Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Vă rog să priviți cu mare atenție filmarea, am observat după câteva rulări succesive, pare că lipsesc niște cadre din filmare exact înainte de momentul în care camionul acroșează biciclistul.Pare că s-a tăiat din filmare, camionul pare că face un salt de câteva cadre în față.

Dl. franzm are dreptate, șoferul are și el parte de vină, nu trebuia să tragă stânga, fiindcă biciclistul exact în acea direcție se îndrepta.Pe de altă parte, trăgând violent de volan spre dreapta putea intra în casele de pe margine, iar în lipsa camerei care a filmat totul nu știu cum ar fi putut explica accidentul.Fiindcă sigur biciclistul se făcea nevăzut dacă scăpa de impact....

Am scris și o să tot repet asta, dacă îți pui o cameră de bord, simplifici mult explicațiile în cazul unor astfel de întâmplări și în lipsa unor camere de supraveghere sau martori binevoitori.

Se pare că în sfârșit și poliția română e de acord să se permită ca probe filmările cu camera de bord în astfel de cazuri.Chiar azi am auzit ceva la radio pe tema asta în timp ce conduceam....

Link spre comentariu

Tampit profesionist la volan. Si o merita. Bine ca n a lovit pe altii.

Nu stiu daca s a scris, odrasla lui Iorgulescu a luat cu executare. Era culmea sa ia cu suspendare. 

Acu o sa vedem corupție si fuga de raspundere. Ca nu il putem extrada, ca nu il gasim etc etc.

https://www.facebook.com/reel/2006687029712044

Nu s pt violență dar imi plac astia de se dau cocosi dupa ce greșesc in trafic. Apoi si o capătă.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Sharky a spus:

Nu stiu daca s a scris, odrasla lui Iorgulescu a luat cu executare.

13 ani si 8 luni (initial avea 15 ani si 8 luni). 

Eu ii maream pedeapsa pentru ca a fugit si a insultat justitia romana!

Il "ascundeam" pe viata! 

Si tat'su ameninta ca daca cineva mai spune ca fiu'su a condus beat + drogat il da in judecata! Avocati l-au invatat sa spuna ca spitalul unde s-a facut prelevarea de sange nu avea acreditare sa faca asemenea analize.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări