Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Legile noastre sunt mult prea blande pentru astfel de animale!

Din fericire o initiativa legislativa interesanta cica a fost propusa in contextul cretinului de 19 ani care fara permis si beat a maturat acei copii pe trecere omorand unul dintre ei, conform acelei propuneri cei care fac asa ceva ( conduc fara permis si omoara pe cineva ) merg direct la inchisoare fara drept de judecata.

Mi s-ar parea normal sa fie asa desi ma tem ca n-o sa treaca de cecereu.

Link spre comentariu

Fara drept de judecata nu cred ca ar fi chiar indicat. Din judecata mai invata si el si altii. Si apoi, ar semana prea mult a dictatura. Dar sa-i arunci dupa judecata intr-o celula si sa arunci cheia, de acord. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marian a spus:

Din fericire o initiativa legislativa interesanta cica a fost propusa in contextul cretinului de 19 ani care fara permis si beat a maturat acei copii pe trecere omorand unul dintre ei, conform acelei propuneri cei care fac asa ceva ( conduc fara permis si omoara pe cineva ) merg direct la inchisoare fara drept de judecata.

Mi s-ar parea normal sa fie asa desi ma tem ca n-o sa treaca de cecereu.

Sa dea Dumnezeu! :inger

Link spre comentariu
  • Administratori

Asta din cauza ca limtatorul ala de viteza a fost prost construit(prea solid prins si datorita faptului ca sa indoit a forfecat autocarul, trebuia ori sa fie solid de tot ori mai fragil sa se rupa), impropriu pus si semnalizat.

Link spre comentariu

Abia in ultima perioada am citit prin presa de accidentele din Pasajul Unirii, ca unii nu respecta indicatoarele de inaltime. Si asta dupa o renovare/reabilitare.

Inainte de renovare, nu apareau incidente de acest fel? Ce s-a modificat?

Link spre comentariu

norad.Unora le stă în gât modernizarea pasajului findcă a fost făcută de Băluţă.Se leagă de faptul că s-a micşorat înălţimea acestuia.

Acu' pun şi eu întrebarea,modernizarea s-a făcut de pomană sau ca să fie adusă la standarde moderne?Mai apoi ca să păstrezi înălţimea trebuia să sapi câţiva metrii în astfalt?

E de la capitolul ăla că dacă se face nu e bine,iar dacă nu se face i-ar nu e bine!

Link spre comentariu

La 70% ocupare spațiu bodega nu ar strica mai multă atenție. Nu am invatat in clasele primare "1 metru-2 metrii" si iar inseamna din nou. Isi face iar de lucru pe forum diferă de "i-ar face bine o pauza".

Link spre comentariu

Înălțimea era la limita ca să încapă tot ce misca. Acum au băgat un fel de tavan fals în care au băgat iluminatul. Ca soluție alternativa ar fi fost corpuri de iluminat pe laterale, lăsând verticala neatinsa. Dar au făcut calcule specialiștii și au zis, nu, asa facem. Și au făcut. Dacă era un incident/accident, sa zicem ca e vorba de neatenție și sunt unii cusurgii. Dar mai taie din ele BRANCA,cu Baluță și ce mai zici tu. Sunt 5 evenimente pana acum și un mort. Cat mai trebuie ca să își dea seama ca soluția aleasa a fost o greșeală?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

norad.Unora le stă în gât modernizarea pasajului findcă a fost făcută de Băluţă.Se leagă de faptul că s-a micşorat înălţimea acestuia.

Acu' pun şi eu întrebarea,modernizarea s-a făcut de pomană sau ca să fie adusă la standarde moderne?Mai apoi ca să păstrezi înălţimea trebuia să sapi câţiva metrii în astfalt?

E de la capitolul ăla că dacă se face nu e bine,iar dacă nu se face i-ar nu e bine!

Modernizarea nu o poti face cu pretul micsorarii inaltimii minime. Gandeste-te ce se intampla daca in locul autocarului era o coloana de masina de pompieri. 

Prin alte parti

Citat

Un pasaj subteran prin care trece drumul de acces trebuie  aibă o lățime de cel puțin 3,5 m și o înălțime de cel puțin 4 m

Si stiu sigur acum ca daca ai o bucata de pamant si accesul la ea se face pe un drum mai lung de 25 de metrii dar mai ingust de 7 metrii latime nu mai obtii aprobare de la pompieri. Se cere musai doua benzi de 3,5 metri. Ideea este ca sa poata sa treaca doua masini de pompieri una pe langa alta. Noi vedem 3,5 m dar intodeauna pasajul are o panta si apoi vine portiunea dreapta si cu cat este mai lung vehicolul cu atat este nevoie de o inaltime mai mare la intrarea in pasaj. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Si stiu sigur acum ca daca ai o bucata de pamant si accesul la ea se face pe un drum mai lung de 25 de metrii dar mai ingust de 7 metrii latime nu mai obtii aprobare de la pompieri. 

Ia intreaba dezvoltatorii care au construit in Valea lupului sau Valea adâncă si vezi cum au obtinut aprobare de constructie, ca de multe ori daca nu pliezi oglinzile, nu prea ai loc sa treci de alta masina mica.  Ce 7 m, ce trotuare pt pietoni? Acolo doar cu sensuri unice sa o mai scoata la capat. 

Acum 4 ore, Stefan a spus:

Accidentul a fost cum a fost dar ce a vrut sa facă șoferul autobuzului?

adevarul.ro/videoplayer/7314a5ab-7356-459f-b97f-f6d958218d50?&content=2230106

A vrut sa vada daca mai misca/traieste? Sau poate avea o julitura pe stanga fata si a vrut sa o faca pe asigurarea altora:rade:

Link spre comentariu

Fix ce am zis, idiotii sunt varza la geometrie!

Citat

„Nu am nicio explicație pentru care numărul de accidente a crescut după modernizarea pasajului, dacă înălțimea chiar a fost verificată și e de 3.5 metri, nu de 3.40 sau alta.

Cam asta este buba la pasaje :

Screenshot-2022-12-24-at-13-40-12.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări