Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

1 oră în urmă, daniels a spus:

E intersectia pusa de Adrian cu ceva timp mai in urma. Conduce o femeie, iese de pe un drum fara prioritate pe breteaua pe care se intra, iesind rau nu verde semnul stop. Cand m-a vazut in spate semnalizeaza ca o pot depasi cand nu este permis.

https://imgur.com/dyDYxbi

Este greu de dat un verdict. Asa cum se vede in filmare nu pare sa te fi incomodat. Stiu insa ca toate camerele arata abiectele mai departe decat sunt in realitate. Cand in realitate unul aproape imi sterge botul masinii cand imi taie cale sa se bage in fata mea pe banda, pe filmare apare ca nu imi taie efectiv calea. 

P.S. ma uit ca ai 79km/h si franezi pana la 58km/h deci nu-i o frana puternica. Cand da sa intre pe banda ta ai inca 73km/h.

Editat de merck
Link spre comentariu

Fara indoiala nu a incomodat foarte tare pentru ca nu a fost nevoie sa franezi semnificativ. 

Iar in curba nu vad de ce era nevoie sa depasesti, in curbe din alea oricum trebuie sa reduci.

Deci eu nu vad o problema aici, s-a bagat cand veneai dar nu a taiat fata si s-a miscat ok.

Sunt multe alte situatii mult mai grave unde trebuie sa franezi atat de mult ca vii cu capul in volan daca n-ai centura.

Link spre comentariu

Nu m-a incomodat pt ca am vazut-o si nu m-a luat prin surprindere. Ea acolo era obligata sa iasa pe celalalt brat a intersectiei sa poata vedea cine vine din deal si trebuia sa opreasca.

Link spre comentariu

Acum am citit tot ce ai scris :rade:.

Deci masina alba intra pe contrasens pe bretea (aia este breeaua pe care se iese). Daca avea nesansa sa iasa cineva ... era jale. Multi au probleme de acest gen si sunt foare grave. Accidentele sut nasoale fiind vorba de coliziue frotala.

Link spre comentariu

Dacă maşina n-a semnalizat schimbarea direcției de mers aceasta e vinovată 100% de accident,indiferent de viteza scuteristului.Că scuteristul poate fi taxat pentru exces de viteză e altceva!

Link spre comentariu

Clar că fugea de cineva.Nu înțeleg de ce n-a oprit şi apoi s-o ia pe câmp??

Cu alte cuvinte tempit!Să fi încurcat pedalele?Să fi furat maşina şi să nu ştie să conducă??

Link spre comentariu
Acum 25 minute, BRANCA a spus:

Clar că fugea de cineva.Nu înțeleg de ce n-a oprit şi apoi s-o ia pe câmp??

Cu alte cuvinte tempit!Să fi încurcat pedalele?Să fi furat maşina şi să nu ştie să conducă??

Pe youtube apare titlul intreg: Un șofer român care conducea o mașină plină de migranți în Ungaria a sărit de la volan.

Scuze ca nu am pus si titlul. 

Link spre comentariu

romanul care sare din mers in Hu...

11 migranti in masina mica...plus soferul....

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări