Sharky Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Tipic branca. Scriu cu subiect si predicat ceva, el intelege ce vrea el. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Eu am înțeles foarte bine,alții se fac că nu înțeleg!Repet,chestia asta cu numărul enorm de drogați e o făcătură justificativă pentru tocătorii de frunze de la agenții,organe şi pentru politicienii cocoțați pe funcții! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Om bun, de la consum ocazional pana la dependenta e doar un pas, unul pe care multi il fac. N-am nici o indoiala ca ce soferi drogati sunt prinsi in fapt de catre politie, sunt doar varful unui iceberg imens. Si zau ca nu pot pricepe pentru ce D-zeu sa te puci? Fie si ocazional, de ce ai face asa ceva? De ce atunci cand vezi bine si pe internet si la TV ce efecte dramatice au drogurile? Pana si filmele de cam orice profil arata fata urata a drogurilor. Deci din nou, de ce? Ocazional sau dependent cronic e la fel de grav daca te urci la volan. NU ai voie, pricepi??? Deci nu ai ce sa cauti la volan dupa orice consum de droguri, punct! Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Corect cu n-ai voie la volan în starea "high"!Acu de ce se apucă tineretul de droguri?Cam cum se apucă de fumat,de beut,de pițipoance,de alte tâmpenii,adică din curiozitate,din bravadă,din anturaj,din prea multă energie neconsumată... Am mai zis că pe noi de aici,cei ma în vârstă, ne-a ferit D-zeu că nu erau droguri pe vremea tinereții noastre!Altfel nu se ştie... Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 7 ore, BRANCA a spus: Eu am înțeles foarte bine,alții se fac că nu înțeleg!Repet,chestia asta cu numărul enorm de drogați e o făcătură justificativă pentru tocătorii de frunze de la agenții,organe şi pentru politicienii cocoțați pe funcții! Câte persoane ai văzut care consumă droguri de cunoști așa de bine situația reală? Statistice nu au cum sa reflecte 100% realitatea că de-aia sunt statistici. Personale care consumă droguri nu au o condica unde se semnează pentru o evidență clară dar eu zic că datele alea se apropie de adevăr mai mult de cât vrem sa credem. Când mă refer la consum de droguri nu înseamă neapărat tras pe nas cocaină sau băgat în venă. Fumatul de "iarbă" sau "legale" am văzut destui și nu mă învârt prin cine știe ce cercuri dubioase. In facultate aveam colegi care fumau iarba dar erau absolut OK și niciodată nu am auzit să facă tâmpenii, ăștia de apar acum la TV nu știu ce bagă.. Asta a fost acum câțiva ani buni dar mă gândesc că acum consumul in rândul tinerilor a crescut. Chiar și la serviciu am avut un coleg care se știe că mai bagă cate una pentru relaxare dar nu a facut niciodată probleme și nici nu făcea ceva de laudă din asta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Sat fara caini, asta am ajuns. Alte țări se lupta cu intratul drogurilor in granitele lor, incepand de la individ, si tot nu au eradicat consumul. La noi, prin portul Constanta se trece cu TIR ul/containerul. Cineva trebuie sa consume, ca doar aia nu se straduiesc degeaba sa le aduca. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Rămân la părerea că cifrele sunt umflate.Dacă cineva trage o marijuana la câteva luni e "consumator de droguri"??Iar tinerii,ăi de merg la şcoală,dacă mai iau ceva la un chef sunt şi ei consumatori? La noi se bagă consumul ocazional la consumul frecvent. Am văzut un reportaj din Franța pe sistemul şcolar.Nu fac decãt consiliere la marijuana.Spuneau că după 23-24 de ani consumul scade brusc la tineri spre valori f mici.Practic se renunță la obicei... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 9 minute, BRANCA a spus: La noi se bagă consumul ocazional la consumul frecvent. Toti consumatorii permanenti, au devenit asa, din cei ocazionali. Si fumatul il iei de la o tigara, nu de la un bax. Sa crezi ca cei care prind gustul se vor lasa, inseamna sa vezi numai jumatea plina a paharului. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Tatoaia o avea carnet de conducere?Uite ce susține: https://www.gandul.ro/actualitate/motivul-monica-tatoiu-zilnic-sticla-sampanie-pranz-20058110?utm_source=FLOATING+BF+GANDUL&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee Femeie "tare" asta...Din zicerile ei:"cand mergeam la câte un chef puneam ochii pe unul şi i-o trăgeam"! Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 @BRANCA nici la consumul de tutun statisticile nu sunt atât de precise cum vrei tu, deși la alea se știe clar cine, cât și cui vinde. Și la tutun se mai consuma ilicit dar ăla e un procent destul de mic. Cine fumează astăzi dar nu mai fumează mâine sigur este "înlocuit" de cel puțin unul care nu a fumat azi dar fumează mâine. Așa este și la consumul de droguri, să zicem că cineva a consumat doar câțiva ani dar sigur apar alții care să acopere golul și nu cred că a scăzut vreodată consumul de droguri. Într-adevăr nu poți băga în statistica asta pe cineva care a fumat iarba de doua ori pe an și nici nu cred că sunt băgați aia. Când am fost in Amsterdam absolut toți colegii mei fumători au băgat ceva însă doar atât și acolo, a fost mai mult curiozitatea. Dacă presupunem că îi bagă și pe ei în statistici ... cifrele erau mult mai mari. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Garantat sunt peste un milion dinaia care fumeaza mai des o data la 3 luni. Sa vezi printre tineri, prin camine, etc. Repet nu ma refer la degenerati. Dar da. Se consuma. Problema e cu drogurile e ca nu avem aparate precise. mi e frica ca de drac de testare. Daca ies fals pozitiv? Adica vb aia nici cafea nu beau nici țigări nu fumez dar daca mi o iau? Automat carnet suspendat, apoi la iml unde din banii mei plătesc ca altfel cine stie cat stau sa se aprobe plata de la stat. Si apoi cine stie cat mai e de umblat sa faci rost de carnet inapoi. Plus dosar penal si asa mai departe. Iar la urmatoarea oprire in trafic ce vede omul cand verifica actele in sistem? Ah. Consum de droguri? Ia sa testam iar... Dar sa revenim la subiect. https://www.facebook.com/reel/110164792129688 Bine ca l a lovit de il ocolea poate pierdea controlul, lovea masina si daciotul pleca liniștit... Link spre comentariu
grosu99 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Ar trebui facut control antidrog a verificarea medicala pentru carnet ( la 10 sau la 5 ani functie de varsta ). Iar la cei care dau examen pentru carnet la fel ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Eu as fi de parere sa se faca anual control antidrog. Ce conteaza daca ai luat carnetul si erai curat? Cum faci RCA obligatoriu, si politia verifica, la fel si antidrog. Eventual ca la sportivi, pasaport antidrog. Poate asa ii mai limiteaza pe cei tentati, si ar putea sa aleaga intre permis si consum. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Cine să facă ceva, bulangii din parlament? Trece anul și n-ai să vezi ceva schimbări legislative în privința fenomenului. Din câte văz, trebuie testați și polițiștii mai abitir ca civilii. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 (editat) Acum 4 ore, Marian a spus: Si zau ca nu pot pricepe pentru ce D-zeu sa te puci? Fie si ocazional, de ce ai face asa ceva? De ce atunci cand vezi bine si pe internet si la TV ce efecte dramatice au drogurile? Pana si filmele de cam orice profil arata fata urata a drogurilor. Deci din nou, de ce? Pentru starea pe care ti-o da dupa ce consumi aceste droguri. Pe vremuri cand abia aparusera placile video cu 1M de memorie prin Romania, am intrebat si eu pe un tip de la sala care fusese plecat cateva luni in Grecia cu fratii sai sa sparga vilele grecilor ce simte cand se drogeaza (el gustase cocaina si fratii cand au vazut ca ince sa se drogheze, l-au batut bine si l-au trimis in tara). El imi zice: bai, ca tu esti cu calculatoarele, stii cum e ..... VEZI TRUE COLORS!!!! (cine a prins acele vremuri stie diferenta intre 16 biti si 32 de biti care era modul true colors la video) Deci nu de sanchi se apuca lumea sa se drogheze. Unii au nevoie sa fie la 200% (tot tipul asta mi-a zis ca in Germania a stat in camera cu un sarb care la cateva luni cu gasca lui se ducea si facea jaf armat in Austria si la plecare luau toti SPEED - cocaina, pentru curaj si energie), altii doresc sa uite de griji si baga heroina, altii cauta o stare de cool (au probleme de anxietate, depresie, ert.) si baga canabis. Nu degeaba a scris @ratza: Citat Presupun că ştiţi deja că sistemul endocrin produce canabinozi. Editat Septembrie 21, 2023 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum