Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Cine este vinovatul...Azi am fâcut un drum la ţară.Într-un sat,un nene ce mergea în aceiaşi direcţie ca mine se trezeşte să-mi taie calea fărâ să se uite!Am frânat fix lãngă el şi a sărit în sus de spaimă!Păi dacă eşti tare de urechi nu caşti ochii?.

În alt sat un alt nene,pe o motorică de handicapat,îmi taie din scurt calea,fără semnalizare şi pe urmă se hlizeşte la mine!Păi să nu-l fi tamponat şniţel?

Mă intorc la Severin şi la un moment dat am în faţă,din sens contrar,un convoi de vreo 8 maşini.Mă trezesc că din mijlocul acestuia un camion depăşeşte 3 maşini!Aia ca aia,da' eu trebuie sâ opresc maşina să treacă tembelul,câ altfel mă calcă!!

A 'nebunit lumea sau mi se pare numai mie??

Link spre comentariu

Pedepsele prea mici și neaplicarea lor chiar asa mici cum sint duc la asta. 

Recent vorbeam cu o tipa care acum citiva ani înjura toți examinatori ca nu vor sa treacă elevii și a trebuit sa dea de ma multe ori examenul iar acum se lauda ca eii ii place sa meargă cu viteza, adică cu 160-170 la ora, și asta avind și copii în mașină. Nu-i vorba de o puștoaică de 20 și ceva de ani ci cred ca are peste 40, deci nu-i inconștiența tinereții. 

Link spre comentariu
La 22.05.2023 la 17:35, adydep a spus:

Astea sunt bombe pe roți,interzis și ”gepeleu” și ”cenegeu”,și gata.

Bubuie un tâmpit din ăsta lângă tine și mori nevinovat,asta în cazul fericit.

In Iași cat au functionat autobuzele cu tulumbe deasupra, nu a avut loc nici un accident din cauza asta. Daca treaba e tratata serios, nu e dracu asa negru. Toate accidentele apar din cauza ca merge si asa. 

Link spre comentariu

Normal, tot felul de frustrati si speriati comentează, cand de fapt in viata reala nu se intampla nimic.

Numarul de accidente cu gaz e egal cu dpf care aprind masina.

Link spre comentariu

Sharky.Nu contest câ nu sunt accidente mai multe,da' să ştii că stai pe un recipient la 200 bar,ca la CNG,parcă te apucă tremuriciul...Am lucrat cu recipiente sub presiune,dar industrial,acolo unde se fac revizii extrem de amănunţite,cu probe presiune hidraulică şi de gaz.E cam altceva faţă de o maşină unde,poate,îşi mai bagă mâna un Dorel sau zic unii că "lasă că merge şi aşa"!...Aş bănui că şi la actualul accident cu CNG despre asta a fost vorba.

Link spre comentariu

Mda, de aia imi iasa cordonul trenurat, e butelia de 200bari linga mine cind sudez!

:d

Verificarea Iscir se face o data la 10 ani, in rest utilizatorul casca ochii la rugina sau lovituri in butelie.

Nu-i asa neagra treaba.

Link spre comentariu
Acum 18 ore, sesebe a spus:

Pedepsele prea mici și neaplicarea lor chiar asa mici cum sint duc la asta. 

Recent vorbeam cu o tipa care acum citiva ani înjura toți examinatori ca nu vor sa treacă elevii și a trebuit sa dea de ma multe ori examenul iar acum se lauda ca eii ii place sa meargă cu viteza, adică cu 160-170 la ora, și asta avind și copii în mașină. Nu-i vorba de o puștoaică de 20 și ceva de ani ci cred ca are peste 40, deci nu-i inconștiența tinereții. 

Probabil doamna este blonda ...

Link spre comentariu

gabiTV.Nu neapărat blondă...Am întâlnit acu ani buni o tipă sărită de 50 de ani,patroană,ce avea un SUV şi care zicea:"eu mân tare"!Tare la ea era peste 140 km/h,pe A1...Ardeleancă...

De regulă femeile sunt grijulii,masculii tineri însă,aproape generalizat după mine,nu pot conduce decãt cu exces de viteză!Efectiv e o "boală" la noi.Nu ştiu care ar putea fi cauza...

În general pe şoselele RO se circulă la viteze peste limita drumului,indiferent de zone.Încă n-am ajuns cu poliţaii ieşind din tufiş,ca la americani...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

gabiTV.Nu neapărat blondă...Am întâlnit acu ani buni o tipă sărită de 50 de ani,patroană,ce avea un SUV şi care zicea:"eu mân tare"!Tare la ea era peste 140 km/h,pe A1...Ardeleancă...

De regulă femeile sunt grijulii,masculii tineri însă,aproape generalizat după mine,nu pot conduce decãt cu exces de viteză!Efectiv e o "boală" la noi.Nu ştiu care ar putea fi cauza...

În general pe şoselele RO se circulă la viteze peste limita drumului,indiferent de zone.Încă n-am ajuns cu poliţaii ieşind din tufiş,ca la americani...

Pai cred ca asta e solutia, pentru ca in ciuda tuturor accidentelor ce se intimpla si sint si mediatizate peste tot, "zmeii astia de pustani" nu se lasa, ba parca mai rau fac, murind pe capete. E ca si cu nenorocitul ala de la pacanele de si-a dat foc in fata salii, n-au trecut 2 zile, ca altul, de 17 ani s-a aruncat in fata trenului, tot din cauza pacanelelor...

Link spre comentariu
La 25.05.2023 la 13:20, BRANCA a spus:

că stai pe un recipient la 200 bar

Intrebare, câte accidente cu morti s-au intâmplat din cauza exploziei recipientului cu gaz si cite accidente cu morti s-au intâmplat din cauza vitezomanilor, betivilor si teribilistilor? Aoleo, da, cum poti sa te urci intr-un avion care zboara la 10000 metri altitudine, tre' sa fii nebun!!!  Sau daca vreti, daca ti se opreste motorul la masina, injuri, daca se opresc motoarele la avion, te rogi!

Link spre comentariu

icar.Am văzut accidente cauzate de recipiente sub presiune...Dacă nu ai avut tangenţă cu aşa ceva ori că e un bar,ori că sunt 1000,bănui că nu te afectează,nu te sperie.

Recipientele cu gaze sub presiune fac f urât la spargere,comparativ cu cele umplute cu lichid!

Link spre comentariu

Dacă vreți să continuați discuția despre pensii, faceți-o doar pe topicul din link-ul de mai jos.

Am mutat acolo discuțiile ce nu aveau legătură cu accidentele auto.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări