Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Pai ce crezi ca se intampla cand nu esti atent sa observi ca cel din fata franeaza? :rade:

Acolo vad ca se faceau lucrari (trebuia trecut pe sensul opus o bucata de drum) si ma indoiesc ca nu era semnalizat din timp, dar cand esti ocupat cu multe altele MULT MAI IMPORTANTE decat belitul ochilor la trafic ... inevitabil se ajunge in stalp, sant, etc. :rzb

Link spre comentariu

Ieri am trecut pe lângă un accident.A oprit un microbuz transport şcolari la şcoală şi o fată a traversat strada fuga să ia ceva de la un magazin,prin spatele microbuzului.A lovit-o o maşină şi i-a spart piciorul drept,sub genunchi...Posibil să rămână cu handicap.

Evident e vina ei,dar,personal,totdeauna încetinesc când văd mijloc transport în comun.Exact de asta mi-e frică,să nu-ți apară cineva în față fix când depăşeşti!

Link spre comentariu

Ăsta e accidentul cu bicicleta.E vorba de un al doilea biciclist care taie intersecția.Singura chestie pe care n-o înțeleg e cum camionul ajunge pe banda din stânga în direcție de mers...A încercat să evite?

https://ziarulunirea.ro/video-imagini-socante-cu-momentul-impactului-de-la-accidentul-de-pe-strada-bucuresti-biciclistul-lovit-de-un-camion-intr-o-intersectie-din-alba-iulia-853316/

Link spre comentariu
Acum 37 minute, BRANCA a spus:

Singura chestie pe care n-o înțeleg e cum camionul ajunge pe banda din stânga în direcție de mers...A încercat să evite?

In momentul impactului este foarte putin intrat pe sensul opus de mers:

Screenshot-2023-10-14-at-07-25-56.png

El a tras tarziu de volan stanga.

Sa vedem daca politia se autosesiseaza:

https://www.facebook.com/reel/973060277268976?mibextid=kcDB8O

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 3 ore, merck a spus:

In momentul impactului este foarte putin intrat pe sensul opus de mers:

Screenshot-2023-10-14-at-07-25-56.png

El a tras tarziu de volan stanga.

A tras de volan dintr-un gest reflex, cand a vazut berbecul pe bicicleta ca a patruns in intersectie, de aia in momentul impactului era deja cu o roata pe contrasens. A sperat sa-l evite... A reactionat bine, dar nu te pui cu prostul. Ala pe bicicleta nici nu a schitat un gest de asigurare cand a iesit in intersectie. Restul e doar urmarea traiectoriei.

Link spre comentariu

Eu cred că pe unii ar trebui să-i supună poliția la niște teste rapide din legislație, chiar pe marginea drumului, dacă sunt observați în trafic că nu respectă niște reguli de bun simț.Cum sunt ăia de merg pe contrasens zeci de kilometri, care ocolesc sensurile giratorii pe invers, etc.

Dacă le pică, să li se rețină permisul și să fie testați temeinic și verificat cum l-au obținut.Sunt în trafic sute de ,,șoferi,, cu permisul cumpărat sau luat de la ambasada Sudanului.Țigani analfabeți care nu știu să citească, dar au permis.Rezultatele se văd zilnic pe străzi...

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Усилитель a spus:

Articol scris de Digi FM
21.10.2022 14:22

Acum 5 minute, validae a spus:

Cum sunt ăia de merg pe contrasens zeci de kilometri, care ocolesc sensurile giratorii pe invers, etc.

Ce rau esti! Se antreneaza si ei pentru Anglea! :85 Vrei sa ajunga in UK nepregatiti?

Link spre comentariu
Acum 13 ore, doru3160 a spus:

A tras de volan dintr-un gest reflex, ... A sperat sa-l evite... A reactionat bine, dar nu te pui cu prostul. ...  Restul e doar urmarea traiectoriei.

Îmi pare rau, dar trebuie sa va contrazic. A reactionat gresit. Dupa cum bine spuneti, a fost un gest reflex. Nu stiu ce viteza avea masina dar, daca mergea înainte sau daca încerca sa evite tragând usor dreapta (se învata la cursurile de siguranta în trafic) si încerca macar sa frâneze, nu l-ar fi lovit pe biciclist. În DE, la asemenea manevre, soferul ia automat parte din vina. Chiar daca nu circula cu viteza excesiva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări