doru3160 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Eu zic sa se faca limitatoare de inaltime conice, nu drepte. In felul asta care trece, trece, care nu trece este adus la iesire la forma care trece. Ca la masina de facut cârnați. Daca era diferenta atat de mare, era evident ca cel care are 3,5m si trecea inainte pe acolo, acum are restrictie de 2m clar nu mai trece. Ineditul situatiei este ca diferența este greu de sesizat, dar nu este de ignorat. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 doru3160.Chestia asta cum era înainte şi cum e acuma,are într-adevăr importanţă,deoarece intră în rutină. Dacă vă analizaţi parcursul in localitatea în care staţi,veţi vedea că cel puţin o parte din trasee le faceţi automat şi,în zonele,fără semafoare treceţi cum ştiţi că e! În Severin a fost o mişcare de implementare sens unic pe unele străzi.O săptămână a stat poliţia şi a supravegheat circulaţia acolo şi,totuşi,chiar după câteva luni au mai fost accidente! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 6 minute, BRANCA a spus: Dacă vă analizaţi parcursul in localitatea în care staţi,veţi vedea că cel puţin o parte din trasee le faceţi automat şi,în zonele,fără semafoare treceţi cum ştiţi că e! În Severin a fost o mişcare de implementare sens unic pe unele străzi.O săptămână a stat poliţia şi a supravegheat circulaţia acolo şi,totuşi,chiar după câteva luni au mai fost accidente! AFERIM! Insa as plus cde la cel putin la majoritatea traseelor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 28 minute, BRANCA a spus: În Severin a fost o mişcare de implementare sens unic pe unele străzi.O săptămână a stat poliţia şi a supravegheat circulaţia acolo şi,totuşi,chiar după câteva luni au mai fost accidente! E bine. La noi bulangii de politisti, cum se schimba ceva sau planteaza semne noi, stau la panda si dau amenzi. Ce e aia avertisment, preventie, clementa? Au plantat semnul si echipajul aferent pt amenzi. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 2 minute, doru3160 a spus: E bine. La noi bulangii de politisti, cum se schimba ceva sau planteaza semne noi, stau la panda si dau amenzi. Ce e aia avertisment, preventie, clementa? Au plantat semnul si echipajul aferent pt amenzi. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Ca reabilitarea acestui pasaj pare a fi o gafa este evident, dar nu exista scuza sa nu vezi indicatorul, nu-mi pasa cine iti distrage atentia, sau ce alti soferi cretini ai pe langa tine, esti sofer profesionist, deci comporta-te ca atare, fii atent la indicatoare! Apoi da-l dracu de pasaj ca-i deja faimos in toata tara ( si in afara ), au fost atatea incidente incat tot omul a auzit de el. Pai in conditiile astea totusi sa insisti sa intri ca esti mai cu mot, nu arati decat ca esti batut in cap! Ala cu duba aia ( cel mai recent incident ) nici macar nu respecta inaltimea din talon a masinii, deci despre ce naiba vorbim? Au trecut doar 14 zile din noul an si deja avem incredibil de multi morti pe sosele la nivel national, ne doare in cur de regulamentul rutier, de indicatoare, de limitele de viteza, de linii continue si de trecerile de pietoni... De acord cu faptul ca se puteau face mai multe din partea autoritatilor in ceea ce priveste acel pasaj, dar majoritatea incidentelor sunt cauzate de miserupismul si incapatanarea soferilor. Adica @BRANCA are totusi dreptate! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 (editat) O "mizerie" ca asta, nu merita sa traiasca dupa accident... Un pusti de 21 ani, karma si-a facut treaba si "s-a dus" singur, bine ca nu a accidentat pe cineva! Multumim, KARMA, iar parintii sa-si multumeasca lor insisi, de bolidul cumparat odraslei! https://ziarulunirea.ro/foto-video-update-accident-rutier-mortal-la-sebes-un-tanar-de-21-de-ani-a-decedat-dupa-ce-s-a-izbit-violent-cu-masina-de-un-sens-giratoriu-810528/ Editat Ianuarie 16, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Ce bolid mai nene? Aia e o coaja de golf sau ceva de genu. Tipic 1000e Maxim 2000e. Sensul e dupa o linie lunga. Si cu motor de 50 cai poti prinde viteza mare, nu e nevoie de bolid. Ce a vrut sa faca cretinul habar nu am ca putea vedea clar ca nu are loc si putea opri. Un prost in minus. La cat mai multi. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 (editat) Mie-mi pare un Passat, poate B7, am vazut mai multe poze, nu cred ca era golf. Editat Ianuarie 16, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 E din seria: Talpa mé, minte nu are. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Mai degraba capul lui minte nu avea. Pe bune, atat de multe accidente ( cel putin in ultima vreme ) care tradeaza o lipsa cronica si absoluta de ratiune la romani, ce naiba se poate intampla sa se ajunga acolo, eu nu-mi explic. Cucoana aia de prin Bucuresti s-a gasit sa alerge prin fata trenului zicandu-si probabil ca are timp. Ieri parca un individ undeva prin DB s-a gasit sa alerge in fata unei masini pe care din imagini arata ca a vazut-o, zicandu-si probabil la fel, are timp sa treaca. De ce fac oamenii lucrurile astea? Chiar atat de importante sunt cateva minute in plus incat merita riscata insasi viata? Iar asta, desteptul asta cu talpa fara minte, ce naiba a fost in capul lui de a intrat in giratoriu cu viteza aia? Sunt tot mai convins ca soferii romani au nevoie de vizite periodice la psiholog ( vizite serioase ). Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 O fi de la vaccin... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Acum 2 minute, doru3160 a spus: O fi de la vaccin... , desi nu e de ris... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Ceva imi spune ca astia sunt cei care nu s-ar vaccina nici batuti... Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Suspect accidentul...Dacă nu spuneau că ar fi lovit un stãlp înainte aş fi zis că a vrut să se sinucidă! Greu de explicat aşa ceva,deoarece tânărul era din zonă şi cunoştea traseul.Ori cât de inconştient ai fi tot intervine instinctul de conservare...Poate droguri,poate alcool,cine ştie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum