Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Pe autostrada confirm, la fiecare drum pe acolo ma lovesc de grabitii de pe banda 2, foarte insistenti si foarte agresivi. 

Nu pricep de ce nu se iau masuri mai drastice impotriva lor.

Aia cu semnalul insa m-a surprins totusi... adica ba, ala e mai prost ca noaptea, bezna in cutia lui craniana. 

Unde dracu e frate politia sa scoata bombardierii astia de pe drumuri? Ca din cauza lor mor atatia oameni nevinovati pe sosele. 

Link spre comentariu

Sa o zicem si pe aia dreapta. B1 pe a1 si partial pe a2 e plina de denivelari.

Eu merg doar pe b2 cat timp nu am pe nimeni in spate. Cand vad ca vine cineva ma trag sa ii fac loc.

De ar fi b1 in stare buna n as fi nevoit sa fac asta.

Cel mai trist a fost cand am mers la consum si am stat preponderent pe b1. Cu suspensia sport m a înnebunit Până am ajuns.

Link spre comentariu

Mai ieftine sunt niste camere.

S ar plati singure in cateva luni.

Alta categorie de retardati sunt aia care merg pe b2 cu 5kmph in plus fata de cei de pe b1.

Chiar daca masina ce urmeaza sa o depaseasca e la 400m in fata, astia tin b2.

N ai cum si vitezomanii sunt de vina. Si melcii. Pana la urma peste 30la suta dcaa e sa iei pe fiecare la bani mărunți si compari ce s ar putea face vs ce avem.

Link spre comentariu

B1 e denivelată din cauza tirurilor şi uzurii datorată nr mai mare de masini ca pe B2.

Pe autostrăzi ar fi o singură soluţie cu ocuparea benzilor şi vitezomania,adică supraveghere aeriană.Că o faci cu elicopter,drone,satelit,nu contează.Important e să bagi frica în oase!

Am fost o singură dată la americani pe o autostradă.Mă uitam ca prostu' cum naiba nimeni nu depăşea viteza legală!Ziceai că se circulă la o înmormântare...Întreb şi eu de ce nu se dă talpă.Răspunsul a fost:"Nu ştii de unde apare poliția,din aer,din tufiş".

Link spre comentariu
Acum 5 ore, BRANCA a spus:

B1 e denivelată din cauza tirurilor şi uzurii datorată nr mai mare de masini ca pe B2.

Urmaream zilele trecute modernizarea unei portiuni de pe un drum important.

Pe parcursul a cativa zeci de km nu am vazut un singur gram de piatra sparta. E scumpa, las' ca bagam piatra de rau... ce conteaza proiectul de executie si normativele. Inspectoratul de stat doarme si incaseaza leafa, nu poti sa superi firmele care au licitat ca au spate. Constructorii subcontractati baga ce gasesc la nimereala ca umplutura, toata compactarea se face pe uscat, nici macar 70% nu se atinge, etc. Taiem panglici, f..tem banii de la uniune si peste cativa ani tot prin gropi mergem.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Sharky a spus:

Pt aia e evident ca sufera de cretinism sever. Nu mai trebuie mentionat.

Uite aici doi bizoni. Sper sa se dea culpa comuna ca prea prosti sunt ambii.

https://fb.watch/mtGPAh-xy6/

totusi ala din dreapta , cum a ajuns in acea pozitie ?din punctul meu de vedere  , desi amandoi sunt  niste "soferi adevarati  ", vina este a celui din dreapta , cameramanu'

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Sharky a spus:

Pt aia e evident ca sufera de cretinism sever. Nu mai trebuie mentionat.

Uite aici doi bizoni. Sper sa se dea culpa comuna ca prea prosti sunt ambii.

https://fb.watch/mtGPAh-xy6/

Ba mie-mi pare DOAR vina aluia cu masina rosie, daca voia sa se bage pe banda 1, ca sa faca dreapta, semnaliza intentia, astfel cel din masina din care se filmeaza il lasa sa se bage pe banda 1. Cel care s-a bagat pe banda 1, imediat dupa acel auto oprit, avea semnal pus, se si aude pe filmare semnalizarea. Faptul ca boul cu masina rosie, face dreapta de pe banda 2, (aia fiind banda de stinga in acea intersectie), taindu-i fata celui de pe banda 1 care vira CORECT la dreapta, ii arata vina si prostia totodata.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări