DjLeco2021 Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Acum 5 minute, Marian a spus: Nu se poate, jur ca-i mult prea oribila. Crede-ma, sunt amator de filme horor, si-am vazut muuuulte, dar nu exista film horor sa se compare cu imaginea aia. Spun doar atat, ma foarte mir ca au reusit sa numere mortii! Ok, trimitemi-o mie pe mail te rog, nu o voi pune pe forum, fara acordul tau. [email protected] Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Acum 18 minute, ex.escu a spus: Distanta minima care ar trebui pastrata, in metri, ar fi 1/2 din viteza autovehicului adica la 100km/h, minim 50m...in unele tari faptul de a nu se pastra distanta e considerat conducere agresiva si se pedepseste ca atare. Cand si unde ai condus ultima data intr-o tara din vest (deci de la Austria in colo)? Niciodata nu ai sa vezi la orele de varf 50 de metri intre masini sub nici o forma! Stiu ca tirurile cand circula pe autostrada sunt obligate sa pastreze 50 de metri intre ele (indiferent de viteza de deplasare) insa nici macar tirurile nu respecta aceasta distanta. Se intampla sa faca "trenuletzul" pe banda 1 si sa nu poti iesi din cauza lor de pe autostrada. Trebuie sa pui semnalizare, sa fii cu spatele dreapta in fata barei din fata a tirului si sa claxonezi pana berbecu' de la volanul tirului sa ia ochii din telefon sau termina de scarpinat intre degetele de la picioare! Cand vezi in oglinda retrovizoare ca tirul se duce cu 1 metru pe banda de urgenta si merge si un pic serpuit ... ce dracu' sa-ti imaginezi? Nu mai zic ca marcajul face zgomot daca treci pe el (vopseaua este in relief), dar li se rupe lor de felul cum merg. In plus am vazut foarte multi soferi de tir romani tineri (chiar prea tineri zic eu) care fac gafe nu numai pe autostrada ci si prin sensuri giratorii si parcari (nu o data am vazut cum se pune melteanu fix in mijlocul parcarii cu avariile ca in Romania). Nu au aia atatea echipaje de politie sa ii arda cand fac marlanii, dar cand au parte de o masina de politie .... decarteaza grupa mare, ca nu-i iarta deloc. Acum 12 minute, Marian a spus: Eu l-as inchide pe viata pe tirist. Eu nu .... direct un glonte in ceafa! Link spre comentariu
ex.escu Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Distanta de 50m la 100km/h tine de conduita preventiva pe autostrada si e recomandata , printre altele si de Titi Aur.... e printre altele distanta minima si in cazul transporturilor militare, din alte motive. Respectarea normelor tine si de nivelul de educatie, civilizatie...nu de ceea ce se vede in fast and furious... Nu e cazul sa dau socoteala, dar totusi, pe I 95, in sud, sunt 4- 5 benzi + banda expres, viteza e limitata intre 65-75mph, depasirea inseamna amenda + cost suplimentar asigurare, acolo nu se joaca, in oras un demaraj violent, daca e politia prin preajma, poate insemna o mica urmarire terminata cu " freeze m... f...". Nu va impacientati, ce se intampla pe sosele are cauze multiple,carnet luat la pitesti si nu numai, droguri, alcool, frustrari, iresponsabilitate, imitarea unor "figuri" vazute in filme, etc; au fost si la noi cazuri de "abordare" a unor tiruri, chestii vazute in filme... Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Americanii au probleme cu fentanylul,nu românii...Am auzit un ştirist cretin zilele astea că avem milioane de drogați!(?) La toată propaganda antidrog din ultimul timp aş întreba,la segmentul rutier,cât la sută sunt cauzate de drogați?Din ştiința mea alcoolul,adică tot un drog dar nerecunoscut ca atare,ar conduce detaşat față de drogurile uzuale. https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/world-us-canada-66826895.amp Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Branca, tu realizezi ca in ultima perioada, majoritatea accidentelor GRAVE sau mortale, au in ecuatie intii droguri, apoi alcool, apoi viteza prea mare si apoi ucidere din culpa? Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 DjLeco2021.În ultima vreme au fost într-adevăr câteva accidente grave cauzate de droguri,dar nu ştiu per total an,de exemplu,ce procent reprezintă... La americani topul celor 25 cauze de accident este cel din link: https://www.gjel.com/blog/driving-information/top-causes-car-accidents.html Nici acest top nu e clarificator,findcă sunt mai multe aspecte de luat în considerare,de ex accidentele mortale cauzate de droguri... https://nida.nih.gov/publications/drugfacts/drugged-driving Totuşi nici cum pun unii problema cu consumul de droguri şi circulația rutieră la noi nu pare a fi ok.Dacă consumi ceva azi şi peste o săptămână ai fost testat pozitiv poți să zici că "se conduce sub influența drogurilor"?? Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Justificarea invocata catre politisti de soferul vinovat de grozavia de ieri e ca i-a intrat soarele in ochi si n-a mai vazut nimic... Pam-pam! Bai, daca minti, macar minte frate credibil, nu fii penibil! Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 (editat) "Justificarea invocata catre politisti de soferul vinovat de grozavia de ieri e ca i-a intrat soarele in ochi si n-a mai vazut nimic... " ... si de aceea a bagat talpa ca sa depaseasca mai repede soarele. Acum 2 ore, BRANCA a spus: Dacă consumi ceva azi şi peste o săptămână ai fost testat pozitiv poți să zici că "se conduce sub influența drogurilor"?? Categoric DA. Pentru ca daca obisnuiesti sa consumi droguri, atunci nu esti apt psihic sa conduci un autovehicol. Editat Septembrie 20, 2023 de franzm Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Acum 8 ore, ex.escu a spus: Distanta de 50m la 100km/h tine de conduita preventiva pe autostrada si e recomandata E cam mică, îţi lasă sub 2 secunde pentru reacţie. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 https://fb.watch/naHS6aBW-M/ Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Pai daca tu in doua secunde nu reactionezi ar fi bine sa nu conduci. Iar cel din spate nu se opreste in alea doua secunde. Asa ca e ok. Doar ca n ai ce sa ceri de la niste tiristi analfabeți. Proatia e in floare. In rest accidete o sa tot fie. Droguri? Ba e plin de ele. Un milion de drogati sigur avem. Nu ma refer la degenerati ci la cei care consuma ocazional. S au schimbat mult vremurile. Branca e ca deobicei pe alta lume. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 @Marian imi cer scuze, se poate vira si stanga, mai jos este un exemplu: https://fb.watch/na-TypzZ7c/ Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Hai,chiar aşa?Un milion de drogați?Nu cumva asta seamănă cu statistica consumului pe cap de locuitor?Mulți consumă de 5-10 ori mai mult decât restul şi noi "mediem" consumul inventând consumatori? Ştiu că pe la petreceri,chefuri,concerte,se mai consumă droguri uşoare,dar alea sunt fenomene de situație,ocazionale. Au făcut ăştia statistică şi iese un milion de consumatori sau "milioane de drogați"??Vă dați seama ce "logistică" ar trebui ca să întreții aşa ceva? Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Potrivit Raportului Național privind situația drogurilor în România 2022, realizat de Agenția Națională Antidrog (ANA), 10,7% dintre românii cu vârsta cuprinsă între 15-64 ani au consumat cel puţin un tip de drog ilicit de-a lungul vieţii (consum experimental), în timp ce 6% dintre ei au consumat și în ultimul an (consum recent). Acest lucru înseamnă că, în România, există aproximativ 2,7 milioane de consumatori de droguri ilicite, dintre care aproximativ 1,6 milioane au consumat droguri în ultimul an. Cele mai consumate droguri în România sunt canabisul (6,5%), noile substanțe psihoactive (NSP) (3,8%), ecstasy-ul (2,4%) și cocaina (1,7%). Consumul de droguri este mai frecvent în rândul populației tinere (15-34 ani), în rândul persoanelor cu un nivel de educație mai scăzut și în rândul persoanelor care locuiesc în zone urbane. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 merck.Exact la ce mă gândeam!Să zici că nişte consumatori ocazionali,culmea de-a lungul vieții,sunt "consumatori de droguri" mi se pare un mare parşivism şi consider că e o tâmpenie propagandistică!Unii trebuie să-şi justifice salariile "speciale" şi importanța activității!! Mai revedeți apoi şi nepotismul,cumetrismul şi altele care infestează instituțiile,organele statului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum