Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum vre-un an i-am salvat pe doi certareti (cuplu) la trecerea de pietoni de linga pod Nicolina spre gara internationala.

Eu veneam dinpre gara internationala si incetineam ca ma apropiam de trecere. I-am vazut si am oprit sa le dau prioritate,  ei oricum nici nu s-au uitat la masini. Traversau si din sens invers venea o masina cu ceva viteza, masina care nu i-a vazut pt ca ei au iesit dintre masini. Am claxonat luuung si ei s-au oprit sa ma injure de ce claxonez iar in timpul asta a putut treace cealalta masina din sens opus.

Link spre comentariu
Acum 28 minute, sesebe a spus:

Am claxonat luuung si ei s-au oprit sa ma injure de ce claxonez iar in timpul asta a putut treace cealalta masina din sens opus.

Te înjurau pt ca fiecare spera să-l calce mașina pe celălalt, și te-ai băgat tu neinvitat :rade:

Link spre comentariu
Acum 5 ore, BRANCA a spus:

La Arpasu două tãmpenii curente.Prima e copilul ce ţâşneşte pe trecere,cea de a doua şoferul care nu cască ochii la trotuar şi nu reduce viteza.

Asta cu ţâşnitul pietonului DE pe trotuar am întâlnit-o des.Sunt mulţi care nu se asigură la trecere,stg şi dreapta,şi sar pur şi simplu pe zebră!Nu mai spun de cei care au şi căşti sau sunt cu telefonul în ureche!

Da, dar intotdeauna in apropierea unei treceri de pietoni, reduci pe cit viteza poate si sub cei 30km/h, ma doare la bascheti daca ma claxoneaza cel din spate, ca este el grabit!

Pentru ca este garantat un IDIOT care a parcat pe banda 1 chiar in buza zebrei, de multe ori chiar o duba sau ceva mare si nu ai vizibilitatea trotuarului.

In caz de belea, astia ar trebui primii trasi la raspundere!

Frate este clar de ce trebuie sa lasi cei 25 metri LIBERI la o intersectie sau trecere de pietoni...

Link spre comentariu

A si daca nu e cu victime, nu mai sint vinovati sau cum?

Frate, NU parchezi/stationezi/opresti la mai putin de 25 metri de intersectie, trecere de pietoni, etc, PUNCT.

Nu interpretam legislatia preferential.

Link spre comentariu
Just now, DjLeco2021 said:

Frate, NU parchezi/stationezi/opresti la mai putin de 25 metri de intersectie, trecere de pietoni, etc

Chiar ieri am mustrat un destept cu o duba de la un curier care parcase pe avarii fix in coltul unei intersectii facand imposibil accesul intr-o anumita zona, a fost clacsonat insistent dar era prea ocupat cu telefonul ca sa acorde atentie celor din jur, i-am zis ca ce face el e nesimtire in starea cea mai pura, dar la fel, l-a durut in cur... 

Eu i-as sanctiona draconic pe astia care opresc si dau pe avarii cu maxim de nepasare si tupeu in locuri care incurca rau pe ceilalti. 

Nu exista justificare pentru asa ceva, ci singura explicatie e ca-i maxim de nesimtit! 

Suntem puturosi de putztim, nu care cumva sa mergem pe jos mai mult de cativa pasi pana la destinatie, ca ne cad...era sa zic eu ce, dar ma abtin. 

Eu merg pe jos si cateva sute de metri daca e nevoie, n-am probleme in a opri mai departe daca e un loc potrivit si care nu deranjeaza pe nimeni. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, DjLeco2021 a spus:

Frate, NU parchezi/stationezi/opresti la mai putin de 25 metri de intersectie, trecere de pietoni, etc, PUNCT.

Si 10 m ar fi suficienți, dar asta înseamnă 2 locuri de parcare, ce ar trebui sa rămână veșnic libere. N-ai sa vezi. Totdeauna se găsește unul care se simte norocos ca a găsit liber lângă o trecere de pietoni. La noi au mai pus popice înaintea trecerii cam loc de o mașină, cam 5m. Și pe aia am văzut ca ii încalecă câte unii. 25 m liber cât scrie înainte și după trecerea de pietoni, e SF, nu cred ca generația noastră mai apuca sa vadă așa ceva. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări