Sharky Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Depinde de multe variabile. De aceea masina devine periculoasa daca ii pui telescoape noi spate si fata inca e cu vechi. Sau de pui cădere pe fata car ar trebui ca sa nu mai subvireze. Ca apoi de ridici gazu in curba si esti la limită pleaca spatele. Ala e motivul pt care toate masinile cu tractiune fata sunt castrate in mod intenționat. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 10 hours ago, doru3160 said: Când ai limbrici, nu iti ajunge un autoturism...a vrut la next level. https://obiectiv-sm.ro/2023/01/05/video-o-femeie-a-fost-calcata-de-tren-dupa-ce-s-a-crezut-mai-rapid-decat-era-de-fapt/ Unii oameni par sa-si piarda simtul autoconservarii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Dacă nu ar fi fost filmarea, ai fi zis ca intenționat s-a dus în fata trenului, a vrut sa se sinucidă, dar se vede clar ca a început sa fugă când a realizat ca nu are timp sa treacă. O alegere nefericită. Putea sa stea câteva secunde și sa plece liniștită. Pe mine altceva ma miră. Cel care filmează nu a scos un sunet, măcar de groaza, ca un gest reflex, dacă nu de avertizare . Locomotiva a emis semnal destul cât sa se facă auzita. Poate era surdă femeia. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 doru3160.Ciudat că n-a strigat nimeni...Da' şi cu strigatul am o poveste sumbră.Un unchi de-al soţiei a traversat calea ferată în gara de la Craiova.Cineva a strigat că vine trenul şi omul s-a oprit să se uite!Dus a fost!Dacă nu era avertizat trecea,cel puţin aşa au spus unii martori... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Prin aceeaşi situaţie am trecut acum mulţi ani, în gara din Craiova.Voiam să traversez prima linie către a doua, iar din dreapta mea venea silenţios un mărfar, iar eu mă uitam din mers la o tipă bună aflată în stânga mea. Efectiv nu am auzit mărfarul, iar mecanicul ori nu a dat semnal, ori eu l-am ignorat.Nu mai ştiu.. Când marfarul ajunsese la câţiva metri de mine şi eu eram pe punctul să intru în faţa lui, un ceferist din apropiere a strigat ,,-Trenul bă !!!,,. Atunci am îngheţat la fix, fiindcă un singur pas dacă mai făceam, acum nu aveam cum să mai povestesc.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 (editat) Așa am pățit și eu anul trecut, dacă nu claxona ăla pur și simplu dormeam, m-a sculat la propriu zgomotul. Asta în Roșiori. Uneori nu e bine să distrag atenția cuiva, eu treceam strada, mă asigurasem,o mașină venea din depărtare. Apoi se trezește unul să claxoneze ca prostul și să strige că vine mașina, mai să mă opresc, cred că uneori te debusolează treaba asta. Depinde de situație. Editat Ianuarie 6, 2023 de Vizitator Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Acum 13 ore, Sharky a spus: Depinde de multe variabile. De aceea masina devine periculoasa daca ii pui telescoape noi spate si fata inca e cu vechi. Sau de pui cădere pe fata car ar trebui ca sa nu mai subvireze. Ca apoi de ridici gazu in curba si esti la limită pleaca spatele. Mai sunt si exceptii : Tare, nu? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 https://www.realitatea.net/stiri/actual/pericol-pe-autostrada-un-sofer-a-condus-pe-contrasens-cu-120-kmh-filmare-din-prima-zi-a-anului_63b41c662c675563a81744b2?fbclid=IwAR2GbxAp0asvH7vSTKjMaBoMU0mW-ckxA1fnlxhSmJiTuco2SIu_d7Rl2xc Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 „Furios și Iute" nu e posibil în România. Vineri seară, o mașină de poliție a fost făcută „conservă", în urma unui accident rutier, petrecut în județul Buzău. Agenții au urmărit un șofer care nu plătise benzina cu care a alimentat la stație. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Usilitel.E iarăşi un exemplu de ce se întâmplă,de f multe ori,când sunt urmărite maşini de "infractori"!Cel urmărit a accidentat şi un pieton. Am impresia că "şoferul" cu pricina nu băuse.N-avea carnet însă... Am zis "exemplu" findcă am prins nenumărate cazuri în care cei urmăriţi fie au murit,fie,mai des,au produs accidente cu urmări grave,inclusiv lovirea unor pietoni sau maşini. Sincer, n-am o părere prea bună despre metoda "urmăririi"... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 1 oră, BRANCA a spus: Sincer, n-am o părere prea bună despre metoda "urmăririi"... Asa e, ce atâta deranj sa prinzi niște infractori? Lasa-i domle sa se simtă și ei bine. Ce dacă au făcut plinul și nu au plătit? Sa plătească nefericitul ala de vânzător când preda tura. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 doru3160.Eu am precizat de ce nu-mi place metoda urmăririi.La faza cu cel care n-a plătit sigur este filmare la benzinărie cu posibilitatea identificării insului!La ce dracu îl alergi când poţi să-l salţi de acasă?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 13 minute, BRANCA a spus: La ce dracu îl alergi când poţi să-l salţi de acasă?? Pt ca de multe ori, după filmările alea, nu poți recunoaște nici o ruda apropiată. Cu un avocat bun, îți rad în nas infractorii, daca nu i-ai prins in flagrant. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 (editat) Acum 25 minute, doru3160 a spus: Pt ca de multe ori, după filmările alea, nu poți recunoaște nici o ruda apropiată. Cu un avocat bun, îți rad în nas infractorii, daca nu i-ai prins in flagrant. Pot cauta sa pun un clip de pe youtube cu smecher din Franta care avea sute de amenzi la activ avand placi de inmatriculare in Luxemburg si inclusiv cand au avut o poza cu el de la o camera radar, avocatul a facut misto la proces ca in poza este cineva cu barba si clientul sau nu (mai) are barba. Peste tot se poarta urmarirea + consecintele. Editat Ianuarie 7, 2023 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Urmărirea+ consecinţele au fost de multe ori mult mai grave decât infracţiunea!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum