Stefan Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Dar în cauciucuri poți să-i tragi? Sau dacă pistolul e inutil măcar să-i fu... o bâtă in geamuri. Știu, știu, poliția nu are bâtă, doar interlopii au voie cu asemenea unelte. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Voi nici acum nu ati inteles ca legile sint facute de infractori pentru infractori??? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 (editat) Poti trage, acum depinde si de boasele agentului. Leco nasul meu e politai si in mai putin de o luna a folosit de doua ori arma din dotare. Prima data a ciuruit masina unuia ce in loc sa opreasca, a acelerat si a tras de volan spre el dupa care i-a aratat ostentativ degetul mijlociu iar a doua oara i-a gaurit piciorul unui zmeu cu druljba. Editat Decembrie 27, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 (editat) Acum 22 minute, Stefan a spus: Dar în cauciucuri poți să-i tragi? NU! Nu au voie sa traga in pneuri in incercarea de a-l imobiliza daca nu s-a executat focuri asupra politiei, insa au in dotare un profil care in sectiune este triunghiular si ala il pune/arunca la roata. Daca soferul trece peste el isi taie cauciucul. La prima vedere pare fix acelasi lucru, insa cand tai firul in 4, ai pe de o parte: ai tras in cauciuc deci tu i-ai distrus cauciucul, dar daca ii arunci profilul ala in dreptul rotii, soferul singur isi taie cauciucul. Oricum ideea de baza este sa se evite pe cat posibil sa se traga, pentru ca apoi se ajunge ca peste ocean, unde se impusca la greu. Am vazut clipuri pe youtube cand efectiv politistii francezi erau atacati cu pietre si tot nu au scos pistolul. Desi au chemat intariri, au decis in final sa fuga si ulterior au revenit in numar coplesitor. Politistii au la randul lor puscoace cu bile de cauciuc pe care au voie sa le foloseasca cand sunt atacati cu pietre sau daca distanta este mica => gaze lacrimogene. Acum 20 minute, AlpHs00 a spus: Prima data a ciuruit masina unuia ce in loc sa opreasca, a acelerat si a tras de volan spre el Aici o poate incasa nasul tau, ala zice ca s-a speriat si s-a pierdut. Nu ai voie sa deschizi foc intr-un asemenea caz. Tu ca politist, trebuie sa stii sa intervii pentru a evita situatiile periculoase. Daca are avocat bun castiga 100%. Se vede si in clipul pus de mine ca politistul francez, nu se duce ca ciumegu' in fata masinii si ridica mana in semn de stop. Vine si el mai usurel din lateral si observa reactia infractorului, daca te arunci ca boul inainte suporti consecintele. Les policiers ne peuvent faire usage de leur arme qu’en cas de légitime défense. Celle-ci est définie dans le Code pénal comme étant la riposte simultanée, nécessaire et proportionnée à la gravité de l’acte. Editat Decembrie 27, 2022 de merck Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 https://www.facebook.com/reel/685949739827583 Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Eu zic ca legea e nătânga, pt ca e data de nătângi. Câtă vreme i-ai facut semn sa opreasca si el nu a oprit, automat poate fi oprit prin orice mijloace, inclusiv foc de arma. Daca nu-i convine, sa opreasca. Organul poate banui ca are un cadavru in portbagaj si de aia nu a oprit, deci e un criminal si merita impuscat. Pt ăștia nu am milă. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 (editat) Acum 1 oră, AlpHs00 a spus: Poti trage, acum depinde si de boasele agentului. Leco nasul meu e politai si in mai putin de o luna a folosit de doua ori arma din dotare. Prima data a ciuruit masina unuia ce in loc sa opreasca, a acelerat si a tras de volan spre el dupa care i-a aratat ostentativ degetul mijlociu iar a doua oara i-a gaurit piciorul unui zmeu cu druljba. Bravo lui! Respect! 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Eu zic ca legea e nătânga, pt ca e data de nătângi. Câtă vreme i-ai facut semn sa opreasca si el nu a oprit, automat poate fi oprit prin orice mijloace, inclusiv foc de arma. Daca nu-i convine, sa opreasca. Organul poate banui ca are un cadavru in portbagaj si de aia nu a oprit, deci e un criminal si merita impuscat. Pt ăștia nu am milă. Total de acord! Nici eu n-as avea fir de mila! Editat Decembrie 27, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Acum 5 ore, merck a spus: Aici o poate incasa nasul tau, ala zice ca s-a speriat si s-a pierdut. Nu ai voie sa deschizi foc intr-un asemenea caz. Tu ca politist, trebuie sa stii sa intervii pentru a evita situatiile periculoase. Daca are avocat bun castiga 100%. Nu-s avocat si nici nu ma intereseaza dar cum orasul meu e zona de frontiera, contrabandistii nu prea opresc la controale cand au marfa in masina si nu sunt chiar rare cazurile cu focuri de arma. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 (editat) Si eu daca as fi judecator as mai inchide ochii in zone din astea . Editat Decembrie 27, 2022 de merck Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 30, 2022 Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Primit pe whatsapp: Lista intersecțiilor monitorizate: 1. Intersecție Sos Odăii – Sos București Targoviste 2. Intersecție Sos Odăii – Sos Bucuresti-Ploiești 3. Intersecție calea ferata – Sos Pipera 4. Intersectie A3- Str Gherghitei 5. Intersectie Bd. Dimitrie Pompeiu – Sos Petricani 6. Intersecție Intr. Andronache – Sos Andronache 7. Intersecție Sos Andronache -Sos Colentina 8. Intersectie Sos Fundeni – Aleea Lacului 9. Intersecție Sos Pantelimon – Str Gara Catelu 10. Intersectie Bd Theodor Pallady – Str. Drumul intre Tarlale 11. Intersecție bd Unirii- Str Nicolae Teclu 12. Intersecție Sos Olteniței – Str Cheile Turzii 13. Intersectie Sos Berceni – DNCB 14. Intersecție Sos Giurgiului – Str Căruței 15. Intersecție Bd. Măgurele – Str. Santimbru 16. Intersecție Sos Alexandriei – Str Aliman 17. Intersecție Prelungirea Ghencea DNCB 18. Intersecție DNCB – Bd luliu Maniu 19. Intersecție DNCB – Sos Chitilei. Incepand de azi a intrat in functiune sistemul de supraveghere al traficului, instalat de politie Este cu recunoastere faciala. Atentie la fortat semafor, treceri de pietoni, centură, etc M-am uitat pe net si: Big Brother pe șoselele din România Traficul pe drumurile din România trece într-o nouă etapă. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care readuce radarele fixe pe sosele și instituie monitorizarea și sancționarea încălcări regulilor rutiere cu ajutorul camerelor de filmat. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Conform stirilor Pro Tv individul mort s-a laudat la un momentdat pe retelele de socializare ca cea mai mare realizare a sa pe anul asta este aceea ca inca are permis de conducere ( asumandu-si ca-i place sa conduca foarte agresiv ). Uite ca ulciorul nu tine de multe ori la apa... PS: Nu tin sa fiu cinic dar nu-mi pare rau pentru el, tanarul era dilau si si-a tot cautat-o. Imi pare rau pentru soferul autocarului care are de suferit din cauza unui nebun. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Asta confirmă zicala ,,Când eşti mort, nu simţi nimic, doar cei apropiaţi suferă.La fel şi când eşti prost...,, Partea proastă e că sunt foarte mulţi ca el, iar poliţiştii rutieri se mulţumesc doar să facă pânde cu radarul.Dacă ar circula în trafic cu maşini nemarcate şi ar filma (cu camere omologate of course) ar vedea cum se schimbă benzile fără semnalizare, dar mai ales tembelii cu ochii în telefoane.... Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Un prost in minus si un audi cazan dizeeel in minus. La mai multe! Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 merck.Crezi că intersecţiile "supravegheate" vor rezolva ceva în Bucureşti?Sunt multe în care toţi şoferii se înscriu aiurea pentru stânga!La fel de multe cu maşini pe patru,cinci, rânduri tot pentru stãnga! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum