Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

15 hours ago, Sharky said:

Retardatii de facebook au zos ca cel cu filmarea e vinovat..

Explicand unul dintre motivele pentru care avem atat de multe accidente grave pe drumurile din RO.
Oamenii pur si simplu nu inteleg regulamentul, sunt prosti batuti in cap, complet inculti care trec de examenul teoretic cel mult mecanic, tot facand la chestionare online pana invata pe de rost raspunsurile, fara insa a intelege o iota din ce vor ele sa lamureasca.

PS: Cel care filma l-a lovit intentionat pe idiotul de s-a bagat peste el, Dl Bumbu are totusi dreptate, daca vezi ca unul e batut in cal da-l in mortii lui, lasa nebunul sa se duca. Nu castigi nimic daca il lovesti, avarii s-au produs nu numai la masina imbecilului cu Spring, ci si la a celui cu camera, si urmeaza proceduri si acte si birocratie, si motive pentru politie sa inventeze culpa comuna sau avertismente si alte cele, si, in tot timpul asta in loc sa-ti vezi de preocuparile normale...
Satisfactia de a-l fi lovit pe vinovat si de a-l fi pus la punct este doar una de moment, eu prefer sa evit, franez si las nebunii sa se duca ( si am parte de ei permanent din pacate, si cam peste tot ).

Link spre comentariu
Acum 12 minute, Marian a spus:

Explicand unul dintre motivele pentru care avem atat de multe accidente grave pe drumurile din RO.
Oamenii pur si simplu nu inteleg regulamentul, sunt prosti batuti in cap, complet inculti care trec de examenul teoretic cel mult mecanic, tot facand la chestionare online pana invata pe de rost raspunsurile, fara insa a intelege o iota din ce vor ele sa lamureasca.

PS: Cel care filma l-a lovit intentionat pe idiotul de s-a bagat peste el, Dl Bumbu are totusi dreptate, daca vezi ca unul e batut in cal da-l in mortii lui, lasa nebunul sa se duca. Nu castigi nimic daca il lovesti, avarii s-au produs nu numai la masina imbecilului cu Spring, ci si la a celui cu camera, si urmeaza proceduri si acte si birocratie, si motive pentru politie sa inventeze culpa comuna sau avertismente si alte cele, si, in tot timpul asta in loc sa-ti vezi de preocuparile normale...
Satisfactia de a-l fi lovit pe vinovat si de a-l fi pus la punct este doar una de moment, eu prefer sa evit, franez si las nebunii sa se duca ( si am parte de ei permanent din pacate, si cam peste tot ).

Daca tu consideri ca Bumbu are dreptate si ca cel care l-a lovit trebuia sa evite impactul, de ce te plangi ca "am parte de ei permanent din pacate, si cam peste tot "? Nu-i normal ca bizonii daca sunt feriti sa se inmulteasca ca numar si sa faca din ce in ce mai multe marlanii??? Doar nu te astepti ca un mitocan ca asta cu Spring-ul sa se dea pe brazda daca celalalt ar fi evitat accidentul! Tu gandesti doar pe termen scurt, eu gandesc pe termen lung si iti zic ca este doar o chestiune de timp pana nu ai sa ii mai poti evita, pentru ca se vor inmulti in asa hal incat tu ai sa devii o minoritate.

Eu fata de tine am vazut cum s-a imputit treaba si in vest pentru ca o prostie se invata repede mai ales cand aduce beneficii.  

Link spre comentariu

Numai cineva care vrea să încaseze asigurarea sau vrea să-şi arate muşchii se bagă în altul!

Instinctul de conservare îţi spune să-ţi fereşti totdeauna pielea!

Am mai scris pe aici că sunt nenumărate cazurile în care mori cu dreptatea în braţe!"Ajută" asta cu ceva mortul??

Link spre comentariu

Pai atunci nici sa nu ne mai plangem ca este din ce in ce mai rau si ca peste tot sunt numai bombardieri. Daca toti ne ferim e clar ca bine nu va fi pe termen lung, nu? 

Link spre comentariu

Nu pari sa intelegi ca asemenea specimene nu pot fi educate si nici nu se corecteaza vreodata.

Deficientele lor intelectuale sunt prea mari sa poata fi corectate, si combinat cu tupeul tipic de mitocan, nu pot iesi din asta decat specimene de care trebuie sa te feresti, nu-ti faci dreptate singur si cel mult dai filmarea cu neacordarea de prioritate la politie, si-i lasi pe ei sa se ocupe de el.

Instinctul de conservare trebuie sa primeze, nu stii cum ar reactiona un astfel de specimen in urma unui accident, fie el si usor. De ce sa-ti faci singur dureri de cap?

E mai simplu sa eviti.

Daca n-ai inteles asta... asta e.

Link spre comentariu

Astfel, din 27 februarie, neacordarea de prioritate pietonilor aflaţi pe trecere, depăşirile nelegale şi necedarea de prioritate vor atrage suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile, în loc de 30 de zile, cum era înainte de modificări. Dacă depăşirea nelegală sau necedarea de prioritate au avut drept consecinţă un accident soldat numai cu pagube materiale, suspendarea va fi de 90 de zile, în loc de 60 de zile.

60 de zile vor avea permisul suspendat şi cei care conduc agresiv şi provoacă un accident soldat numai cu pagube materiale, sancţiune care nu exista înainte de Ordonanţa Guvernului nr. 1/2022.

Link spre comentariu
13 minutes ago, Sharky said:

Ba se corectează cand raman fara carnet.

Nici macar atunci, cunosc o multime de "soferi" care dupa ce-si recapata permisul repeta aceleasi greseli, convinsi fiind ca legea e gresita si ca de fapt ei au dreptate.

Oamenii astia atata pot gandi, atata pot rationa, nimic pe lumea asta n-o sa-i poata scoate din ignoranta lor.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

Daca tu consideri ca Bumbu are dreptate si ca cel care l-a lovit trebuia sa evite impactul, de ce te plangi ca "am parte de ei permanent din pacate, si cam peste tot "? Tu gandesti doar pe termen scurt, eu gandesc pe termen lung si iti zic ca este doar o chestiune de timp pana nu ai sa ii mai poti evita, pentru ca se vor inmulti in asa hal incat tu ai sa devii o minoritate.

Eu fata de tine am vazut cum s-a imputit treaba si in vest pentru ca o prostie se invata repede mai ales cand aduce beneficii.  

Din nou, coreeeect!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Marian a spus:

Nici macar atunci, cunosc o multime de "soferi" care dupa ce-si recapata permisul repeta aceleasi greseli, convinsi fiind ca legea e gresita si ca de fapt ei au dreptate.

Oamenii astia atata pot gandi, atata pot rationa, nimic pe lumea asta n-o sa-i poata scoate din ignoranta lor.

Marian, daca din 10, unul se corecteaza, tot e un rezultat! Si fii sigur ca daca unul ca mine care isi va lua o dacie 1100, cu bara din fier, il arde PE MERIT, pe um bombardier cu un BMW seria 6 sau seria 7, care e foita de ceapa la tablaraie, a doua oara, lasa jmechereala deoparte.

Caz concret: ies din pasajul Lujerului spre Plazza, ma incadrez la iesirea din pasaj, din timp pe banda 2, banda de "inainte", banda care te baga automat pe banda 1 pe drumul inainte dupa ce treci intersectia (banda pe care merg eu, deoarece mai incolo intru dreapta pe o strada). Din dreapta, pina in intersectie, se vine de pe un drum lateral cu CEDEAZA TRECEREA, semn mare cit pwoola calului si indicator pentru cele 5 benzi din intersectie, ca sa stii "cum te bagi". Din dreapta mea, venea un bizon, un pustan de maxim 25 ani, cu un BMW alb, seria 7, o bijuterie de masina! Era cu geamul deschis, cu mina si tigara "pe geam, afara", rinjind si intra direct, fara nici cea mai mica schitare de a se asigura, desi eu si unul din stinga mea veneam pe drum cu prioritate! A intrat peste noi PUR SI SIMPLU, taind toate benzile, ca sa faca stinga in intersectie. Atit eu cit si soferul din stinga mea, am fost nevoiti sa frinam, ca sa nu intram in el. Crede-ma ca daca aveam o coaja de masina, i-o dadeam direct in portiera si stilp, sa-l fac MUCI! Pentru ca asta merita jigodia. Norocul lui a fost ca eu nu ies "tare din pasaj", tocmai din cauza idiotilor de gen si  pentru ca nu vreau sa-mi stric masina, chiar daca se repara pe asigurare, o masina lovita, ramine o masina lovita, in istoric. Dar, daca aveam Dacia 1100, de care am amintit mai sus, sau o vechitura de gen, doamne cu cita placere i-o dadeam, fara pic de repros. Fii sigur ca daca i-o dadeam, il ustura si in gaura curului sa-si repare masina si alta data, respecta semnul de cedeaza trecerea, cu sfintenie!

Untitled.jpg

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Chiar acum, DjLeco2021 a spus:

Si fii sigur ca daca unul ca mine care isi va lua o dacie 1100, cu bara din fier, il arde PE MERIT, pe um bombardier cu un BMW seria 6 sau seria 7, care e foita de ceapa la tablaraie, a doua oara, lasa jmechereala deoparte.

Ăla poate iese la tine cu maceta sau pistolul și te trimte la Sf.Petru.

Ai 52 de ani,și totuși n-ai învățat că pe proști e bine să-i lași în căcatul lor,iar tu să te bucuri de viață...are karma grijă...

Link spre comentariu
Acum 12 minute, adydep a spus:

Ai 52 de ani,și totuși n-ai învățat că pe proști e bine să-i lași în căcatul lor,iar tu să te bucuri de viață...are karma grijă...

Pai asta am si facut, dar poate am si eu niste cablu de 3x25+16mm^2, cam 1 metru, in portbagaj...  Cu pistolul mai greu ca inca nu sintem in SUA sa avem pistoale la noi cum au unii bricheta in buzunar si nici nu dai asa usor cu maceta...

Uitindu-ma pe FB pe pagina "accidente.ro", constat ca, KARMA, chiar isi face numarul cu brio!  Respect, KARMA!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Marian a spus:

Suspendarea permisului pentru 60 de zile in loc de 30 de zile este un mare pas inainte. Daca se va mai completa si cu anularea permisului in caz de doua suspendari in 12 luni atunci garantez va disparea orice urma de ignoranta la volan (ca daca ignorantul ajunge pieton nu ma mai intereseaza). Pedepsele prea blande fac ca ignoranta sa persiste, inasprirea pedepselor aduce situatia instant pe fagasul normal!

Link spre comentariu
55 minutes ago, adydep said:

In sfarsit cineva care intelege...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări