Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 27 minute, daniels a spus:

Prin Iasi

Unu care nu sta la semafor

https://imgur.com/WYrkVJ7

Ala este un golan care stie intersectia si isi permite marlanii!

Stie ca de pe Sararie nu poate nimeni sa se duca in Tg. Cucu, ca s-ar tampona cu cei care vin de pe Independentei si merg drept inainte (deci din dreapta nu poate veni cineva care sa ii taie calea)

Stie ca din Tg. Cucu nu poate sa vina nimeni care sa mearga spre Sararie sau sa faca viraj stanga spre Independentei (deci nici din stanga nu poate veni cineva care sa ii taie calea).

Singura varianta valida sunt cei de pe Sararie care vireaza dreapta spre Independentei, dar pe aia are timp sa ii vada.

Link spre comentariu

Evita accidentul cu camionul care s-a insinuat in fata sa fara sa acorde prioritate.

Iar desteptul din spatele sau a "evitat" la limita pentru ca-i taran de dorobanti care se planteaza la 5 metri in spate, ca el e soferul lui peste prajit, vesnic grabit, vesnic in cautare de depasire.

Sunt pline strazile de astia peste tot.

Le-as lua permisul si i-as trimite din nou la scoala, si apoi la condus defensiv, ca-s batuti in cap!

Link spre comentariu

Toți se grăbesc,şi maşina albă şi camionul.Ăl de filmează a avut noroc chior că n-a luat-o în c0r...

Situație ca altele mii din țară.Nu ştiu cum ar putea fi eliminate.

Zilnic dai de aşa ceva.Mor şi pe ăia care mă depăşesc în trombă ca,la mică distanță,să-i vezi semnalizând oprire sau virare la dreapta!

Link spre comentariu

Eu abia aștept sa apara camerele alea cu radare automate și sa le ia carnetele în veselie pt termen lung la cei care au obiceiul sa conducă în genul acesta. Din păcate nu cred ca am sa apuc sa vad asa ceva vreodată. 

Am pățit în weekend. După ce am mers vreo 20-30 de km cu ceva coloana de mașini în spate (minim 4-5 mașini), mergind prin localități cu 60-75km/h iar în exterior cu 90-100 ajungind ocazional și la 120 cind drumul permitea (drum național prin multe localități) , ma trezesc la un moment dat ca deșteptul din spate vrea sa ma depaseasca la 65km/h în localitate cu mașina din fata la vreo 200m. Cind îl vad ca trece pe lingă mine frinez puternic ca să apuce sa se încadreze fără probleme dar boul frineaza și el. A trebuit sa duc accelerația la fund ca să poată întra inapoi în spatele meu. Și avea un jaf de mașina, nu ceva cu 150hp+, părea sa fie un Nissan obișnuit de oraș. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

@cdinu332 deși nu am permis ăla nu e semn pentru curba periculos la stânga? Și uneori sunt succesive? Chenarul verde de pe margine nu este prezent la toate semnele de acest gen dar e totuși acceptat / omologat probabil pentru o vizibilitate mai buna ziua. Pentru noapte trebuie ca zona alba sa reflecte foarte bine lumia farurilor, exista o folie reflectorizanta daca semnele nu cumva au fost vopsite in garajul primarului.

O curbă la stânga e un triunghi roșu cu săgeata neagra curbata spre stânga. Noțiunea de mai "largă" sau mai "strâmta" nu cred că e specificat in codul rutier

Mai există și curba deosebit de periculoase dar în ambele situații e bine sa belești ochii și sa adaptezi viteza la "condițiile de trafic" sau mai bine sa încetinești cat să poți lua curba in siguranță și să vezi ce bolovan din spate intra in tine sau tir vine din față.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări