Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

O fi pistolul Carpaţi precis,da' vă spun că în armată n-am nimerit panoul la 25 m!!

Poliţaii dacă n-au pregătire şi nici antrenament periodic la trageri nu vor nimeri nimic!Numai în filmele americane mai vedem cum fac ăia trageri periodic...Tot în filmele alea vedem că dacă se trage în mers,din maşină, şansele de reuşită sunt mult reduse!

Sunt curios care e protocolul aprobat la tragerea asupra unei maşini urmărite...

Link spre comentariu

Poţi face trageri de antrenament şi în poligon privat, ca poliţist ai un salariu destul de mare, deci voinţă să fie.

Dacă cei cărora le puţea Carpaţi nu se obişnuiau cu el în tragerile relativ rare din unitate, ce-i împiedica să se antreneze în privat ? Să nu-mi spuneţi că nu aveau ăia din poligon muniţie de 7.65...

Acum 27 minute, merck a spus:

:rade:Nu stiam ca Keanu Reeves este cocalar. :scarpin

Watch this...

https://www.police1.com/the-tacticalist/videos/keanu-reeves-shows-off-his-shooting-skills-ypwySJGxpf7yqVEA/

Deci un actor care a jucat şi în rol de poliţist se poate antrena din pasiune şi să ajungă la un aşa nivel, dar un poliţist care are datoria să fie antrenat să tragă bine nu-i în stare să nimerească ţinta cu Carpaţi...ajungem la vorba cu marinarul şi înotul.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, validae a spus:

Dacă cei cărora le puţea Carpaţi nu se obişnuiau cu el în tragerile relativ rare din unitate, ce-i împiedica să se antreneze în privat ? 

Niste fraieri. In anii 80 era plin de poligoane particulare, si munitia se vindea la colț de stradă, dar clar era rea vointa. 

Link spre comentariu

Ideea e ca e clar ca politistilor li s a rupt in 14 ca au împușcat pe altcineva.

Sa fim serioși, calca oameni pe trecere cu masina, nefiind in vreo misiune.

N am nimic împotrivă ca împușcă vreun cocalar care ii atacă. Problema e ca nu impusca pe cocalar ci pe unu total nevinovat. Iar de atacat nu ii ataca nimeni.

Link spre comentariu
Acum 30 minute, doru3160 a spus:

Fix cum ai ajuns tu la concluzia ca nu e. 

Pai nimic din definitia cocalarului nu-i corespunde lui Keanu Reeves.  Dar cred ca tu nu cunosti definitia cocalarului:

cocalar sm [At: MDA ms / Pl: ~i / E: nct] 1 Țigan care caută (sau mănâncă de) prin gunoaie. 2 (Rar) Fante de mahala. 3 (Pgn) Om de nimic.

cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier. 3. (peior. – între rromi) țigan de cea mai joasă speță.substantiv masculincocalar

Link spre comentariu
Acum 3 minute, merck a spus:

Dar cred ca tu nu cunosti definitia cocalarului:

Ok, nu o cunosc, esti multumit atunci?  Poti sa te potolesti, sau te ambalezi precum un tranzistor cu germaniu? Discutam despre cu totul altceva. Daca eu vreau sa-i zic asa, si tu nu esti de acord, da-ma in judecată. 

Link spre comentariu
Acum 46 minute, validae a spus:

Poţi face trageri de antrenament şi în poligon privat, ca poliţist ai un salariu destul de mare, deci voinţă să fie.

Dacă cei cărora le puţea Carpaţi nu se obişnuiau cu el în tragerile relativ rare din unitate, ce-i împiedica să se antreneze în privat ? Să nu-mi spuneţi că nu aveau ăia din poligon muniţie de 7.65...

Aveti impresia ca dormi cu cu arma de serviciu sub perna?

Sau ca poti dispune de ea si o poti folosi cand si cum vrei?

Imi pare rau, dar asta nu se intampla in Romania.

Cititi Legea 295/2004 si vedeti...

Link spre comentariu

Imediat incepem sa discutam despre varza.

Pe ala care a facut pana in pasaj, si a lasat masina acolo si a plecat ati vazut?

Pun pariu ca s a ofticat ulterior dupa ce i a fost ridicata masina...

Link spre comentariu

Sunt persoane angajate in MAI sau MAPN care si-au cumparat propriile arme. Cunosc angajat al penitenciarului Rahova care si-a cumparat Browning Hi-Power, editie limitata sau aniversara, nichel sau crom cu finisaj mat, tragaciul gold, crosa din lemn de mahon,  ce mai, o bijuterie...

Celalalt amic, sef de post intr-un sat, are un Tokarev ca arma de serviciu si Beretta 92 arma cumparata de el.

Ambii merg in poligon cand vor, cu munitia lor, totul pe cheltuiala lor.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

Cit de neghiob sa fi soferule de masina rosiei???

Dar si celalalt, cu fortatul semaforului!

Masina neagra a "fortat" acceleratia sa prinda semaforul pe verde intermitent urmind imediat portocaliu si apoi rosu, deja inainte de impact, semaforul trecuse pe portocaliu, dar boul din masina rosie, a iesit ca la ma-sa pe cimp, pina la jumatea intersectiei, fara sa se asigure o secunda. Principal vinovat, masina rosie, secundar vinovat masina neagra. Solutie? Semafoare inteligente cu afisarea in secunde pe culoarea verde si pe rosu, ca sa stii exact cite secunde mai ai pina se schimba culoarea, multi s-ar abtine de la a forta semaforul. Parerea mea.

Chestia asta cu "fortatul semaforului" a facut multe, atit accidente cit si victime!

1.jpg

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 21 minute, Ovidanie a spus:

Ambii merg in poligon cand vor, cu munitia lor, totul pe cheltuiala lor.

Pistoalele în discuție sunt vechi, aproape scoase din uz. Discuția despre ele în care se exprima o părere e și mai veche, din anii 80, am specificat asta. Între timp, vremurile s-au schimbat, și se pot cumpăra pe persoana fizica arme și muniții, cu indeplinirea unor conditii. Dar calitățile armei in discutie au rămas aceleași.  Ca șeful de post își cumpără Uzzi, glok, akm sau aruncator de grenade, e treaba lui. Asta nu creste calitatea pistoalelor despre care discutam. 

Link spre comentariu

Credeţi că poliţiştii mor de nerăbdare să tragă în poligon?Or fi unii cu microbul ăsta,da' grosul nu cred să se chinuie!...

Mai apoi cei de la rutieră nu sunt din trupele "SWAT"!...

În clipul lui DjLeco nu sunt prea lămurit,la maşina neagră e aprins portocaliul,da' la a roşie ce e?w

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări