Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Da-o'n masa de treaba ca nici pe bani n-as fi crezut ca se poate intampla asa ceva pe un aeroport anemic cum este ala din Suşiava. Nu se intampla asa ceva pe Amsterdam Schiphol sau Frankfurt, dar se intampla la Suşiava!

Link spre comentariu
Acum 6 ore, BRANCA a spus:

Nu-s expert,dar în clipul postat eu nu văd trasee marcate pentru avioane.E reală chestia asta?Cunoaşte cineva aeroportul?

Intreaba-i pe cei de la Wizzair cate injuraturi le-au bagat la cei doi operatori romani care dirijau avioanele. Marcaje sunt pe sol, dar pilotul nu le vede cand ajunge la pozitia de parcare, deci nu-i vina pilotilor, in schimb la sosire este un operator cu doua bete luminoase care il ghideaza ca sa urmeze marcajul de pe sol, la plecare este un nene care are vorbeste cu pilotul si il dirijeaza (daca nu este impins de o masina). 

Sa vezi tu cum imping plavanii din Iasi scara de coborare pentru pasageri in avion si il zgaltaie binisor. Stie plavanu' ca in vest scara se apropie la cativa cm si nu se lipeste niciodata de avion? Daca aduc la aeroport toate neamurile de la tara ... aici se ajunge. E culmea ca pe aeroporturile mici maxim 2 imbarcari se fac odata, deci doua avioane pot decola sau unul se pregateste sa decoleze si unul sa parcheze. Iti dai seama cat de cretini suntem in ochii altora daca noi reusim sa ciocnim singurele doua avioane existente pe aeroport :57

Nenea ala in vesta portocalie are doua bastoane luminoase si il ghideaza pe pilot. Pilotul in functie de semne stie sa se opreasca, sa faca stanga sau dreapta. 

P.S. Uite cum arata marcajele (cele cu galben):

WhatsApp-Image-2023-03-14-at-14.25.33.jp

Editat de merck
Link spre comentariu

Ca de obicei se face țânțarul mare de tot. Ai zice ca s-au ciocnit doua avioane, praf, sânge, resturi pe pista. Când colo un mic acrosaj datorat aprecierii incorecte a distantei de manevra. Fără daune însemnate,  se vor face verificări și cei vinovați vor plăti. Ne comparam cu marile aeroporturi? Oare de ce? Când erau doar doua mașini în Brăila, și alea doua s-au ciocnit, cum o fi fost? Ceasul rău, pisica 13. Când e aglomerație, caști ochiul, când e liber, ești relaxat. Asta a fost și la Suceava. Ia vezi la circulatia in India. Merg ca furnicile, dar nu se pocnesc. La noi, doi sunt pe strada, și aia se pocnesc.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, doru3160 a spus:

Fără daune însemnate

La prima vedere asa este, daca s-ar fi intamplat pe un aeroport mare care are de obicei in apropiere un hangar unde se pot efectua reparatii. Ghinionul insa a facut ca asta sa se intample pe aeroportul din Suceava :rade:.  Buba este: cum ridici in aer un avion  care are winglet-ul sectionat pentru a-l duce la un aeroport unde WizzAir are hangar de reparatii?

Ala cu profundorul cred ca poate fi inspectat pe aeroportul de la Suceava si cred ca merge sa zboare pana la hangar. 

Link spre comentariu

Cine te pune sa-l zbori avariat? Daunele sunt minore, îl verifica, schimba ce au de schimbat, ca nu e vorba de juma de avion și asta e. Pt interventii minore, sigur au echipe mobile. De grija lor nu mai pot eu. Se întâmplă peste tot în lume, dar ni se pare ca la noi e mai cu moț. 

Link spre comentariu

merck.Asta cu "englezitu" mi-aduce aminte de Răducioiu care,după întoarcerea din Italia,stãlcea limba română!Noroc că nu era învăţat să meargă pe stânga!...

Link spre comentariu

Ei asa parca mai vii de acasa! :57

Șoferii pot rămâne fără permis o jumătate de an. Noi schimbări la Codul Rutier, adoptate de Senat

Depăşirea vitezei legale cu mai mult de 100 de km/h ar putea fi sancționată cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 180 de zile şi majorarea de drept a suspendării cu încă 30 de zile în cazul săvârşirii unei fapte similare.

Link spre comentariu

merck.Nu înţeleg din ce s-au luat şi cine a fost de vină.Nici ăla cu mâinile goale nu e pe treaba lui.A oprit tânărul maşina şi a tăbărât pe el...

În cazuri din astea ar fi bine să ai un spray din ăla anti urs!Trosneşte la câţiva metri buni!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări