Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 4 ore, cdinu332 a spus:

Probabil că nu te-ai întâlnit cu ea...

Să vezi cum o calcă tirurile pe Cheia,  în curbe. 

Apropo,  chiar conduci sau te joci cu ea prin parcare?

Ce faci,  când dai peste căruță într-o localitate,  ai linie continuă... Sau un biciclist  care trebuie depășit la o distanță anume față de el? 

La fel,  poți întâlni cai, vaci,  boi, prosti care trebuie depășiți cu un spațiu generos,  și ai linie continuă. 

Vorba lui eos, mai ai de făcut câteva zeci de mii de km până te poți numi sofer cu experiență. 

Eu nu calc linia continuă!  

Bravo!  Stai jos, ai zece pentru asta.

Asta ca nu mai spun o situatie intalnita de mine in care militienii opreau masinile pe stanga si pe dreapta la un control intr`o noapte pe tronson cu linie continua.PAi daca e cum spune el ca ``eu nu calc niciodata linia continua`` sa vezi atunci coloane in ambele sensuri.

Nici macar nu era un militian din aia sa ne dirijeze care sa trecem si care sa stam

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Marian a spus:

Eu rareori vad tiruri sau camioane care in curbe sa-si tina banda. De cele mai multe ori transportatorii trec fara stres peste linia continua, asa stiu ei sa fie soferii profesionistii lui peste prajit!

Am menționat traseul.  Cheia. 

Este imposibil să își țină banda.  Uneori,  când vii de sus, te oprești și îl lași să treacă de curba.  

Link spre comentariu

Pe mine mă deranjează dobitocii care nu-și țin banda în curbe.  Până n-o calcă el cu jumate de mașină,  nu se lasă.  

Zici că merg cu tancul. 

Sau altii de merg prin mijlocul drumului prin localități mai mici și nici nu se dau. 

Îmi pare rău că n-am TAB.

La noi se conduce ca la ușa cortului,  iar butonatul telefonului e lege. 

Link spre comentariu
Acum 14 ore, cdinu332 a spus:

Probabil că nu te-ai întâlnit cu ea...

Să vezi cum o calcă tirurile pe Cheia,  în curbe. 

Apropo,  chiar conduci sau te joci cu ea prin parcare?

Ce faci,  când dai peste căruță într-o localitate,  ai linie continuă... Sau un biciclist  care trebuie depășit la o distanță anume față de el? 

La fel,  poți întâlni cai, vaci,  boi, prosti care trebuie depășiți cu un spațiu generos,  și ai linie continuă. 

Vorba lui eos, mai ai de făcut câteva zeci de mii de km până te poți numi sofer cu experiență. 

Eu nu calc linia continuă!  

Bravo!  Stai jos, ai zece pentru asta.

Ma joc cu ea prin parcare (ca sa fii multumit).

Vino si circula in Bucuresti, mergi dimineata din Dr Taberei pina in Romexpo, mai ales acum ca s-a inchis podul Grand.

Asa ca idee.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări