Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

56 minutes ago, doru3160 said:

Semnele alea au fost stabilite de o comisie ce reprezenta primaria si poliția.

Nu stiu ce comisie a stabilit proiectul dar sigur nu a fost nici politia locala si nici primaria.

Cunosc personal politia de aici si pe primar, de ambele parti sunt de acord ca semnele sunt puse ridicol.

Culmea ar fi fost sa nu stie nici politia cum se pun semnele...

NU, altcineva a intocmit proiectul, probabil administratorul drumului in colaborare cu firma care a executat lucrarea, si administratorului nu-i totuna cu politia.

Dar eu nu cred ca eroarea s-a facut la un nivel asa inalt, e prea ridicol.

Mult mai probabil eroarea e una intermediara intre deciziile la nivel de top, si distributia proiectelor pe zone, undeva un Gigel desteptu' a incurcat ziua cu noaptea si nimeni nu-si mai asuma. 

Sigur, e putin probabil sa se intample vreun accident din cauza acelor indicatoare puse pe dos pentru ca pana si un incepator isi da seama ca nu ai voie sa depasesti in curba ( in fapt incepatorii stiu cu atat mai bine asta pentru ca face parte din greselile care duc direct la pierderea examenului practic, si astea sunt bine bagate in cap de catre instructori, elevilor ). Dar arata penibil, si asta am semnalat si primarului si unuia dintre agentii de politie locali, numai ca decizia nu e la ei, iar daca altcineva le muta in mod corect, primeste instantaneu dosar penal.

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Marian a spus:

NU, altcineva a intocmit proiectul, probabil administratorul drumului in colaborare cu firma care a executat lucrarea, si administratorului nu-i totuna cu politia.

Consiliul local împreună cu un reprezentant al politiei rutiere, daca e in localitate, si in afara localitatii, administratorul drumului împreună cu poliția rutieră. . Asa e legea. Restul e can can. Discutam discuții. Inginerul ăla cunoștea legea mai bine decât restul. 

Link spre comentariu

Stiu ca esti obsedat de a te impune la bodega in orice discutie dar citeste din nou de cate ori e nevoie pana te prinzi, ca eu nu mai repet:

24 minutes ago, Marian said:

Cunosc personal politia de aici si pe primar, de ambele parti sunt de acord ca semnele sunt puse ridicol.

Culmea ar fi fost sa nu stie nici politia cum se pun semnele...

Link spre comentariu

Discutam despre gestul inginerului de a respecta acea hotarare, indiferent cine papa pius a luat-o. In lege nu prevede ca daca-s prosti, li se scuza. Si nu tin neaparat sa am dreptate, mai ales cand nu am. Ai tu impresia asta.

Acum 7 minute, Marian a spus:

ca eu nu mai repet:

In sfarsit o hotarare inteligenta, deja erai plictisitor.

Link spre comentariu

https://www.facebook.com/reel/975520817078063?mibextid=kcDB8O

Acum 1 oră, Marian a spus:

Sigur, e putin probabil sa se intample vreun accident din cauza acelor indicatoare puse pe dos

Never say never!

Uite aici ce n-a vazut Parisu':

https://www.facebook.com/reel/1828498634251558?mibextid=kcDB8O

uita-te la marcaje cand era in depasire si uita-te la marcaje cand a revenit pe banda :rade:

Si cireasa de pe ... coliva:

https://www.facebook.com/reel/1317539155549734?mibextid=kcDB8O

Editat de merck
Link spre comentariu
4 minutes ago, merck said:

Never say never!

Uite aici ce n-a vazut Parisu':

https://www.facebook.com/reel/1828498634251558?mibextid=kcDB8O

Astia nu-s intregi la mansarda.

Intalnesc periodic scapati de la balamuc ca ala, oamenii astia sunt bolnavi de depasiri, eu le-as anula permisul si i-as trimite inapoi la psihiatrie unde le e locul. 

Pe bune, legea e mult, mult prea blanda cu ei.

Link spre comentariu
1 hour ago, doru3160 said:

Si nu tin neaparat sa am dreptate, mai ales cand nu am. 

Pai nu o faci premeditat, ca obsesia e ceva ce nu poate fi controlat. 

Uita-te pe orice topic de bodega, esti campion in parerologie! 

PS: Nu trebuie sa uiti cu cine stai de vorba, nu-s un simplu utilizator pe care sa-l pui la punct cu atitudinea ta plina de clisee! 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Marian a spus:

PS: Nu trebuie sa uiti cu cine stai de vorba, nu-s un simplu utilizator pe care sa-l pui la punct cu atitudinea ta plina de clisee! 

Pai și ce să facem, să nu ne exprimam parerea de frica sa nu dreranjam pe maria sa marian. Hai lasa-ne. Respectul se câștigă, nu se cerșește, nici nu se impune. Ia vezi de citește regulamentul forumului  si dă-mi un citat unde scrie ca ești un special. Ca nu mai incapem de ei zilele astea. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, doru3160 a spus:

Nu e vina lui, daca e pe post de execuție, si face altfel decât a primit hartiile, răspunde in caz ca se întâmplă ceva. Mai probabil sa se intample accident conform proiectului, dar el e la adapost, in caz de proces. Il apără "proiectul" ce l-a respectat cu sfințenie. Vor raspunde alții. Se merge pe principiul, noi muncim, nu gandim. Si daca cei pusi sa gandeasca nu au cu ce, uite ca se intampla si nefăcute. 

Nu e chiar asa.

LEGEA 10/1995

SECŢIUNEA a 3-a Obligaţii şi răspunderi ale executanţilor

Art. 25. - Executantul lucrărilor de construcţii are următoarele obligaţii principale:

a) sesizarea investitorilor asupra neconformităţilor şi neconcordanţelor constatate în proiecte, în vederea soluţionării;

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări