Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Nu cred ca ai voie sa ii inchizi in autobuz fara sa verifici.

In alta ordine de idei am vazut alta aberatie, ca virajul la stanga sa fie facut fara sa perturbi circulația.

Pai in felul asta nu poti face stanga daca ai pe cineva in spate pt ca il obligi sa oprească, deci perturbi circulația daca strada e ingusta si nu te poate ocoli.

E scris in lege, nu am inventat eu.

Probabil e o lacuna, definitia perturbarii circulatiei nu e clara.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Sharky a spus:

Nu cred ca ai voie sa ii inchizi in autobuz fara sa verifici

Nici sa urinezi în boscheți nu ai voie dar dacă o faci, nu înseamnă că e o știre de senzație.

Link spre comentariu

Corect dar.... am văzut atâtea cazuri deastea :rade: când mă hotărăsc să mă dau mai la stânga sau dreapta, mă uit de două ori(asta pe trotuar desigur ca pieton) , mă asigur că mașina, nu de alta dar trotinetiști/bicicliștii sunt iresponsabili. Cât despre mașini :secret

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

https://observatornews.ro/eveniment/ingerii-sa-te-aiba-in-paza-prieten-drag-florin-tanarul-din-suceava-impuscat-de-politisti-in-timpul-unei-urmariri-in-trafic-a-murit-la-spital-506269.html?fbclid=IwAR12H2Ns1wArwWUGturqAaUr-nirF4SRaISHfwdXkOSB8BO7fz1hUZv9ly4

Una e sa tragi foc de avertisment sau dupa un cocalar care nu opreste,alta e sa tragi dupa o masina plina.

In cazul asta militienii au impuscat pasagerul, iar soferul tot a scapat. Genial.

Daca aveau o femeie rapita si impuscau femeia si soferul tot scapa?

Eu unul sper ca cineva sa fie tras la raspundere pt asta.

Ce trebuiau sa faca aia? sa sara din masina? Aveau unde?

Daca masina era una zgomotoasa nici focul de avertisment nu il auzi prea bine.

Ce sanse ai sa nimeresti soferul de la distanta intr-o masina in miscare?

Ca pun pariu ca nu se antreneaza prea des acei politisti.

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce sa amendeze șoferul, dupa ce a trecut de limitator si de jumate din pasaj. Asta inseamna ca limitatorul nu e dimensionat corect, sau pasajul nu are pe toata lungimea aceeasi cota pe înălțime. In ambele cazuri nu gasesc nici o vină șoferului. Trebuie sa fie mare fraier sa nu conteste masura in instanță. 

Link spre comentariu

Pentru ca sunt idioti! :rzbAm mai spus ca sunt varza baietii la geometrie. Printr-un tub drept cu diametrul de 2,5 metri pot pot trece fara probleme un cilindru cu inaltimea de 2,4metri si lungimea de 8 metri, daca insa la mijloc il curbez un pic, mai trece o sula cilindrul! Si tubul isi pastreaza diametrul de 2,5 metri in orice sectiune. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Chiar si asa, ar fi trebuit sa fie si restrictie de lungime. Daca nu exista, ce vina are soferul? Daca nu, cobori limitatorul. Oricum o dai, oricum o intorci, nu e vina soferului. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Chiar si asa, ar fi trebuit sa fie si restrictie de lungime. Daca nu exista, ce vina are soferul? Daca nu, cobori limitatorul. Oricum o dai, oricum o intorci, nu e vina soferului. 

Normal ca nu-i vina soferului. Odata ce a trecut de limitatorul de inaltime nu are absolut nici o vina. Ce naiba sa-i reprosezi soferului??? 

Da la romani nu ar fi prima data cand mori cu dreptatea in mana. 

Link spre comentariu
Acum 16 minute, ratza a spus:

Crede-mă pe cuvînt că-l auzi.

Ma refer la cazanul tipic de teren cu toba sparta. Oricum nu inteleg ce vina are pasagerul ca soferul nu vrea sa opreasca, ca până una alta pasagerul a fost împușcat.

Link spre comentariu

Soferul astepta ca fraierul, daca lăsa cauciucurile la juma, putea "sa o stearga".... 

Chiar asa mare lucru ar fi sa sape 75cm in jos.... ( din start trebuia facut asa) 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Усилитель a spus:

Chiar asa mare lucru ar fi sa sape 75cm in jos.... ( din start trebuia facut asa) 

Pe sub pasajul Unirii, pe la mijloc, trece canalizatia/caseta de beton a Dambovitei, mai este si metroul in zona...

Nu cred ca se mai poate sapa in zona aia

Link spre comentariu

Nu, dar sa renunte la panarama aia de tavan fals in care au bagat iluminatul parca ar putea... numai ca asta ar insemna sa recunoasca ca au gresit si careva trebuie sa raspunda, ca de platit, plătește turcu. 

Acum 2 ore, draku a spus:

Nu cred ca se mai poate sapa in zona aia

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări