Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Avea si cioara un pistol cu bile....

In rest probabil motivul blocarii era ca omul nu i-a acordat prioritate de jmeker.

De s-ar intalni astia cu unu cu capsa pusa, le-ar scoate smecheria din cap.

Link spre comentariu
La 08.02.2021 la 21:58, doru3160 a spus:

odata cu inceperea

De la 7:45 pina la 8:05 si in jurul prinzului, strazile de pe linga scoli sunt blocate. Fiecare masina duce un copil. O prostie tipic romaneasca. Sunt unii parinti care stau la citeva sute de metrii de scoala, dar isi duc odrasla cu masina. Ca deia are, nu??!

Acum 12 minute, Sharky a spus:

Avea si cioara un pistol cu bile...

Tot jjjjjjmecherul si-a luat un pistol de airsoft si se da zmeu cu el! Chestia e ca legea te arde ca si cind ai fi amenintat cu o arma reala!

Link spre comentariu
Acum 56 minute, icar a spus:

Tot jjjjjjmecherul si-a luat un pistol de airsoft si se da zmeu cu el!

Si BMV-eu ,bine a facut vatmanu din Bucuresti ..:rade:

Mai nou este lasat liber pe motiv ca nu iau gasit pistolul...

Editat de dan-a2
Link spre comentariu
Acum 33 minute, icar a spus:

Chestia e ca legea te arde ca si cind ai fi amenintat cu o arma reala!

Şi e perfect normal să fie aşa. Eu, de exemplu, poate că m-aş fi speriat la vederea pistolului respectiv şi aş fi ripostat cu 9mm.

Editat de ratza
Link spre comentariu
Acum 4 ore, icar a spus:

Fiecare masina duce un copil. O prostie tipic romaneasca. Sunt unii parinti care stau la citeva sute de metrii de scoala, dar isi duc odrasla cu masina.

Care are doi, duce doi. care are doar unul, ce sa faca? Or fi si din astia care stau aproape de scoala, dar sincer eu nu prea cred ca e asa prost careva sa se duca cu masina in imbulzeala, cand pe jos ar rezolva-o mult mai comod. Diferenta intre generatia de acum si ce am prins noi, este ca inainte nu dispareau copii de pe strada. Acum se intampla frecvent, din pacate ne-am si obisnuit cu asemenea stiri. Ca parinte, probabil ca fiecare se gandeste la odrasla lui si unii chiar mai si exagereaza, dar ce era inainte vreme, nu sufera comparatie cu ce e acum. Ma refer la siguranta copilului pe strada.

Link spre comentariu
Acum 29 minute, doru3160 a spus:

Diferenta intre generatia de acum si ce am prins noi, este ca inainte nu dispareau copii de pe strada. Acum se intampla frecvent, din pacate ne-am si obisnuit cu asemenea stiri. 

Cănd eram în școala generală, perioada  1980 ... 1989, nu existau în gândurile părinților asemenea pericole (dispariții de copii). În vacanțe stăteam cu prietenii prin fața blocului ori bântuiam prin cartier până pe la ore târzii în noapte. Echipajele Miliției bântuiau de asemenea, ne întâlneam frecvent cu ele, dar ne cunoșteau și ne lăsau în pace după o replică de genul "băi!  ... iar n-aveți somn ? ... duceți-vă naibii acasă, că-i unu noaptea ! " :rade:

Mai complicată era treaba cu un adult care ar fi circulat la ora aceea pe drum fără justificare credibilă (sau legitimație/buletin), acela ajungea pachet la secție.

Și pe mine mă lua tata cu Dacia de la școală (1 km distanță) dacă ploua rău sau trebuia să mergem undeva. În rest ... aveam propriile picioare.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, +_Florin_+ a spus:

Cănd eram în școala generală, perioada  1980 ... 1989, nu existau în gândurile părinților asemenea pericole (dispariții de copii)

In 70 nici atat. Incepand cu gradinita si terminand cu liceul, doar pe jos sau transport in comun. Mai tarziu am scapat la rotile proprietate. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Si eu din 92 din clasele primare veneam singur acasa, pe jos in general.

Care sunt din Cluj, urcam din centru pana pe Pasteur, in liceu ma miram cum de altora le era greu sa urce pe Babes, mie mi se parea ceva normal.

Ce bine mi-a prins.

DAR treaba era alta, nu disparitii, ca si pe atunci erau tigani care sa se lege de tine fara motiv, sau alti baieti ca de ce treci pe la blocu lor.

Problema e traficul!

In fata la contagioase, pe strada Sperantei/Iuliu Moldovan ne-am pus cos de baschet care si in facultate, adica dupa 2003 era acolo si terenul era in parcare.

Greu de inchipuit dar parcarea era goala. Se juca lap-tenis sau baschet la panou.

Link spre comentariu

Un șofer nesimțit a tăiat calea altui autoturism - Surpriză mare - Cine se afla la volanul celeilalte mașini - A primit amendă pe loc

Sa zicem ca un strain vine in RO si intra in acea intersectie, nu se incadreaza bine (desi sunt tari in Vest unde nu este valabila regula asta) dar semnalizeaza stanga (intentie clara ca nu parasteste sensul giratoriu) este obligat sa iasa din sens giratoriu?  Daca in tara lui are voie sa dea ture in sensul giratoriu daca are semnalizarea pusa, va fi sanctionat de politie?

Eu am vazut cu ochii mei un tir de Polonia cum dadea ture pe prima banda intr-un sens giratoriu cu doua benzi si ... nu era in Polonia. Eu am crezut ca s-a tampit polonezul dar .... participantii la trafic nu protestau de unde am dedus ca este legal ce facea. 

Asta este sensul giratoriu:

https://www.google.com/maps/place/Oradea,+Roumanie/@47.0450998,21.9055482,208a,35y,318.01h,44.96t/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x474647e368762353:0x1b55a486d65d5344!8m2!3d47.0465005!4d21.9189438

Link spre comentariu

Ce atitudine de golan are militianul, ca altfel nu-i poti spune. Nici un politist nu trebuie sa provoace un accident, iar atitudinea de golan care se suie cu masina pe tine... ma indoiesc ca este in manualul politistului.

E bun de dat in judecata marlanul de militian pentru atitudine amenintatoare si conduita periculoasa.

Link spre comentariu

@Mircea in Romania in sensul giratoriu cu doua benzi, daca te-ai incadrat pe prima banda ai voie sa parcurgi maxim 180 de grade si trebuie sa iesi. Politistul tocmai din cauza asta l-a si amendat, desi eu vad ca cel din masina alba semnalizeaza stanga (intentie clara ca isi continua drumul prin sensul giratoriu). Daca omul s-a incadrat gresit, este obligat musai sa iasa dupa 180 de grade (adica maxim inainte)?

In Vest, cat timp ai semnalizarea pusa, ceilalti participanti la trafic din politete te lasa sa iesi din belea. 

P.S. La voi mai este valabila regula aia ca in intersectie are prioritate primul ajuns? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări