Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

doru3160.Cu prima ocazie...Abia s-a instalat şi are şi el si soţia poftă de sunat toate neamurile şi prietenii!...

Că tot vorbim de "vinovaţi"...Are două fete spirt,faine şi inteligente.Una cu cabinet medical la Geneva,cealaltă cu făbricuţă High Tech în Germania.Când am zis eu că rămânem cu pensionari şi personal de lumea treia...Toate creierele ne cam fug spre Vest...

Link spre comentariu
Acum 53 minute, BRANCA a spus:

.Când am zis eu că rămânem cu pensionari şi personal de lumea treia...Toate creierele ne cam fug spre Vest...

Sa fiti mindru ca prin informatiile demoralizatoare si conspiratiile pe care le imprastiati fara odihna, contribuiti sirguincios la asta!

Link spre comentariu

https://observatornews.ro/eveniment/accident-infiorator-in-mehedinti-au-murit-doua-tinere-de-18-si-22-de-ani-si-un-tanar-de-19-ani-dupa-impactul-cu-un-tir-523928.html

Aici cica soferul depasise pe linie continua si s-a izbit de tir...

Altundeva prin Arges, un nene in varsta ( peste 70 parca ) s-a gasit sa depaseasca o coloana si s-a izbit frontal de cineva care circula regulamentar si l-a omorat...

Nenumarate vieti curmate, nenumarati oameni traumatizati, nenumarate masini distruse, totul se intampla la noi pe sosele din cauza unor soferi complet nebuni.

Deprimant sa moara atatia oameni nevinovati din cauza deciziilor de moment sau ale neatentiei unor cretini! :84

Deunazi, intr-un giratoriu fiind ( aproape de iesire ), un nene in varsta la volanul unui matiz intra in giratoriu din dreapta mea ( intentionand sa mearga inainte ) fara sa se uite si am scapat la limita calcand cu tupeu acceleratia, omul ala n-a schitat nici un gest, si-a vazut de treaba. Culmea, era sa fiu lovit pe aceeasi parte pe care o cucoana cu cateva luni in urma ma lovise cu spatele intr-o parcare, pentru ca ea nu stie sa se uite in oglinzi cand da inapoi. 

Pana cand, si de ce??? 
De ce suntem atat de neatenti, dar mai ales de ce ne asumam atatea riscuri ( complet nebune ) in trafic? Depasirile pe continua sunt deja o banalitate, am pierdut demult numarul situatiilor in care a trebuit sa franez violent ca sa evit impactul cu nebuni prea grabiti sa realizeze la ce riscuri se expun.

De ce???

Link spre comentariu

Marian.Bucura vine chiar lângă Vãnju Mare şi e pe şoseaua ce duce la bulgari.Are perioade din zi când e foarte aglomerată datorită,în principal,tirurilor bulgăreşti ce merg în convoi...Dacă prinzi aşa ceva n-ai nicio şansă să depăşeşti.

Aş bănui că tinerii morţi acolo sunt localnici,de asemeni că şoferul n-a avut vizibilitate şi nici răbdare...

Link spre comentariu
Acum 5 minute, BRANCA a spus:

tirurilor bulgăreşti ce merg în convoi...Dacă prinzi aşa ceva n-ai nicio şansă să depăşeşti.

Si daca ai coloana de tiruri, si vizibilitate proastă, te arunci in depasire ca schiopul in cârje? De regula tir ul nu doarme, chiar daca ruleaza mai incet decat un turism, dar intre a rula in siguranta in coloana, si a rula la ruleta rusească in depășiri pe care nu stii cum le termini, e clar cine face asemenea alegeri. Cand nu e cu victime colaterale, e ok sa mai lucreze selectia naturala. 

Link spre comentariu
Acum 35 minute, BRANCA a spus:

Aş bănui că tinerii morţi acolo sunt localnici,de asemeni că şoferul n-a avut vizibilitate şi nici răbdare...

Norocul nostru! Am mai scapat de un pericol pe soselele patriei! 

Link spre comentariu

doru3160."Ceasul rău,pisica neagră"...Şi eu aş fi înclinat să cred ce susţii,da' la vârsta aia cine ştie ce se plimbă,ocazional,prin capul tinerilor!Eu aş zice că,în anturaj,foarte puţini se pot abţine să nu fie "zmei",mai ales dacă sunt şi pipiţe în ecuaţie!...

Numai norocul face ca mortalitatea în rândul tinerilor sâ nu fie cât casa.

Crezi că pe vremea tinereţii noastre era altfel?Am un amic,şofer de excepţie,care mi-a povestit cum fura maşina lu' tat'su şi,cu gaşca,făcea curse la Orşova noaptea.Nema permis,da' traficul era redus atunci.

El nu consumă alcool de loc,însă ceilalţi,de mai puneau mâna pe volan,băgau la greu...Trăiesc toţi şi s-au cuminţit...

Link spre comentariu
59 minutes ago, merck said:

Norocul nostru! Am mai scapat de un pericol pe soselele patriei! 

Cum faci cu cele 2 fete nevinovate ce-au murit doar pentru ca se aflau in masina cu acel nebun?

Si parintilor lor tot asta le zici? Selectie naturala?

1 hour ago, doru3160 said:

De regula tir ul nu doarme, chiar daca ruleaza mai incet decat un turism

Subscriu, nu ma bag la depasire de tiruri decat pe autostrada sau pe alte tronsoane de drum cu 2 benzi, si doar acolo unde limita de viteza o permite. 

Altfel pe DN si DJ depasesc tir doar daca e unul singur, si doar cand am chef ( ca nu exista motivatia "m-am grabit" ) si spatiu liber generos pe contrasens ( se subantelege ca nu se pune problema pe linie continua din principiu ), altfel raman cuminte in spatele lor la cateva zeci de metri si aia e, esti mai in singuranta acolo. 

Sau cel putin asa fac eu.

Link spre comentariu

Bai ce atata filosofie. Tâmpiți.

Nu se reproduc, e mai bine. Tu crezi ca unul gandeste?

Majoritatea n au absolut nimic in cap.

La fetele alea ce sa le zici, părinții le au crescut, daca nici atat nu le au invatat ca nu te urci in masina cu idioti.

Link spre comentariu

Sharky.Eu aş vrea să ştiu cãţi din noi,adică "lupii moralişti",nu am făcut cel puţin o tâmpenie la volan,în tinereţe??

De aia "trăieşte" expresia cu "babă frumoasă şi copil cuminte"...Tot tineretul are tendinţa să braveze.

Ştiu şi acum tineri trecuţi de 40 de ani,unii corporatişti,alţii profesionişti în alte domenii,care circulă cu viteză excesivă.Pot să-i acuzi că nu le merge creierul?

Link spre comentariu
Acum 33 minute, Marian a spus:

Cum faci cu cele 2 fete nevinovate ce-au murit doar pentru ca se aflau in masina cu acel nebun?

Si parintilor lor tot asta le zici? Selectie naturala?

Cine se aseamana se aduna spune un vechi proverb romanesc, nu?

Fix selectie naturala este! 

Parintii au datoria sa-si vegheze copiii si sa supravegheze cu cine se imprietenesc (banuiesc ca nu esti parinte de aceea nu stii stressul unui parinte). In cazul de faza nu cred ca putem vorbi de parinti. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Marian a spus:

Pana cand, si de ce??? 

De ce suntem atat de neatenti, dar mai ales de ce ne asumam atatea riscuri (complet nebune) in trafic? ...

De ce???

Educatia (cei sapte ani de-acasa) si puterea exemplului. Liza mea a învatat de la tac-su, ca trebuie musai sa depaseasca camioanele, ca sa vada ce se întâmpla în fata ei, hăt departe.

"-Si ce daca n-am vizibilitate; ma descurc eu cumva."

Noroc ca-s mari copii si, daca o fi sa aiba loc selectie naturala, asta e.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări