Marian Postat Octombrie 13, 2023 Partajează Postat Octombrie 13, 2023 1 hour ago, merck said: https://www.facebook.com/reel/842095073928884?mibextid=kcDB8O Ce naiba cauta ala pe acolo? Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 13, 2023 Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Pai ce crezi ca se intampla cand nu esti atent sa observi ca cel din fata franeaza? Acolo vad ca se faceau lucrari (trebuia trecut pe sensul opus o bucata de drum) si ma indoiesc ca nu era semnalizat din timp, dar cand esti ocupat cu multe altele MULT MAI IMPORTANTE decat belitul ochilor la trafic ... inevitabil se ajunge in stalp, sant, etc. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 13, 2023 Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Ieri am trecut pe lângă un accident.A oprit un microbuz transport şcolari la şcoală şi o fată a traversat strada fuga să ia ceva de la un magazin,prin spatele microbuzului.A lovit-o o maşină şi i-a spart piciorul drept,sub genunchi...Posibil să rămână cu handicap. Evident e vina ei,dar,personal,totdeauna încetinesc când văd mijloc transport în comun.Exact de asta mi-e frică,să nu-ți apară cineva în față fix când depăşeşti! Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 13, 2023 Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Aproape de perfectiune. Mai lipsea doar sa se dea peste cap, dar fara sa loveasca alta masina. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Ăsta e accidentul cu bicicleta.E vorba de un al doilea biciclist care taie intersecția.Singura chestie pe care n-o înțeleg e cum camionul ajunge pe banda din stânga în direcție de mers...A încercat să evite? https://ziarulunirea.ro/video-imagini-socante-cu-momentul-impactului-de-la-accidentul-de-pe-strada-bucuresti-biciclistul-lovit-de-un-camion-intr-o-intersectie-din-alba-iulia-853316/ Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 (editat) Acum 37 minute, BRANCA a spus: Singura chestie pe care n-o înțeleg e cum camionul ajunge pe banda din stânga în direcție de mers...A încercat să evite? In momentul impactului este foarte putin intrat pe sensul opus de mers: El a tras tarziu de volan stanga. Sa vedem daca politia se autosesiseaza: https://www.facebook.com/reel/973060277268976?mibextid=kcDB8O Editat Octombrie 14, 2023 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 3 ore, merck a spus: In momentul impactului este foarte putin intrat pe sensul opus de mers: El a tras tarziu de volan stanga. A tras de volan dintr-un gest reflex, cand a vazut berbecul pe bicicleta ca a patruns in intersectie, de aia in momentul impactului era deja cu o roata pe contrasens. A sperat sa-l evite... A reactionat bine, dar nu te pui cu prostul. Ala pe bicicleta nici nu a schitat un gest de asigurare cand a iesit in intersectie. Restul e doar urmarea traiectoriei. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Vina este a biciclistului. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Da, avea indicator STOP: https://www.google.com/maps/place/Strada+București,+Alba+Iulia,+Romania/@46.0676755,23.5834701,19z/data=!4m6!3m5!1s0x474ea8068ad7d0d7:0x7f9239264dc9721a!8m2!3d46.0684461!4d23.5872089!16s%2Fg%2F1tggmfb6?entry=ttu Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 1 oră, DjLeco2021 a spus: Vina este a biciclistului. Teoretic, daca scapa viu, ar trebui sa plateasca daune pt avariile dubei... Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 https://www.digifm.ro/stiri/intern/eu-daca-am-bmw-sunt-obligat-sa-pun-anvelope-de-iarna-raspunsul-dat-de-oficialii-rar-a-starnit-hohote-de-ras-printre-internauti-144156 Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Eu cred că pe unii ar trebui să-i supună poliția la niște teste rapide din legislație, chiar pe marginea drumului, dacă sunt observați în trafic că nu respectă niște reguli de bun simț.Cum sunt ăia de merg pe contrasens zeci de kilometri, care ocolesc sensurile giratorii pe invers, etc. Dacă le pică, să li se rețină permisul și să fie testați temeinic și verificat cum l-au obținut.Sunt în trafic sute de ,,șoferi,, cu permisul cumpărat sau luat de la ambasada Sudanului.Țigani analfabeți care nu știu să citească, dar au permis.Rezultatele se văd zilnic pe străzi... Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 10 minute, Усилитель a spus: https://www.digifm.ro/stiri/intern/eu-daca-am-bmw-sunt-obligat-sa-pun-anvelope-de-iarna-raspunsul-dat-de-oficialii-rar-a-starnit-hohote-de-ras-printre-internauti-144156 Articol scris de Digi FM 21.10.2022 14:22 Acum 5 minute, validae a spus: Cum sunt ăia de merg pe contrasens zeci de kilometri, care ocolesc sensurile giratorii pe invers, etc. Ce rau esti! Se antreneaza si ei pentru Anglea! Vrei sa ajunga in UK nepregatiti? Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 13 ore, doru3160 a spus: A tras de volan dintr-un gest reflex, ... A sperat sa-l evite... A reactionat bine, dar nu te pui cu prostul. ... Restul e doar urmarea traiectoriei. Îmi pare rau, dar trebuie sa va contrazic. A reactionat gresit. Dupa cum bine spuneti, a fost un gest reflex. Nu stiu ce viteza avea masina dar, daca mergea înainte sau daca încerca sa evite tragând usor dreapta (se învata la cursurile de siguranta în trafic) si încerca macar sa frâneze, nu l-ar fi lovit pe biciclist. În DE, la asemenea manevre, soferul ia automat parte din vina. Chiar daca nu circula cu viteza excesiva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum