Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 15 minute, daniels a spus:

S-a marcat drumul in sat la mine.

20231026-160431.jpg

Sa vedem cand or sa se prinda.

Au fost mana in mana cu cei de la pulitie! Sa vezi ce amenzi or sa bage la cei care nu se uita la indicatoare :85.

Un om normal la cap doar daca se uita la drum (vede ca urmeaza un viraj) nu se apuca sa intre in depasire, dar ... unde mai gasim noi oameni normali la cap? :rade:

Editat de merck
Link spre comentariu
2 hours ago, daniels said:

S-a marcat drumul in sat la mine.

20231026-160333.jpg

20231026-160431.jpg

Sa vedem cand or sa se prinda.

Fix aceeasi problema aici la mine dupa modernizarea DJ611, intr-o curba periculoasa au pus indicatoarele invers, adica la intrarea in curba sunt alea care anuleaza limitarea de viteza la 30/h si care anuleaza interdictia de depasire.
La iesirea din curba in conditiile in care urmeaza linie dreapta, e indicatorul care arata inceperea limitarii de viteza la 30, si cel care interzice depasirea.

Aceeasi problema pe ambele sensuri. 
La momentul cand se faceau lucrarile le-am zis ca e fix pe dos, dar cica asa le-a zis inginerul ca e in proiect.

Le-am zis ca inginerul inseamna ca nu are permis, altfel nu se explica. 

Le-am recomandat sa se uite ei in legislatie, si dupa ceva discutii intre ei, au mutat indicatoarele in modul corect.

A 2-a zi a venit inginerul ala cretin si i-a obligat sa le puna la loc pe dos.

Am facut sesizari la politie, la primarie, primarul s-a luat de ei, da n-are cu cine sa discute, oamenii sunt incuiati in cap, si blocati pe replica "asa e proiectul".

Mama lui a dracu de proiect cretin...

Cred ca inginerul ala vfrea sa-l detroneze pe dorel...

Link spre comentariu

Nu e vina lui, daca e pe post de execuție, si face altfel decât a primit hartiile, răspunde in caz ca se întâmplă ceva. Mai probabil sa se intample accident conform proiectului, dar el e la adapost, in caz de proces. Il apără "proiectul" ce l-a respectat cu sfințenie. Vor raspunde alții. Se merge pe principiul, noi muncim, nu gandim. Si daca cei pusi sa gandeasca nu au cu ce, uite ca se intampla si nefăcute. 

Semnele alea au fost stabilite de o comisie ce reprezenta primaria si poliția. Daca aia-s prosti, nu e vina inginerului ca a respectat acea decizie. Vorba aia, leagă calul unde zice stăpânul, chiar dacă il mănâncă lupul. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări