Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 14 minute, cdinu332 a spus:

Eu am luat carnetul pe șpagă

La Pitești? :rade: Glumesc.

Sunt din Pitești dar niciodată nu am dat de permise, il puteam lua și fata sa învăț mai nimic (bani sa fie că restul găseam imediat). Cu niște ani in urmă mi-am dat seama că treabă asta cu șoferia trebuia să fie doar pentru unii, faptul că în realitate nu se aplica e altceva și drept urmare se vede în statistici.

Link spre comentariu

De sus nu pare periculoasă dar din prima poza vizibilitate e cam ioc, deci ăla e un posibil pericol dacă intrii cu viteze și mai e un berbec in față. Am niste colegi care uneori când conduc prefer să mă uit în telefon (nu am probleme daca citesc in mișcare) sau pe geamul lateral. :57

Link spre comentariu

E inutil sa se incerce rationalizarea unei actiuni a unui drogat, din simplul motiv ca nimic din ce face nu e rational si e imposibil de explicat.

Pe mine ma scot din minti tergiversarile autoritatilor in a-l trimite dracu in judecata pe dilau pentru dublu omor din culpa, plus conducere fara permis, plus conducere sub influenta drogurilor, plus recidiva, plus dracu sa-i ia de politisti si procurori si judecatori, ca la cate are imbecilul ala in istoric deja trebuia sa fie condamnat la minim cateva zeci de ani de inchisoare cu executare. 
Dar asa e cand e vorba de o beizadea, mai cercetaaaaaaaaam, mai verificaaaaaam, aaaa pai stai ca nu stiam ca exista inregistrare cu momentele imediat dupa impact desi am vazut noi insine aparatul, mai facem audieri ale martorilor, mai vedem ce dracu sa ne pieptene mai facem, si poate asa se prescrie macar o parte din infractiuni. 

Lasa fraierii sa moara, cine dracu i-a pus sa mearga la mare? 

In cazul asta autoritatile ( pe multe planuri ) au aratat o imbecilitate greu de depasit.

Drama putea fi demult prevenita daca isi faceau datorita la momentele potrivite. 
Iar acum cand s-a spart buboiul ne pierdem timpul cu "audieri de martori".

Link spre comentariu

Trebuie ,,cercetat,, temeinic cazul ca să vadă cum pot să-i scape pe pulifricii ăia de polițiști care foarte probabil au primit și ei un ordin ,,de sus,, să-l atenționeze discret pe drogat și să-l facă scăpat la controalele anterioare accidentului, fiindcă la banii lu tac-su și ai lu mă-sa, e puțin probabil să nu fi cumpărat toată șefimea poliției locale.

Ați văzut filmarea cu etilotestul, prezentată la știri ? Polițistul a fost foarte, foarte atent să arate camerei că testul indica zero alcool în sânge.Cu drogurile găsite în mașină nu apare niciun cadru. E ca la numerele de magie, deturnarea atenției, uită-te la mâna mea dreaptă, să nu vezi ce fac cu stânga.În timpul ăsta părinții drogatului făceau socoteli cui ce să mai dea prin poliție, să nu întârzie cumva panarama lor la plajă...

Vă dați seama că ăia le-ar da un bloc întreg procurorilor, judecătorilor și mamei lor de ,,autorități,, numai să le facă beizadeaua scăpată ca pe fiul lui Iorgulescu...

Nu v-ați lămurit cum e cu justiția din România ? Fac pușcărie doar cei care nu au suficienți bani, sau opozanții regimului de la putere.Ceilalți pleacă prin Italia, să-și trateze bolile, bieții de ei...că pușcăriile de la noi nu au condiții decente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări