doru3160 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) Baga politaiul la teorie cat cuprinde. Doar ca nu se pupa cu practica...La noi, ca tot ati vorbit de Iasi, sa vezi dimineata ce e la intrarea pe pasajul Bancila. In rond intra de pe 3 intrari, unele chiar cu doua benzi, (Tabacului, Zimbru si Nationala) si se infunda la intrarea pe pasaj pe 3 randuri, cateodata si mai inghsuit pe 4, pt ca la capat este un semafor pe verde 25 sec. timp in care poti iesi in bulevard Pacurari. Unii se mai bifurca si merg pe Arcului, dar grosul stau la semafor si pasajul e ful. L-as intreba pe politai, cum dovedeste una din cele 3...4 masini care stau sa intre pe unica banda a pasajului ca a intrat prima in rond, implicit are prioritate, cand acolo se depaseste si pe dreapta si pe stanga si toti se bulucesc (la propriu) la intrarea pe pasaj. Nici daca isi baga picioarele in ligheanul cu apa rece n-o rezolva. Are el impresia ca a rezolvat-o inteligent pe aia cu 2 masini... Asta e pasajul infundat la capat unde se vede semaforul, pe rosu evident. La sec 12 se vede unica banda care trebuie sa primeasca cele 3 randuri de masini...la momentul filmarii era parfum. Nu am gasit o filmare la ora de varf. Editat Martie 8, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
merck Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 20 minutes ago, doru3160 said: Baga politaiul la teorie cat cuprinde. Doar ca nu se pupa cu practica... Partea proasta ca el are carnetul cu procesele verbale si ... boul il foloseste dupa cum stie el teoria! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) Iti dai seama cam ce inseamna la el rezolvare (la sediul politiei, binenteles), cand se duc 2 masini tamponate la intrarea pe pasaj, si ambii sustin ca au intrat primii in sensul giratoriu...dar fiind infundat pasajul s-au intalnit cu totii la intrare pe o singura banda. Acolo e curat lucrul dracului in casa popii. Daca stai cuminte pe banda de la exterior pt ca vrei sa virezi dreapta, vine bizonul pe banda de la interior, te depaseste, si iti taie fata pt ca el e primul la intrare. Daca stai pe banda de la interior si vrei sa iesi prin viraj la dreapta, trebuie sa tai banda de sens, si atunci tipa cel care vine de acolo, ca tu schimbi banda si trebuie sa-i dai prioritate. Oricum o dai, nu iesi bine. Trebuie sa te serpesti si sa inaintezi in varful picioarelor, iar pe bizoni sa-i lasi in pace, ca au mintea odihnita, si n-o scoti la capat cu ei. Editat Martie 8, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
merck Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 27 minutes ago, doru3160 said: La noi, ca tot ati vorbit de Iasi, sa vezi dimineata ce e la intrarea pe pasajul Bancila. In rond intra de pe 3 intrari, unele chiar cu doua benzi, (Tabacului, Zimbru si Nationala) si se infunda la intrarea pe pasaj pe 3 randuri, cateodata si mai inghsuit pe 4, pt ca la capat este un semafor pe verde 25 sec. timp in care poti iesi in bulevard Pacurari. Unii se mai bifurca si merg pe Arcului, dar grosul stau la semafor si pasajul e ful. L-as intreba pe politai, cum dovedeste una din cele 3...4 masini care stau sa intre pe unica banda a pasajului ca a intrat prima in rond, implicit are prioritate, cand acolo se depaseste si pe dreapta si pe stanga si toti se bulucesc (la propriu) la intrarea pe pasaj. Nici daca isi baga picioarele in ligheanul cu apa rece n-o rezolva. Are el impresia ca a rezolvat-o inteligent pe aia cu 2 masini... Cred ca sunt camere pe unii stalpi. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Acum 4 ore, sesebe a spus: Perfect de acord cu @Ion_Bumbu ........... Intri pe intrarea 1 si vrei sa iesi pe 4. Deci te incadrezi pe banda 3. Pe intrarea 3 intra cineva si se incadreaza pe banda 2 pt ca vrea sa iasa pe iesirea 1. Tu ca sa iesi pe 4 te intersectezi cu cel de pe banda 2 care vrea sa iasa pe iesirea 1. Cine la cine acorda priortate pt ca ambele masini circula corect ??? Cazul de mai sus: sens giratoriu cu 4 ieșiri. Care are prioritate? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Acum 3 minute, merck a spus: Cred ca sunt camere pe unii stalpi. Asa si? cine crezi ca sta la o simpla tamponare sa se uite la inregistrari? Trebuie sa le caute, sa le salveze...e complicat pt Garcea. Face el dreptate in legea lui, baga culpa comuna si uite-asa impaca pe toata lumea. Spui de camere, de parca le-ar pasa lor de asa ceva. Link spre comentariu
merck Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 7 minutes ago, doru3160 said: Iti dai seama cam ce inseamna la el rezolvare (la sediul politiei, binenteles), cand se duc 2 masini tamponate la intrarea pe pasaj, si ambii sustin ca au intrat primii in sensul giratoriu...dar fiind infundat pasajul s-au intalnit cu totii la intrare pe o singura banda. Ii rezolva pe amandoi dupa metoda: Cum i-au torturat 9 polițiști pe doi tineri care le-au atras atenția că nu poartă mască Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 1 oră în urmă, Alphsoo a spus: Dungile alea din sens nu le-a facut Dorel intrerupte ca sa-i ramana si lui vopsesa pt. gard. Link spre comentariu
merck Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 5 minutes ago, sesebe said: Cazul de mai sus: sens giratoriu cu 4 ieșiri. Care are prioritate? Care apuca! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) Daca militianul se incadra pe prima banda la preselectie nu era ok ? Aici mai este si orgoliu de Garcea .. Editat Martie 8, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) S-au incadrat ambii anapoda. Dar daca prima banda era plina, s-a dus pe urmatoarea si pe urma si-a cerut dreptul de prioritate. Editat Martie 8, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Am gasit o poza cu intrarea de care vorbeam... inchipuiti-va banda la dus plina de masini, iar la intrare, la baza, 4 randuri de masini stau sa intre pe pasaj...convinge pe careva ca tu ai fost primul in rond, si ai prioritate, daca ai cum. Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Acum 16 minute, doru3160 a spus: Am gasit o poza cu intrarea de care vorbeam... Vad ca pasajul e aproape gol, nu prea se indeamna lumea sa treaca pe el... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Asa e, doar eu am visat ca e aglomerat dimineata... Link spre comentariu
merck Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Eu nu inteleg de ce nu-l fac acum cu 3 benzi. Doua care sa se duca spre Pacurari. Nu cred ca sunt multi pietoni care sa il foloseasca. Din 2 trotuare si un pic din fiecare banda => 3 benzi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum