doru3160 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 1 oră în urmă, adydep a spus: Ai 52 de ani,și totuși n-ai învățat că pe proști e bine să-i lași în căcatul lor,iar tu să te bucuri de viață...are karma grijă... Poate are, dar tu nu afli, si ai impresia ca indivizii fentează armata, fara sa suporte urmări... Link spre comentariu
merck Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 (editat) Am fost de peste 16 ori in Dubai (in general stau cam 2 saptamani) si n-am vazut niciodata un accident! Insa acolo am vazut: Ultima linie imi place la nebunie!!! P.S. De mai multe ori pe marile bulevarde am vazut cate o masina care pleca aiurea (pe rosu) de la semafor si in secunda 0 il claxonau cei din spate si acesta se oprea instant si dadea inapoi. Editat Iulie 4, 2023 de merck Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Stiti ce e mai frumos? In cazul de mai sus fac amiabila si pleaca amindoi sa-si repare masinile, unu pe Casco ca Arcu fiind nou precis are iar celalalt pe RCA-ul Arcului. Daca ajung la Politie boii iar boul cu camera este si timpit, probabil ca este altfel nu actiona asa, o prezinta si urmarea este cfm legii modificate 60 de zile Arcu, 60 zile "cameramanul" pentru condus agresiv urmat de accident... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 (editat) Cameramanul nu are niciun condus agresiv, a plecat regulamentar de pe loc, a accelerat normal, nu a depasit 50km/h, nu a taiat fata nimanui, nu a stinjenit pe nimeni in trafic, nu a intrat pe banda nimanui si-a vazut de drumul si de banda lui. Dobitocul din stinga, vrea cu tot inadinsul sa-i ia fata cameramanului si este SINGURUL vinovat de accident, PUNCT. Eu nu faceam NICIO amiabila, sa-i ia carnetul idiotului. Editat Iulie 4, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Cameramanul vede ca ala vrea sa intre, il avertieaza claxonind si apoi...da in el in loc sa frineze cind ala intra in fata lui, avea circumstante atenuante daca nu claxona, nu l-am vazut ca vine spre mine... asa si-a taiat singur craca. Ala este exact dupa stilul vatmanului care l-a lovit pe unu care era pe sina, e sina mea Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Dacă aș fi încasat câte 100 lei pt fiecare idiot pe care l-am lăsat , desi era bun de plată , acum il băteam pe umăr pe Țiriac. Doar să am buleala pe partea aia, si sa las idiotul sa mă lovească, ca sa rezolv pe asigurarea lui, dar e greu să-ți învingi reflexul de a evita coliziunea... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus: Cameramanul vede ca ala vrea sa intre, il avertieaza claxonind si apoi...da in el in loc sa frineze cind ala intra in fata lui, avea circumstante atenuante daca nu claxona, nu l-am vazut ca vine spre mine... asa si-a taiat singur craca. Ala este exact dupa stilul vatmanului care l-a lovit pe unu care era pe sina, e sina mea Fara sa ne suparam, probabil; ca d-ta procedezi asemeni cu cel din stinga. Cind schimbi o banda de circulatie, te asiguri, semnalizezi, te asiguri din nou si apoi efectuezi manevra DOAR DACA NU stinjenesti alt participant la trafic. Ceea ce nu a fost cazul aici, cine schimba banda de circulatie pierde orice prioritate, fie smechereala, tupeu sau legal, alte discutii nu au rost. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Alte 5 minite ce le-am risipit... Link spre comentariu
merck Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Acum 1 minut, Ion_Bumbu a spus: Alte 5 minite ce le-am risipit... Pai daca vezi ca risipesti timpul de ce mai continui??? Link spre comentariu
merck Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 (editat) Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus: Daca ajung la Politie boii iar boul cu camera este si timpit, probabil ca este altfel nu actiona asa, o prezinta si urmarea este cfm legii modificate 60 de zile Arcu, 60 zile "cameramanul" pentru condus agresiv urmat de accident... De ce te dai dupa cires si nu zici clar ca te recunosti in soferul Spring-ului? De ce il faci tampit pe un sofer care nu a acceptat sa fie jucat intre picioare de un cocalar? Eu nu am nici o jena sa spun ca ma recunosc in soferul care a filmat. Basca ca eu nici nu claxonez! Mi-a taiat calea, am camera in parbriz => las politia sa decida! De ce consideri ca cel care filmeaza a condus agresiv? Pentru ca nu l-a evitat pe ala cu spring-ul? Daca ar fi asa, multi nevinovati care se trezesc cu dobitoci care le taie calea si nu reusesc sa evite accidentul conduc agresiv! Nu-i o prostie asta? Tu ai impresia ca toti au reflexe de sofer de formula 1? Mai sunt si femei la volan care se pierd cu firea, mai sunt si incepatori, deci incearca sa intelegi ca solutia nu-i evitarea mitocanilor ci arderea la buzunat si la permis! Daca pedepsele se inaspresc si mai mult si multi mitocani raman fara permis nu va fi mai bine? Nici nu ai sa mai ai nevoie sa eviti! Bine ca nu esti tu judecatorul care sa pronunte sentinta intr-un asemenea caz! Editat Iulie 4, 2023 de merck Link spre comentariu
draku Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Acum 4 ore, DjLeco2021 a spus: ...dar poate am si eu niste cablu de 3x25+16mm^2, cam 1 metru, in portbagaj... ... In caz de folosire, politia poate interpreta in defavoarea utilizatorului, (ca port ilegal, premeditare, etc) Cu o cheie de roti telescopica, nu exista riscul asta.... Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Chiar acum, draku a spus: In caz de folosire, politia poate interpreta in defavoarea utilizatorului, (ca port ilegal, premeditare, etc) Cu o cheie de roti telescopica, nu exista riscul asta.... Aia când dai cu ea sare tubulara și apar victime colaterale . Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Măi ce zmei vă daţi!V-am povestit de un muncitor de-al nostru care venea cu maşina din Vâlcea şi-a oprit în Craiova la o benzinărie.Un munte de om...Numai pentru că l-a rugat pe unu să stea la rãnd la benzină,a fost alergat,urmărit ziua mare de individ,prin Craiova!!Cu ăla mai erau vreo 3 garoi,toţi cu săbii!! Cu chiu cu vai a reuşit să se ascundă cu maşina în parcare la Real şi aşa a scăpat... Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Daca s ar apuca si la noi sa faca ordine intre ciori ar fi discriminare. Bravo francezilor ca pun piciorul in prag. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Ce mai este de zis??? https://www.facebook.com/watch/?v=255129183885260 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum