Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 2 ore, merck a spus:

Normal ca la volanul masinii, Audi, WW, BMW sau ce naiba este, trebuia sa fie UN PUSTAN CORDIT, care se crede el Schumacher!

Un LABAR, care i-a luat ta-su si ma-sa, "masina forta", sa fie el "barosan" in gasca de mucosi.

Astia merita SA CRAPE, nu altii nevinovati, pe care ii implica in accidente mult mai grave.

Unde mortisorii lui se grabea?

Mai ales cind intra intr-un pasaj, unde se vedea clar ca sint masini chiar de la intrarea in pasaj?

Linia aia continua, "e degeaba"?

Sau facuse "o liniuta", mai devreme, cu "bombardierul" de ilfov din spate (golful gri)?

Ca, amindoi "veneau tare", unul dupa altul si amindoi au incercat "slalom de cretini" printre oameni normali (opus Parazitii, slalom printre cretini)!

Karma, minca-o-ar tata pe ea, KARMA, cum face ea dreptate!

Din ce in ce mai des, le-o doresc, celor de gen!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

DjLeco2021.Nu ştiu ce Karmă o fi,dar de mii de ani se poate spune că"cei bogaţi devin tot mai bogaţi şi cei săraci tot mai săraci"!...

Poate pe lumea cealaltă i-o taxa cineva...

Link spre comentariu

Un exemplu de sofer cretin recent e ala de zilele trecute de 63 de ani care intr-o curba periculoasa si pe dubla linie continua s-a bagat in depasire si-a bagat in pamant o intreaga familie care circulau regulamentar. 

Un alt exemplu de cretin e de azi-noapte sau ieri, ghiciti pe care drum si ghiciti si de ce...

E85, un idiot se baga in depasire pe contrasens si intra sub un tir.

Rezultatul? Soferul vinovat si pasagerul din dreapta morti pe loc, masina zdrobita ( pana si tirul a suferit avarii mari in fata ) si soferul tirului la spital.

Acuma de dimineata era pe drum si in fata mea printr-o localitate in apropierea unei curbe un "Shumacher" din fata mea se baga in depasirea unui tir ( mergea in 60 tirul, deci ok ), din curba apare o duba si ca sa evite accidentul cel cu duba a franat si s-a bagat mult pe margine, sa lase nebunul care si-a continuat drumul fara urma de stres. 

Sa mai aud pe careva spunand ca de vina sunt drumurile lipsa...

Nu nene, de vina sunt problemele psihice grave ale multor soferi, care pun cateva minute castigate inaintea vietii lor. 

Link spre comentariu

In cazul cacanarului aia, i-a fost administrata o mica lectie de KARMA, poate s-o potoli. Oricum isi repara cazanul pe banii lui+stricaciunile la pasaj+pe cine a mai lovit (taxat la asigurare), eu zic ca e un inceput. De el depinde mai departe, daca s-a invatat minte sau se crede "si mai barosan".

To be continued...

Link spre comentariu

Sa vezi ce fain iese politia de pe o strada fara vizibilitate cu semn de stop. Fara semnale bineînțeles. Era sa o musc, ca norocul a fost loc de franare.

De ii loveam garantat in raport era trecut ca masina ar fi avut girofaruri, sirena si era in misiune...

Link spre comentariu
Acum 41 minute, DjLeco2021 a spus:

Clipul trebuia trimis direct la rutiera, garantat se facea ceva.

Sigur, ii da amenda celui care a filmat! Garantat! Asa ca la pus pe o retea de socializare => politia se va autosesiza. Este veche porcaria asta si multi au spus clar: degeaba trimit video la politie! Trebuie pus pe o retea de socializare. 

Link spre comentariu

Mie mi-au tăiat fața cu girofar cu tot. Adică eram pe banda 2 din 3, ei erau pe 3 pe contrasens și când au băgat girofarul, au și virat peste linia dubla continua, prin fata mea și s-au dus după unu care i-a supărat. Puțin a lipsit sa nu ne ciocnim, pt ca la faza asta nici nu am apucat sa pun frâna. În mod sigur eu eram de vină, și nu organul, pt ca eu trebuia sa anticipez ca o va tăia în fasole peste linie continua, în timp ce mergeam regulamentar. 

Link spre comentariu

Ei se bazeaza pe faptul ca trebuie sa incetinesti macar si daca poti sa degajezi sa le faci loc. Dar deja de pe banda 3 din sensul opus tie sa vina pe banda 2 mi se pare marlaneala. Ca se duc o banda pe contrasens, ok, dar nu doua! Am vazut mai demult cum salvarea de la spitalul CFR cand a iesit pe bulevardul Carol I cand a vazut ca este plin pana la Biblioteca Eminescu, a luat-o pe contrasens, insa pe linia tramvaiului, desi era piatra cubica!  Dar ... era pe vremuri, inainte sa apara SMURD-ul.

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări