Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Prostiei politistului. Pt ca nu avea de unde sa stie ca ala avea sa fugă de politie si politia sa il împuște pe el care nu avea absolut nici o vina dpdv legal!

Iti place sa o dai la intors la greu....

Si asa cum a zis merc, maine politistul ala te impusca pe tine care aveai ghinionul sa fii prin zona cand ei sunt in misiune...

Link spre comentariu

Sharky.Aia cu împuşcarea pasagerului se înscrie în lungul şir al acţiunilor idioate ale Poliţiei rutiere!!Au mai fost din astea şi s-au lăsat cu răniţi sau morţi...

Păi ăştia organizează filtru şi n-au nişte dispozitive de înţepat cauciucurile??Mai apoi tragi după cauciucuri şi loveşti omul??

Şi în Severin am aflat,pe timpuri,caz de împuşcare persoană...Am prins lângă blocul meu caz de urmărire cu focuri trase pe stradă!A ieşit lumea pe la geamuri înjurând poliţiştii,că era risc să nimerească pe cineva,aiurea!

Link spre comentariu
Acum 14 ore, Sharky a spus:

Politistii aia chiar au crezut ca pot nimeri o tinta în miscare tragând dintr-o masina aflata si ea în miscare. Daca soferul beat ar fi trebuit sa fie constient ca-i pericliteaza pe altii, atunci politaii la ce ar fi trebuit sa se gândeasca? Oare câta alcoolemie or fi avut politistii? Ca nu-mi pot imagina un om instruit sa faca asa ceva decât la betie sau sub influenta unor "substante".

Link spre comentariu
Acum 3 ore, doru3160 a spus:

Daca aveau pistoale Carpați, e de mirare ca au nimerit ceva...

Mai bine ar face să îi doteze cu electroşocuri Taser, e şi mai ieftin şi mai ales neletal,  măcar doboară sigur cocalarul de la cinci metri...că altfel ăştia au nevoie de puşcă cu ţeava până-n iepure, vorba lu taică-meu.

Culmea e că dobitoci care sunt în situaţie clară de a folosi arma n-o folosesc, nici n-o scot măcar din toc, iar alţii fac exact invers. Dacă faci un control serios...da serios, printre ,,poliţiştii,, de azi, cred că găseşti o droaie care n-ar trebui să fie nici paznici la supermarket.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, doru3160 a spus:

Daca aveau pistoale Carpați, e de mirare ca au nimerit ceva...

Au trecut la Beretta PX4. Arată de zici că e sculptat cu barda, dar trage foarte precis.

Link spre comentariu

Eu credeam doar ca tragatorul este precis, pistolul este o unealta care se foloseste dupa specificatii, am tras cu Carpati si este precis, cartusul este cam slabut.

Cu acelasi TT unii doborau tinta cu fiecare cartus de la 15m, altii ...ajutat de cel de linga ce mai avea cartuse dupa ce o doborise pe a lui.

Link spre comentariu

Vorba unuia dintr-un film, nu arma trage bine....ci trăgătorul.Dacă ,,le ai,, ca trăgător poţi compensa deficienţele armei.Cel puţin în anumite limite, că dacă după 50 de metri glonţul are cădere....aia e.

Cred că mulţi poliţişti nu nimeresc ţinta nici dacă le dai un pistol cu indicator laser.Pentru că nu ştiu să ţină arma bine şi nu ştiu nici cum să apese trăgaciul ca să menţină linia de tragere...

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Ion_Bumbu a spus:

Eu credeam doar ca tragatorul este precis, pistolul este o unealta care se foloseste dupa specificatii, am tras cu Carpati si este precis, cartusul este cam slabut.

Cu acelasi TT unii doborau tinta cu fiecare cartus de la 15m, altii ...ajutat de cel de linga ce mai avea cartuse dupa ce o doborise pe a lui.

Am fost ca "lipitor" de tinte la cateva trageri ale cadrelor de la fosta UM0451 Orastie.

Arma din dotare-pistol Carpati,tinta piept,nr. 4,  la 25 metri distanta,  sase focuri.

Am retinut trei persoane:

-comandantul unitati,actualul senator Salan,un tragator exceptional,toate cele sase focuri in zece

-un locotenent coandant de pluton instructie(nu ii mai retin numele),toate sase focuri in zece,perfect grupate

-un capitan(il stiu prea bine-m-a "rugat"sa ii las doua gauri neacoperite in tinta lui,in zece),din sase focuri,doar cele doua lasate de mine au fost in tinta.

Conteaza enorm factorul uman si numarul de cartuse trase la antrenament(asta daca sunt antrenamente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări