Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

7 hours ago, doru3160 said:

Pai și ce să facem, să nu ne exprimam parerea...

iti poti exprima parerea acolo unde nu frizezi penibilul.

Aici ti-am zis ca eu cunosc personal pe cei implicati pe plan local si ca am avut discutii cu ei fix pe tema asta, iar tu o tii pe a ta ca nu-i adevarat, ca stii tu mai bine.

Pai e ridicol...

Link spre comentariu
Acum 38 minute, Marian a spus:

iti poti exprima parerea acolo unde nu frizezi penibilul.

Ok, de acum incolo iti voi cere parerea. Daca o sa consideri că ce vreau sa spun te aranjează, ii dam drumul, restul cenzurăm să nu cumva sa ofenseze pe careva, si mai ales un special ceva, ca e jale. Te-ai făcut înțeles. Toti care nu au aceeași părere cu tine sunt penibili, ridicoli, inteleg greu si trebuie sa le explici tu cu inteligenta ta cum stau lucrurile. Si ține cont ca despre persoana ta nu s-a exprimat nici o apreciere personală. Mai vrei respect?  Cred ca mai ai de lucru in sensul ăsta. 

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Marian a spus:

PS: Nu trebuie sa uiti cu cine stai de vorba, nu-s un simplu utilizator pe care sa-l pui la punct cu atitudinea ta plina de clisee! 

Atunci nu mai cerși atenție. Din cate stiu nu te-a pus nimeni sa ții socoteala postarilor fiecaruia. Macar sentimentele sunt reciproce. 

Link spre comentariu
Acum 15 ore, Marian a spus:

Mama lui a dracu de proiect cretin...

Cred ca inginerul ala vfrea sa-l detroneze pe dorel...

Sint 2 lucruri diferite, proiectul si executantul.

Ceva mai demult existau comisii de circulatie, Comisia de circulatie judeteana si comisia de circulatie municipala/oraseneasca, asta in Timis, prima se ocupa de toate drumurile din judet mai putin in Timisoara si in orasele mari unde existau astfel de comisii, nu stiu cum este acuma si ce denumiri au insa tot pe formatul asta se merge.

Nici un semn de circulatie, semafor dunga, proiect nu se schimba, vopsea, modifica fara acord de la comisia de circulatie care are in componenta membrii din Politie, municipalitate si experti in circulatie.

Inginerul ala are perfecta dreptate, el este mai mult ca sigur constructor si nu expert in circulatie si nu are nici un drept sa modifice proiectul.

Poate face sesizare ca-i gresit si poate opri lucrarea pina vine decizia insa asta inseamna sa-si taie craca de sub picioare, poate sesiza gresala si sa continue lucrarea sau sa respecte proiectul si sa nu-si bata capul.

Daca nu este in localitate Primaria n-are nici un control asupra lucrarii.

Ca

Link spre comentariu
Acum 12 minute, Ion_Bumbu a spus:

Si e ceva deosebit?

A depasit corect, elegant, pe linie continua, pe banii si carnetul lui, n-a pus in pericol pe nimeni.

Delictul se pedepseste indiferent de situatia in care s-a produs.

In plus, la romani este sport national de a impinge limita catre infinit. Orice "reusita" il "obliga pe meltean" sa ridice stacheta mai sus, pana intr-o zi cand intra termenul fatal in ecuatie si atunci e prea tarziu!

Nu mai zic ca este sofer pe taxi si astia trebuie sa conduca exemplar pentru ca transporta pasageri! 

Da noi romanii avem o vorba: Corb la corb nu-si scoate ochii!

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări