Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 6 minute, Marian a spus:

Da cum naiba a facut? 

Are podea mobila sau cum?

Așa sau au aranjat cumva lemnele la interior să fie mult spatiu gol, necesita ceva răbdare dar ce nu face omul pentru bani nemunciți.

Link spre comentariu
La 17.05.2023 la 11:56, BRANCA a spus:

Ştiu şi acum tineri trecuţi de 40 de ani,unii corporatişti,alţii profesionişti în alte domenii,care circulă cu viteză excesivă.Pot să-i acuzi că nu le merge creierul?

le merge, dar le merge prost!

Link spre comentariu

Aici am o nelămurire.Dacă bagi GPL sau un gaz uşor lichefiabil în recipient e nevoie de o presiune relativ mică să lichefieze la temperatura ambiantă.Să creşti presiunea în continuare are vreun sens?

În general recipientele care depozitează gaz lichefiat se umplu max 85%(aici vorbesc de lichid).

Se foloseşte în RO la masini auto CNG?

Link spre comentariu
Acum 6 minute, BRANCA a spus:

....

Se foloseşte în RO la masini auto CNG?

Din moment ce exista statii de incarcare, probabil ca exista si consumatori...

https://www.google.ro/maps/@44.4317072,26.0025043,3a,75y,134.24h,80.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-GnPOF018RPYOfAfZ9LgFw!2e0!7i16384!8i8192

Dealtfel am vazut ca pe camioanele unei firme de salubritate din zona Bucurestiului scrie ca sunt alimentate cu CNG.

Link spre comentariu
Acum 15 minute, BRANCA a spus:

Să creşti presiunea în continuare are vreun sens?

CNG este tot gazos la 200 bar si se comprima la cca 1% din volum .

Link spre comentariu

Nikk.Am pus întrebarea la GPL,care e lichefiabil...Clar că cele care sunt gazoase se comprimă la greu,ca să intre cãt mai mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări