d2134 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Va aduceti aminte de Alin Popa (Edy Spedition)? Avea treaba in vama Stamora-Moravita. Nu i-a pasat nici de viata, nici de familie. Avea masina de masina dar s-a pupat cu un camion sirbesc... Se ducea sa rezolve cu un TIR retinut acolo... https://www.google.com/search?rlz=1C1AOHY_enRO766RO766&source=univ&tbm=isch&q=edy+spedition+accident&sa=X&ved=2ahUKEwioj-vDg9ruAhUZAhAIHZxHDLUQjJkEegQIChAB&biw=1366&bih=653 Link spre comentariu
telefunken Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 2 hours ago, doru3160 said: in spatele unei masini de scoala care merge cu 30 Am mers in Germania 10-15 km pe portiuni cu restrictie de 30 km/h. Conditiile de trafic nu impuneau o asemenea restrictie, desi nu exista restrictie de depasire nemtii mergeau frumos in coloana fara sa existe smecheri grabiti. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 9 minute, telefunken a spus: ... nemtii mergeau frumos in coloana fara sa existe smecheri grabiti. Nemții da, dar romanii? Sigur se găsea câte un bombardier cu bmw care să-și arate mușchii. Nici la noi nu sunt mulți/majoritari, dar aia care sunt reușesc sa facă victime mai devreme sau mai târziu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) In Germania, in localitati sau pe drumuri nationale, daca depasesti aiurea, fara sa ai motive, in secunda doi ala din spatele tau sau ala pe care l-ai depasit suna la politie si te asteapta aia un pic mai in fata.Motivul pentru care suna ar fi ca ori ai spart o banca ori ai facut ceva ilegal. Si cu politia nu merge cu ..spagi. Pe autobenzi, unde nu ai limita de viteza, poti merge si cu 350Km/h, nu are nimeni treaba cu tine. Zic eu mereu o vorba...cand doi romani se intalnesc, prima grija a fiecaruia e sa-i arate celuilalt ca e prost. Iar app de depasiri pe linie continua sau in curbe fara vizibilitate...in nici o tara din Europa nu e ca in Romania. Cand mai vin acasa, intru in tara pe la Nadlac, Arad, si vad multe fitze pe drumurile nationale, pe autobanda mai putin. Mai vezi cate o Dacie cum se baga sa depaseasca un Audi sau BMW...iti vine sa si razi...doar ca sa-i arate aluia ce muschi are el. In general sunt localnici, si cunoscand fiecare curba, se cam baga in depasiri aiurea. Unii au noroc ca nu vine nici un tir din curba, ala oricum ala nu mai poate face nimic, se urca pe el. Asta se intampla mai ales in CS si pana in MH, intre Caransebes si Drobeta Turnu Severin. La fel pustanii aia cu 3-arurile...niste dobitoci, n-au nimic sub capota si habar n-au sa mearga cu viteza, multi se tin dupa tine pana la 200-240, apoi ii pierzi, le e frica s-o calce mai tare. Editat Februarie 8, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Bine zici. Politisti mai putini ar ajunge. Doar sa isi faca treaba. Sau patrule cu masini neinscriptionate. Nu e nevoie nici macar de radar. In germania nu vezi bombardieri ca stiu de frica amenzii. La noi bizonu zburda liber. Editat Februarie 8, 2021 de Sharky Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 58 minute, Sharky a spus: Sau patrule cu masini neinscriptionate. Am inteles ca si la noi vor sa bage o hotarare in sensul asta, sa le dea voie in civil, cu masini neinscriptionate in trafic, ca sa nu stie melteanul de unde i-a venit. Doar il opreste si il arde la buzunar. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 20 minute, doru3160 a spus: Am inteles ca si la noi vor sa bage o hotarare in sensul asta, sa le dea voie in civil, cu masini neinscriptionate in trafic, ca sa nu stie melteanul de unde i-a venit. Doar il opreste si il arde la buzunar. Buna Poi in Dej este un Logan civil pe care mai monteaza radarul. Fiind oras mic toata lumea cunoaste "Loganul" albastru si se fereste de el. Nu sunt prea multe masini cu albastrul acela inchis metalizat,asa ca se vede de departe. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 97 de ani? wtf???????/ https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/barbat-de-74-de-ani-lovit-pe-trecerea-de-pietoni-de-un-sofer-de-97-de-ani-acesta-a-fugit-de-la-locul-accidentului-1448280 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Acum 27 minute, -Atlas- a spus: Poi in Dej este un Logan civil pe care mai monteaza radarul. Nu e vorba de cele cu radar. Si la noi sunt cateva si au numere cunoscute, de multa vreme. E vorba de masini alese aleator, in care circula organele, probabil cu echipamente de filmare, ca sa nu poti contesta fapta si te arde fix pt felul cum circuli. Acum 23 minute, fluffy37 a spus: 97 de ani? wtf? Daca are ITP la zi (fisa medicala), de ce nu? Editat Februarie 8, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Nu de ITP e vorba ci de faptul ca la 97 de ani reflexele sunt aproape 0...sa nu mai vorbim de vedere periferica. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 3 ore, der_doktor a spus: Zic eu mereu o vorba...cand doi romani se intalnesc, prima grija a fiecaruia e sa-i arate celuilalt ca e prost Nici cu nemtii nu mi-e rusine, dai sa`l depasesti si el accelereaza cit poate ca`l lasa legea! Daca prinde neamtu un tractor in fata nu`l depaseste ca`i periculos, mai apare unu in spate gata coloana, sa depasesti colaoana ...e riscant asa ca se lasa cu o coada de suta de metrii pina iasa tractorul de pe drum! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 6 minute, fluffy37 a spus: Nu de ITP e vorba ci de faptul ca la 97 de ani reflexele sunt aproape 0 Si eu nu la ITP-ul masinii m-am referit, ci la ITP-ul lui, adica ce am pus in paranteza, fisa medicala. Nu ai tu de unde sti ce reflexe are omul. Daca e apt medical, nu altii sunt in masura sa judece de ce circula. Daca nu e apt, si i s-a dat fisa medicala precum ca e apt, sa raspunda cel care a pus parafa. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Știu persoana la 98 de ani, croitor de meserie, ce baga ata în ac fără ochelari. Are și niște picături ce le pune în ochi dar pt ce nu știu. De condus s-a lăsat de vreo 10 ani, poate mai puțin, dar nu pt ca nu mai putea dar l-a lăsat Dacia lui mai batrina decit mine și a zis ca nu vrea sa conducă mașini străine. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 De asta spuneam, sunt oameni la 90 ani mai sanatosi decat altii la 50. Trebuie judecat fiecare in parte, nu catalogat din start, leguma, doar pt ca are varsta pe care o are. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 15 minute, Ion_Bumbu a spus: Nici cu nemtii nu mi-e rusine, dai sa`l depasesti si el accelereaza cit poate ca`l lasa legea! Daca prinde neamtu un tractor in fata nu`l depaseste ca`i periculos, mai apare unu in spate gata coloana, sa depasesti colaoana ...e riscant asa ca se lasa cu o coada de suta de metrii pina iasa tractorul de pe drum! Nemtii..nemti..nu fac asta, dar na, mai sunt si uscaturi. In schimb, ca tot veni vorba de soferii aia peste 90, e nebunie in oras cu ei. Majoritatea n-au ce face acasa si iasa la plimbare, si, normal ca o sa mearga cu 30 peste tot. Noroc ca nu iasa pe autobenzi sau noaptea. Sambata, duminica sunt zilele lor preferate, incurca toata circulatia. N-am prea vazut in Romania, soferi asa de ''tineri'' si mai ales babe. De abia de mai merg pe picioare, nici nu mai vad sau aud bine, reflexe...dude...dar...conduc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum