Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

3 hours ago, doru3160 said:

Prea mult spatiu liber... 

E singura explicatie.

Nu-i inteleg pe parintii acestor nebuni, din doua motive.

Unul ar fi ca n-ai cum sa nu-ti cunosti propriul copil indeajuns sa stii ca nu trebuie lasat singur intr-o astfel de masina.

Al 2-lea e direct legat de asta, si e simplu, cum mama masii sa dai din principiu un bolid BMW pe mana unui incepator?

PS: Cica e un proiect de lege ( nu am retinut cine este initiatorul ) care isi propune sa limiteze puterea masinilor pe care soferii incepatori si sub 21 de ani le pot conduce la sub 100 de cai. Daca proiectul se va concretiza atunci toti soferii incepatori ( pana la un an ) si toti cei sub 21 de ani, vor putea conduce numai masini slabe, prea slabe sa mai puna un pericol semnificativ pe strazi ( cuplul unui asemenea motor e suficient de slab incat sa-i piara nebunului cheful de liniute si alte cretinisme ). 
Mie mi se pare unul ok, ceva masuri drastice trebuiesc luate impotriva acestor nebuni plini de hormoni si fara uzul ratiunii, fara retineri sau griji pentru siguranta lor sau a celor din jur. 
Parcarile supermarket-urilor pe la care merg eu sunt pline de cerculete, totusi cum naiba se face ca nu se intampla nimic, nu-mi explic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări