Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 3 minute, DjLeco2021 a spus:

atunci ne facem dreptate singuri. Asta e ultima solutie. Linsat la fata locului (accidentului).

Da, dar numai dupa desființarea statului ca instituție. Cat timp ii plătesc, am pretenția să presteze. Macar dupa ce desființam statul, declarăm anarhia, si vei fi fericit sa aplici ce dorești. Eu nu sunt chiar atat de radical, deși si eu aș dori stoparea consumului de droguri, indiferent de situație. 

Link spre comentariu
22 minutes ago, doru3160 said:

Da, dar numai dupa desființarea statului ca instituție. Cat timp ii plătesc, am pretenția să presteze. Macar dupa ce desființam statul, declarăm anarhia, si vei fi fericit sa aplici ce dorești. Eu nu sunt chiar atat de radical, deși si eu aș dori stoparea consumului de droguri, indiferent de situație. 

Mda ...

La consum, chiar și prostituția (se pretinde) a fi fost ”stopată” (indiferent de situație), însă nu prin legalizarea /organizarea acesteia ci prin desființarea (de către stat ca ”instituție”) a incriminării penale a faptei, în avantajul proxeneților cu ... ”munca la negru”. Chestiune de ierarhie, nu de anarhie.

Cine este vinovatul?

Statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii ...” (dito).

Link spre comentariu
21 minutes ago, merck said:

Dovadă că (aici) lipsa stratului de zăpadă este motiv de ceartă între oameni și principal vinovat, în lipsa oricărui semn de circulație standardizat.

”Art. 76

Marcajele aplicate pe drumurile publice sunt:

d) diverse, care pot fi:

6. săgeţi sau inscripţii;

Link spre comentariu
Acum 3 ore, string a spus:

Chestiune de ierarhie, nu de anarhie.

Cine este vinovatul?

Bine ca stii tu. Pe noi nu ne intereseaza. Daca o dam in prostituție, prea se lărgește sfera de interes a  topicului. 

Link spre comentariu

Da, ar fi un subiect prea delicat cel cu privire la ce pot face ”oamenii” de dragul banilor și cine ar putea fi vinovatul (sau vinovata) pentru ”educația” asta.

Îmi permit doar să amintesc de proprietatea obștească asupra mijloacelor de producție și de reproducție (lărgite).

Ca principiu ...

Link spre comentariu
4 hours ago, string said:

Dovadă că (aici) lipsa stratului de zăpadă este motiv de ceartă între oameni și principal vinovat, în lipsa oricărui semn de circulație standardizat.

”Art. 76

Marcajele aplicate pe drumurile publice sunt:

d) diverse, care pot fi:

6. săgeţi sau inscripţii;

Nu stiu daca ai sesizat dar cretinii aia de-l injura pe ala de filmeaza nici macar n-au negat afirmatia cum ca e sens unic, din contra, se comporta ca si cum e binecunoscut asta dar ei fac ce vor ca deh, sunt cretini batuti in cap si au dreptul.

Link spre comentariu
53 minutes ago, Marian said:

Nu stiu daca ai sesizat dar cretinii aia de-l injura pe ala de filmeaza nici macar n-au negat afirmatia cum ca e sens unic, din contra, se comporta ca si cum e binecunoscut asta dar ei fac ce vor ca deh, sunt cretini batuti in cap si au dreptul.

Am sesizat asta, însă:

”(3) Pătrunderea unui vehicul într-o intersecţie este interzisă dacă prin aceasta se produce blocarea intersecţiei.” (art.57 - OUG 195/2002 repu...)

Nu?

Doar pătrunderea țăranilor în orașe nu (mai) este interzisă.

Nici consecințele ... (filmate în videoclip).

P.S.

Partea bună este că nu s-au luat de păr ... ci doar au ”socializat”, după 2 ani de pandemie.

Eh, e Cluj.

Editat de string
Link spre comentariu
Acum 3 ore, string a spus:

Am sesizat asta, însă:

”(3) Pătrunderea unui vehicul într-o intersecţie este interzisă dacă prin aceasta se produce blocarea intersecţiei.” (art.57 - OUG 195/2002 repu...)

Nu?

....

Daca e sa fim mai catolici decat Papa, OUG 195/2002 se aplica numai in cazul drumurilor publice.

In cazul unei parcari private, cum pare ca e cea din filmare, orice diferend pe tema circulatiei se rezolva pe cale amiabila, ne-amiabila :sparge: sau prin justitie.

Asta desi cei mai multi administratori ai parcarilor statueaza in mod public (prin panouri informative) faptul in parcare ca se aplica regulile de circulatie pe drumurile publice. Care declaratie nu are nicio valoare juridica.

A nu se intelege ca tin partea vreunuia dintre protagonisti....

Doar sa va feriti de incidente auto prin parcarile mall-urilor, ca e mult de tras dupa....

Link spre comentariu
14 minutes ago, draku said:

Daca e sa fim mai catolici ...

Sintagma ... ”și aflată în administrarea unui organ de stat” (D.328/1966 re-re-repu...) a fost scoasă și a rămas:

(Art.6 - OUG 195/2002 re-re-repu...)

”14. drum public - orice cale de comunicaţie terestră, cu excepţia căilor ferate, special amenajată pentru traficul pietonal sau rutier, deschisă circulaţiei publice; drumurile care sunt închise circulaţiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscripţii vizibile;”

Deci ... 

nu conteză forma de proprietate asupra terenului (ca în Texas) ci doar semnalizarea prin inscripție vizibilă la intrare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări