Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 8 minute, BRANCA a spus:

..Poate droguri,poate alcool,cine ştie...

A pierdut softul din cip ul de la vaccin. Idiotii astia nici cand nu consuma nimic, nu gandesc ca oamenii, si in general, nu gandesc. Unu mai putin in trafic, pagubă-n ciuperci. Mai bine acum, singur, decat sa mai ia cu el alți nevinovați. Pt ca la ăștia nu e chestiune de dacă, ci de cand. 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, BRANCA a spus:

Suspect accidentul...Dacă nu spuneau că ar fi lovit un stãlp înainte aş fi zis că a vrut să se sinucidă!

Greu de explicat aşa ceva,deoarece tânărul era din zonă şi cunoştea traseul.Ori cât de inconştient ai fi tot intervine instinctul de conservare...Poate droguri,poate alcool,cine ştie...

Pe FB se vehiculeaza ca cica s-ar fi certat cu prietena/iubita si ca era "in live", aratindu-i ce urma sa faca (sinucidere).

Politia spune ca acul kilometrajului s-ar fi oprit la 180, inclin sa cred ca este adevarat, uitindu-ma atent la filmare si aproximind cam la 8-10 metri distanta dintre locul unde a fost stilpul doborit si locul unde a lovit final masina, cit si timpul dintre impactul cu stilpul si cel final (extrem de scurt, masina s-a oprit in giratoriu inainte ca stilpul sa cada pe asfalt)...

Mai circula zvonul ca cica ar fi suferit de epilepsie si ca ar fi facut o criza, caz in care situatia ar fi mult mai grava, din cite stiu, cine are epilepsie, pe considerente medicale nu are voie sa aiba permis auto... Adica trebuie trasa la raspundere unitatea medicala care l-a examinat (bine stim cu totii ca se da spaga) si ca "este sanatos tun si apt medical".

Bine a spus Marian cu examen psihologic, eu as completa si psihiatric!

Bine macar ca s-a dus singur, nu ca aici:

Link spre comentariu

dpru3160.Eu n-aş fi aşa de categoric.Undeva pe pagina cu accidentul era dată,în alt link,mărturia cuiva care-l cunoştea şi susţinea că era un tânăr cuminte,la locul lui...

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Sharky a spus:

Ce bolid mai nene?

Aia e o coaja de golf sau ceva de genu. Tipic 1000e Maxim 2000e.

Au scris mai multi ca era Touareg, nu stiu exact anul, dar pare pina in 2015.

Link spre comentariu
Acum 26 minute, BRANCA a spus:

mărturia cuiva care-l cunoştea şi susţinea că era un tânăr cuminte,la locul lui...

Mai sunt si speculatii de presa. In cazul ăsta faptele vorbesc. Un tanar cuminte, la locul lui, nu apeleaza la astfel de metode pt a se face înțeles. Dar noi aici facem speculații, judecam doar prin prisma celor văzute. Si ce se vede, nu trădează un comportament de om normal la cap. 

Link spre comentariu
Acum 59 minute, DjLeco2021 a spus:

Mai circula zvonul ca cica ar fi suferit de epilepsie si ca ar fi facut o criza, caz in care situatia ar fi mult mai grava, din cite stiu, cine are epilepsie, pe considerente medicale nu are voie sa aiba permis auto... Adica trebuie trasa la raspundere unitatea medicala care l-a examinat (bine stim cu totii ca se da spaga) si ca "este sanatos tun si apt medical".

Daca esti epileptic poti sa ai carnet de conducere nu numai in Romania ci si in alte tari din UE. Exista insa niste praguri in functie de crize(convulsii). De exemplu stiu ca in Franta daca ai doar doua crize(convulsii) in 5 ani ai dreptul sa conduci. 

Pe aeroportul din Iasi am vazut cum un barbat a avut o criza de epilepsie si sotia discuta la telefon cu cineva spunandu-i ca din cauza oboselii de la condus. I-a fost acceptata imbarcarea. Cu easyJet insa unui pasager dupa o criza tot in aeroport, compania aeriana i-a refuzat imbarcarea, i-a platit hotel pentru o noapte si i-a dat bilet pentru a doua zi. Pasagerul nu a fost rezonabil si a facut scandal ... insa degeaba. Mie mi s-a parut foarte corecta pozitia celor de la compania easyJet. 

Link spre comentariu

Corecta, necorecta, daca regulamentul le permite, e decizia lor.

ASa o fi cu cazanul, am crezut ca e ceva coaja de golf dupa stopuri. ORicum, un prost in minus. Dar iti zic pe linia aia cu orice masina puteai lua viteza cat sa decolezi. Pana la urma daca esti prost te impiedici si iti rupi gatul pe drum drept.

Poate era si beat...

Link spre comentariu
4 hours ago, DjLeco2021 said:

Pe FB se vehiculeaza ca cica s-ar fi certat cu prietena/iubita si ca era "in live", aratindu-i ce urma sa faca (sinucidere).

Pe facebook se spun multe povesti, foarte putine sunt si verificate.

4 hours ago, doru3160 said:

Idiotii astia nici cand nu consuma nimic, nu gandesc ca oamenii, si in general, nu gandesc.

Exemplu concret de azi, la cateva masini in fata mea, la un giratoriu, o cucoana s-a gasit sa traverseze strada in fuga chiar langa giratoriu pentru ca avea masina parcata pe partea cealalta in zona aia. N-a contat ca s-a aruncat la propriu in fuga in fata unui tir si ca a trebuit omul ala sa franeze brusc, n-au contat nici injuraturile soferului de tir care a scapat la limita de a strivi nevinovat pe cineva ( femeia aia nici macar nu s-a uitat la el ), n-a contat nici macar faptul ca la cca 10m distanta era trecere de pietoni la care toti soferii acorda fara probleme prioritate fiind foarte vizibila. 
Nu nene, deci am masina in dreptul ala asa ca traversez pe acolo, ca asa vor muschii mei, ce pana mea!

Link spre comentariu

De dobitoci ce sunt unii dintre ei....mai sunt şi ,,profesionişti, cică. Am văzut o grămadă care nici nu semnalizează când schimbă banda, când fac dreapta într-o intersecţie sau sens giratoriu, stau cu telefoanele în mână şi fac slalom peste banda de demarcaţie, etc.Mai ales ăştia mai tineri, e dezastru...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări