Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Asta tot spun si eu dar nu prea vrea lumea sa priceapa, nu e vorba de cine este vinovat, e viata voastra in joc, daca apare un caine franati doar daca aveti timp sa va asigurati si va permit conditiile, fara masini in spate (nu va bazati ca ala vede si franeaza, e pe tiktok, e pe droguri, e cu pussy langa el, etc). Masina se poate repara, se cumpara alta, viata nu o aduce nimeni inapoi.

Link spre comentariu
Acum 28 minute, telefunken a spus:

(nu va bazati ca ala vede si franeaza, e pe tiktok, e pe droguri, e cu pussy langa el, etc). 

Nu, nu merge asa, daca eu vad o potaie si pot oprj in timp util, atunci si cel din spate daca are geamuri la masina o poate face. Cel care franeaza e mai previzibil ca potaia.

Link spre comentariu

Alt idiot care n-ar trebui sa aiba permis deloc.

Nu-mi explic cum scapa astia sistemului de selectie la scoli. Adica atat de naivi sunt instructorii ca nu vad deloc tendintele astea? Atat de bine se dedubleaza ei la examenele practice cu agentul examinator in dreapta, ori agentul ala nu vede sau nu vrea sa vada anumite tendinte? 

Asemenea specimene sunt veritabile pericole publice si ar trebui sa-si piarda pe viata dreptul la condus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări