Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Teribilismul e apanajul tineretului...Câţi copii,f buni de altfel,nu au "călcat pe bec"?E suficient un singur moment din ăsta şi ajungi ori schilod,ori "ţeapăn",cum íi place popii!!

În toate poveştile astea contează enorm şi anturajul şi "antrenul"!Eu n-aş lega astea strict numai de educaţie...

Link spre comentariu
Acum 2 minute, djlove a spus:

Intre timp a aparut si filmarea:

Se vede ca avea viteza foarte mare

Se pregatea de decolare!

Pacat ca soferul nu a murit si a murit ala din dreapta si fata din spate!

Link spre comentariu

Sa speram ca o sa infunde pușcăria.

Ca si drogatu ala de a ramas ciung, langa cluj, de avea 160 iarna pe polei.

Apoi se jura ca nu mai conduce, ca nu mai are nevoie de carnet cat traieste numai puscarie sa nu faca.

Dar tu mergi cu esp off iarna pe polei cu cls 63 amg...

Link spre comentariu

Ciudat că ăla a derapat în linie dreaptă!Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat,acolo puteai trece şi cu 200 la oră...

Sharky.Zici de ăla cu 160...Lângă Severin,într-o curbă lină,a intrat unu cu bmw-ul la 180 km/h!!Era ianuarie şi avea cauciucuri de vară.A murit şi el şi un cuplu din maşina lovitâ pe contrasens.Doi copii supravieţuitori sunt legume...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, BRANCA a spus:

Ciudat că ăla a derapat în linie dreaptă!Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat,acolo puteai trece şi cu 200 la oră...

Nu chiar. Mergea ca taunul, cum imi place mie sa zic, a depasit primul tir stationat si a vrut sa revina pe banda lui, unde spre ghinionul lui stationa un alt tir. Nu a mai putut sa-l evite. Daca pastra banda pe contrasens, poate avea noroc sa redreseze dupa ce se terminau tir urile parcate, dar din filmare se vede ca parca l-ar fi aruncat la calcarea benzii de separatie sau ce o fi acolo. 

In asemenea cazuri, spun ca daca nu se intampla acum, se intampla altădată. Asemenea talente nu se risipesc, doar li se înfundă intr-o zi. Pacat de tinerețea lor, si condoleante părinților. Nu e durere mai mare decat sa moara copilul inaintea parintelui. Din ce am inteles, nu erau bombardieri, erau copii buni, doar ca soferul teribilist. La 22 ani cat avea... 

Link spre comentariu

Catastrofa pt parinte.

Dar sa fii parintele pasagerului  mort sau unui pieton si sa dea peste el un as al volanului?

Normal că privesc de pe margine...

Ce sa ma implic emotional?

Pai la cati cretini dinastia am vazut in trafic ma bucur ca au intrat intr o remorca si nu intr un alt om...

Daca tata i a dat be am veu...sa il dea si la scoala de raliu si condus defensiv poate se leaga ceva de el 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Sharky a spus:

...sa il dea si la scoala de raliu si condus defensiv

Exact asta am facut cu al mic. Si de atunci o repeta anual, platit de patron.

Da' behamveu nu i-am dat. Numa' tdi ajeme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări