Sharky Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Nu vor da. Si problema e ca pt drl pus de tine iti ia talonul politistul nu rar ul. Idem pt leduri la pozitie desi respecti culoarea. Pt roti faza e ca daca eu iau masina cu omologari făcute in alta partele vreau si aici. Adica gpl pus in italia e valabil aici dar la roti fac figuri sau pur si simplu sunt lenesi. E aiurea ca eu sa dau bani pe certificatul de omologare cand nu e treaba mea sa fac asta. La merc m am dewcurcat prin metode specifice la bmw au trecut ce e pe stalpul masinii fara sa ceara nimic. Totul e anapoda si la nimereala. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 15 minute, Sharky a spus: Nu vor da. Si problema e ca pt drl pus de tine iti ia talonul politistul nu rar ul. Idem pt leduri la pozitie desi respecti culoarea. Eu zic, daca vor fi cereri, va fi si oferta. La fel a fost cu folia. Au facut spume politistii, dar s-au calmat cand au luat in bot montaj cu firma autorizata rar. Ca doar nu avea omul sa schimbe masina doar sa aiba folii pe spate. Cred ca asa va fi si cu drl. Cat despre led in pozitie, putini militieni pot face diferența intre lumina de bec si led, daca led ul e ales sa dea lumina cat mai aproape de bec. Eu am purtat led pe pozitie la cealalta masina, inclusiv la itp si nu am avut probleme. Becurile se ardeau des...era ford. Link spre comentariu
merck Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Urmărire ca în filme, în plin centrul orașului Timișoara. Șoferul de 24 de ani a fost oprit cu focuri de armă Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 (editat) Ce bune erau legi care SA si FIE aplicate ca in SUA! Nu mai vedeai atitia basinosi de pustani, cu figuri... Spla-n rasa lor! Am ajuns sa ma binedispun, cind se mai "muleaza" cite unul pe stilp sau pom. Ma refer la zmeii soselelor, nu la cei care o patesc nevinovati (din cauza javrelor sus mentionate). Editat Iunie 19, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
merck Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat vineri că poliţiştii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic joi, în jurul orei 18.20, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în apropierea oraşului Balş, un autoturism care circula cu viteza de 204 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia se afla un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Samarineşti, judeţul Gorj. “Ulterior, în jurul orei 19:00, poliţiştii Serviciului Rutier Olt, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara comunei Valea Mare, un autoturism ce circula cu viteza de 236 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. La volanul autoturismului a fost identificat tot un tânăr, dar în vârstă de 28 de ani, din comuna Conţeşti, judeţul Dâmboviţa”, a afirmat IPJ Olt. Șoferi teribiliști pe Drumul Expres 12. Tinerii circulau cu peste 200 de Km/h Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Sunt multi asemenea teribilisti. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Teribilisti care mor pe sosea, de multe ori tragând dupa ei nevinovati. Apoi auzi : "vai ce baiat bun era, soseaua-i blestemata, nu a avut noroc"! Nu a avut noroc...sa ce? Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Cum ce? Sa omoare el pe altii. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Ce nu inteleg eu, e cum de ala s-a pus sigur sef, fara sa zica cineva ceva?!! Daca io ma duc mâine la Albalacht si zic ca sunt sef si dau dispozitii in stânga si in dreapta, ma ia cineva in serios? Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Vezi că ai greșit topicul... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 (editat) Ups, asa e, scuze! Rog un moderator sa indrepte lucrurile. Multumiri. Editat Iulie 1, 2023 de icar Link spre comentariu
merck Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 https://fb.watch/lybh-9jRg7/ Link spre comentariu
validae Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Cred că de câte ori merg cu maşina întâlnesc cazuri ca cele de mai sus....din cauza ăstora mi-am pus camera de bord. Ăştia încă sunt amatori, să-i vezi pe tirişti cum conduc cu telefonul pe volan şi fac slalomuri peste banda continuă....dacă eram poliţist la rutieră cred că îi marcam pe portieră cum bifau piloţii de vânătoare avioanele doborâte în luptă. Sunt mai periculoşi decât cei băuţi, ăia măcar se uită în faţă când conduc... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Acuma daca tot vrei sa sari Audi ala fa-o frumos pe banda 2-a ca si ala statea acolo ca nu putea intra... Link spre comentariu
merck Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 https://fb.watch/lydolPICuo/ @Sharky este in Cluj? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum