telefunken Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Impact din spate, corpul, conform principiului inertiei, tinde sa stea pe loc, capul se duce brusc in spate. Nimeni nu merge cu capul lipit de tetiere, toata lumea are 20-30 cm distanta si nici macar nu are tetiera reglata pentru un impact corect. Daca cel din spate intra in tine cu 100 km/h poate fi vai de vertebrele tale. Si eu iubesc animalele dar zic ca iti bagi p..la in el de spoiler si de caine decat sa iti rupa gatul cei din spate. Un alt lucru pe care l-am experimentat de cateva ori, daca cainele se duce spre axul drumului nu il claxonati, nu se va grabi sa traverseze ci se va intoarce de unde a plecat, adica mariti riscul sa il loviti desi ati fi putut sa il evitati chiar daca ieseati putin pe acostament. Ceea ce nu am reusit sa evit niciodata au fost fazanii, ies din iarba si se reped direct pe carosabil la trei metri in fata ta si schiteaza un mic zbor numai bine sa lovesti masina frontal. Am schimbat grila fata de trei ori din cauza lor. Link spre comentariu
daniels Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Se pote si alfel https://www.facebook.com/oliver.david.904/videos/3588652088069803/ Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Acum 3 minute, daniels a spus: Se pote si alfel https://www.facebook.com/oliver.david.904/videos/3588652088069803/ Nu vad nicio legatura cu accidentul in cauza. Asta este in US ( unde pe autostrada limita este de aprox 110km/h ), drum secundar, probabil limitare de viteza ( daca tinem cont de viteza masinii care vine din sens opus ), cat despre trafic, aproape inexistent. Link spre comentariu
Sharky Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Toti sunt obsedați de ideile proprii si nu sint in stare sa priceapă esenta. Pe scurt, masina avea daune mai mici daca lovea cainele. Acu n are decat sa isi caute alta si sa speram ca asigurarea ii va da bani suficienti. Ideal era sa accelereze imediat si poate scapa de impact, dar cand dormi te mai lovesc alți la fel de adormiti ca tine... Vinovat nevinovat mașina e praf si ireparabilă. Cat despre oameni care ai tras de volam si erau sa intre frontal in mine ce sa mai zic...sper ca voi nu faceti asa. Fiti milosi dar sa va gândiți si la altii care n au nici o vina ca in fata voastra a aparut un obstacol. Plus veti fi gasiti vinovati... Cine stie, salvati un caine, omorati un om... Link spre comentariu
telefunken Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Acum 1 oră, telefunken a spus: Daca cel din spate intra in tine cu 100 km/h poate fi vai de vertebrele tale. Si eu iubesc animalele dar zic ca iti bagi p..la in el de spoiler si de caine decat sa iti rupa gatul cei din spate. Ma vad silit sa repet, ganditi-va la asta !!! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 1 oră în urmă, Sharky a spus: Cine stie, salvati un caine, omorati un om... Cred motociclistul care se vede ca a cazut ar fi de acord! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 1 oră în urmă, telefunken a spus: Ma vad silit sa repet, ganditi-va la asta !!! Loviturile astea din spate sunt periculoase, chiar cu tetiera. Știu o femeie lovita la semafor, daune destul de mici la mașini, dar clema cu care avea prins parul la spate a ranit-o serios la impactul cu tetiera....Nu vreau sa gândesc la scenariul în care oprești brusc și la 10m de tine ruleaza un TIR cu 90km/h, pe șoselele din România, eventual cu anvelope uzate, încărcătură peste limita legala și cu ITP luat ușor. Link spre comentariu
merck Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Acum 7 minute, octav_ro2002 a spus: Loviturile astea din spate sunt periculoase, chiar cu tetiera. Știu o femeie lovita la semafor, daune destul de mici la mașini, dar clema cu care avea prins parul la spate a ranit-o serios la impactul cu tetiera....Nu vreau sa gândesc la scenariul în care oprești brusc și la 10m de tine ruleaza un TIR cu 90km/h, pe șoselele din România, eventual cu anvelope uzate, încărcătură peste limita legala și cu ITP luat ușor. Sa inteleg ca tu daca ai la 10m in spate un TIR indiferent de situatie nu apesi pedala de frana in nici o circumstanta? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Acum 16 minute, merck a spus: Sa inteleg ca tu daca ai la 10m in spate un TIR indiferent de situatie nu apesi pedala de frana in nici o circumstanta? Se pare ca înțelegi ce am scris. Link spre comentariu
daniels Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Cascati ochii la drum, incercati sa va dati seama cat va tin balamalele si nu se intampla nimic, nicio sgarietura. Acum 3 ore, octav_ro2002 a spus: cat despre trafic, aproape inexistent. Nici acolo nu pare a fi nustiu ce trafic. Nesansa a facut sa se intalneasca mai multi gura-casca. Link spre comentariu
ratza Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Dacă ai TIR la 10m în spate ar fi bine să tragi pe dreapta într-o parcare și să-l lași să se ducă. Link spre comentariu
telefunken Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Pana la prima parcare e bine sa nu fii tare milos cu vreun caine... Link spre comentariu
merck Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Nici daca ai masina noua de cateva zeci de mii de euro? Link spre comentariu
validae Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 Spaima animalelor, nu alta... Dar să ai grijă să nu îți stea TIR-ul în ceafă, nu se poate ? Eu îi las să mă depășească dacă îi văd grăbiți, îi înțeleg. Dacă am grabă chiar așa de mare, mă asigur că am sute de metri în fața unui TIR, nu îl șicanez mergând la doi metri în fața lui.... Link spre comentariu
merck Postat August 1, 2023 Partajează Postat August 1, 2023 (editat) Acum 22 minute, validae a spus: Dar să ai grijă să nu îți stea TIR-ul în ceafă, nu se poate ? Vii tu cu solutii din astea simple/banale si faci viata monotona! Pai si la o bere cu baietii cu ce se mai lauda? Asa, omoara un caine, are tiru' in ceafa, feng shui nene, nu alta! Editat August 1, 2023 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum