Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 3 ore, validae a spus:

Dacă tutei ăleia nu îi ia cineva permisul înseamnă că poliția rutieră nu există....

Nu poate sa ii ia nimeni permisul.

Aici lucrurile sunt mai complicate, nu e vorba numai de un BMW si un tramvai.

In cazul de fata se aplica principiul "Quod est necessarium est licitum".

Femeia a vrut sa intre in curte si, pentru a putea iesi fara pilotare, a trebuit sa intre cu spatele. Ala cu tramvaiul a cam fost magar...

Link spre comentariu

Trebuia să tragă pe dreapta, aștepta să treacă tramvaiul, se asigura că nu vine nimic și intra în curte. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Aș vrea s-o văd făcând treaba asta și cu un tren.....dar pariez că ăla n-o s-o menajeze.

E doar o chestiune de timp....

Îmi povestea un coleg de serviciu care are mai multe mașini, având și o pizzerie, cum pe o stradă a fost lovit atât el cât și soția într-o săptămână de același dobitoc care iese din curte cu spatele fără să se asigure și fără să roage pe cineva să-l asiste.

Când a fost la constatator, ăla și-a pus mâinile-n cap, zicea că respectivul mai lovise asemănător câțiva în decurs de câteva luni.Sunt unii ,,șoferi,, care ar trebui reevaluați, fiindcă practic nu merită permise, sunt pericole publice pe străzi....

Link spre comentariu

Nu ai ce sa cauti sa stationezi pe linia de tramvai, punct!

E complet irelevant ce-a vrut sa faca, nu stationezi acolo.

Te dai la o parte, astepti unde este liber sa astepti, si actionezi cand e cazul.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, d2134 a spus:

Nu poate sa ii ia nimeni permisul.

Aici lucrurile sunt mai complicate, nu e vorba numai de un BMW si un tramvai.

In cazul de fata se aplica principiul "Quod est necessarium est licitum".

Femeia a vrut sa intre in curte si, pentru a putea iesi fara pilotare, a trebuit sa intre cu spatele. Ala cu tramvaiul a cam fost magar...

Nu este legal sa blochezi circulatia unui mijloc de transport in comun. Vezi bine ca bmw-ul este stationat cu avariile puse (tot marlanu' din Romania acum apasa butonul ala de avarii cand i se scoala!) de cand incepe filmarea. In plus vaca asteapta sa iasa camioneta aia din curte (nea caisa ala se chinui cu lopata sa ridice firele) si apoi in loc sa intre repede in curte cu fata (ca asa se cuvine din bun simt, dupa ce ai facut tramvaiul sa astepte) i se umfla pipota in ea sa intre cu spatele dar de semnalizat ... sula, ca are avariile puse! 

Ca sa fac un simplu rezumat: MARLANIE! 

Astept sa vad daca politia se sesizeaza din oficiu! 

Editat de merck
Link spre comentariu

Eu (mă) aștept ca proasta să încerce asta și pe calea ferată.....eventual prinsă între bariere.Puteți să-i notați numărul, sigur o vom vedea curând la ,,știrile de la ora 5,,...

Dacă ăia de la Rutieră se autosesizează, i-ar face un mare bine dacă ar avertiza-o măcar.Vatmanul ăla a avut mare răbdare, eu aș fi sunat la Poliție în momentul în care proasta se dădea jos, le-o dădeam la telefon să le explice....

Link spre comentariu
Acum 10 ore, validae a spus:

Eu (mă) aștept ca proasta să încerce asta și pe calea ferată.....eventual prinsă între bariere.Puteți să-i notați numărul, sigur o vom vedea curând la ,,știrile de la ora 5,,...

Dacă ăia de la Rutieră se autosesizează, i-ar face un mare bine dacă ar avertiza-o măcar.Vatmanul ăla a avut mare răbdare, eu aș fi sunat la Poliție în momentul în care proasta se dădea jos, le-o dădeam la telefon să le explice....

Ca ce chestie sa o avertizeze macar??? Legea nu-i lege pentru toti? Scrie clar la lege:

Reguli de circulaţie - Oprirea şi staţionarea vehiculelor -
Art. 146.
 -

Oprirea şi staţionarea sînt interzise în mijlocul drumului, pe liniile sau în staţiile de tramvaie, troleibuse ori autobuse pe trotuar, la cotituri sau ori unde ar constitui o piedică sau un pericol pentru circulaţie.

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări