Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Nu stiu de ce mai exista notiunea de linie continua ( si restrictiile legate de ea ), devreme ce o multime de romani li o gasesc cel mult optionala...

Eu cred ca doar suspendarea permisului si a licentei ( plus amenda, oricat ar fi ) e o sanctiune mult prea blanda pentru el.

De ce? Pai nu faci asa ceva din greseala, ci o faci premeditat.

Si nu premeditezi o incalcare atat de grava a regulamentului daca esti un om in toate facultatile mintale.

Deci? Pai deci indivizii astia ar trebui sa fie declarati inapti pentru a conduce autovehicule in conditii de siguranta, si sa li se interzica pe viata dreptul de a dobandi permis ( legea prevede chiar asta prin varianta retragerii permisului, situatie in care l-ai pierdut pe viata ).

Spuneti-mi ca n-am dreptate...

Link spre comentariu
Acum 21 minute, Ion_Bumbu a spus:

Alt post sa iasa la numar...

Tu ai recitit ce ai scris?

Acum 36 minute, Ion_Bumbu a spus:

A depasit corect, elegant, pe linie continua

Lauzi un delicvent si esti deranjat daca te pun in aceeasi oala cu ala!

Editat de merck
Link spre comentariu

Puteti sa puneti pe oricine in orice oala, e ceva normal la dumneavoastra, si mai ales sa trunchiati citatul ca sa va iasa pasienta.

Ce trebuia sa pricepeti era doar ironia situatiei, elegant, etc da mno, unii pricep altii au motiv de flame.

Si din pacate asta e o manevra des intilnita, cei care chiar circula stiu si nu-si mai fac probleme, doar sint atenti sa n-o faca de oaie colegu.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Ion_Bumbu a spus:

sa trunchiati citatul ca sa va iasa pasienta.

Ce anume din ce am inlaturat schimba sensul? Ce am indepartat nu schimba absolut cu nimic ceea ce am citat!

Acum si tu ca sa dregi busuiocu' o arzi ca era o ironie. Ce este mai jos tot la ironie sa o incadrez???

Acum 12 minute, Ion_Bumbu a spus:

Si din pacate asta e o manevra des intilnita, cei care chiar circula stiu si nu-si mai fac probleme

Deci o faci si tu dar te superi ca te-am pus in aceeasi oala. 

Nu o data te-am intrebat in diferite siutatii daca "o comiti" si tu la fel si te dadeai virgina. 

Propune modificarea codului rutier prin acceptarea delictelor care se fac des de catre soferi sa nu mai fie considerate incalcari ale legii! 

Link spre comentariu
Acum 58 minute, Ion_Bumbu a spus:

Si e ceva deosebit?

A depasit corect, elegant, pe linie continua, pe banii si carnetul lui, n-a pus in pericol pe nimeni.

Acum 53 minute, daniels a spus:

Si pe licenta.

Acum 50 minute, Ion_Bumbu a spus:

Sper ca da!

Aberati mult si fara rost, mai bine citeati si intelegeati ce si cum.

Link spre comentariu

Avem și noi dreptul să ne protejăm de cei care nu au niciun respect pentru viața altora. Ultimul accident grav doar ce-l văzui la tv, doi demenți se întreceau noaptea prin oraș, unul scapă mașina de sub control și intră într-un pom unde se rupe în două.Un cretin mai puțin pe drumuri. Acum poliția îl caută pe tovarășul de întrecere...

Link spre comentariu
1 hour ago, merck said:

Tu ai recitit ce ai scris?

Lauzi un delicvent si esti deranjat daca te pun in aceeasi oala cu ala!

Auzi, tu chiar nu recunosti ironiile cand le citesti? 

Sau ai tu o zi mai proasta? 

Ca si cu Icar la fel...

Pai toti ne-am amuzat copios de postarea d-lui Bumbu, numai tu ai inteles pe dos? :rade:

Link spre comentariu

Mda, presupun ca ai fost ironic mai devreme, daca da atunci prezint scuze ca nu m-am prins.

PS: Totusi, votul nu poate fi comparat cu situatia de aici. 

Oameni cu viziuni politice bolnave sunt peste tot, nu doar la noi, dar nu-i poti segrega indiferent de criterii pentru ca ar fi discriminare.

Fiecare nebun poate vota cu cine vrea, daca majoritatea votantilor sunt intregi la mansarda atunci nebunii nu se vor impune. 

In cazul soferilor nebuni in schimb pericolul mortal pentru cei din jur este iminent si urgent.

Link spre comentariu

Unul la fel ca tine spune:

Foarte bine a procedat cel cu Passatul, multe oi spun ca nu e așa , omu a vrut sa meargă înainte apoi sa răzgândit, atât timp cât nu încurca nu văd de ce politia mafia “legala” sare pe el.

Altul ii raspunde:

Se cheamă depășire de coloană la semafor

Unul completeaza:

bai, cititi dracu cartea aia, DACA TE-AI INCADRAT GRESIT SI NU MAI AI DISTANTA NECESARA SA SCHIMBI BANDA, ITI CONTINUII DRUMUL PE BANDA PE CARE TE-AI INCADRAT.

Bard (ca mi-a fost lene sa caut) spune:

Conform Codului Rutier din România, schimbarea benzii de circulaţie se poate face la o distanţă de minimum 50 de metri înainte de intersecţie, în cazul în care aceasta este prevăzută cu indicatoare şi/sau marcaje pentru semnalizarea direcţiei de mers.

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări