,respectiv din depăşiri fără număr!Aia e plăcerea lui,să facă "miuțe" cu cine prinde pe traseu...

Are un singur noroc,că e dintre cei mai buni şoferi din oraş,altfel îl vedeam de mult timp în "decor".Şoselele nu prea te iartă azi,la cât de aglomerate sunt,să faci tu "slalomuri" pe traseu...

Link spre comentariu
8 hours ago, doru3160 said:

Probabil tentația e mai mare cand herghelia e mai mare

Asta doream sa evidentiez.

Cuplul si acceleratia unui motor slab, sunt slabe, diferenta intre un motor aspirat sub 100 si unul turbo peste este semnificativa la condus, si spun asta din propria experienta, n-ai cu ce face liniute si cerculete si in general nu prea ai cu ce sa te dai smen in fata colegilor, iti piere cheful de alergat cand e asa puturoasa. 

De acord, sunt destui nebuni care ar face tampenii si cu astea, dar cred ca o astfel de masura ar avea totusi potential sa salveze vieti. 

Link spre comentariu

Daca ar fi dupa mine, eu chiar i-aș incuraja pe cei cu masini tari, pe trasee dedicate, să vină să-și rupa capul. In felul asta or să rămână pt stradă mai puțini, iar cei rămași, dupa ce-și vor fi potolit setea de tâmpenii, probabil vor merge ca oamenii obișnuiți. Cu un motor de 1,4 turbo, de 68cp, cei care vor, isi pot rupe gâtul. Au cu ce, daca le lipsește mintea. Un asemenea motor, are si zvâc in el, si se duce lejer in 150km/h. Tot din experiența personală vorbesc. 

Link spre comentariu

Ne e nicio treabă cu presupusa lege .

Unul , pe o stradă,  la mine la țară,  a intrat cu viteză în curbă  și cel din dreapta a rămas fără cap. 

Masina era una mică.  S-a răsturnat...etc.

Poate să le dea și trotinete,  un om care conduce periculos rămâne un pericol permanent pentru ceilalți participanți la trafic. Nu contează ce masina are. 

Poate cu una ca a lui Mister Bean...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Dacă ăsta din link a avut 227 km/h,cât a avut maşina de poliție care l-a urmărit??

De ce? E si asta ceva fiu sau nepot cu imunitate?

Suspendarea permisului pe 270 de zile este o masura prea blânda. Trebuia anulat si interzisa conducerea oricarui vehicol pe drumuri publice pe o perioada de macar cinci ani. Plus examen la psihiatrie (nu la psiholog). În tarile cu apa calda, bicicleta, caruciorul de copil, cel de butelie, etc., sunt considerate vehicole

Link spre comentariu
Acum 2 ore, cdinu332 a spus:

Poate să le dea și trotinete,  un om care conduce periculos rămâne un pericol permanent pentru ceilalți participanți la trafic.

Asta este esenta!

Eu nici trotineta nu le-as da! Eram in masina unui prieten seara pe la ora 22 si in drum spre casa de pe o alee a tasnit si i-a taiat cale o trotineta cu .... o p.zda! Noroc ca nu avea pe nimeni in spate, ca la ce frana a tras cel din spate sigur ii bushea masina. Daca mai era un mascul ... mai intelegeam, dar si fetele s-au dilit? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări