icar Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Da, doar fraierii respecta legile de circulatie! Atâta timp cât berbecii astia nu sunt sanctionati drastic, asa se va intâmpla. Vad, de o vreme incoace, tot mai multe stiri despre berbeci ce circula pe contrasens. Tinde sa devina o regula? Nu m-ar mira, devreme ce parlamentarii nu fac decât sa inmoaie legislatia rutiera! Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Unii sunt asa de prosti ca nu isi dau seama. Acolo trebuie sa puna popice. Sunt 3 linii continue, originala si inca 2 proaspete, de e mai bine de jumatate de metru. La urcare pe rampa sunt 2 sageti care indica clar sensul. Pana la rampa ai clar circulatie pe doua benzi, dar prostu de rand nici atat nu e in stare. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 sa mai si radem: https://www.facebook.com/reel/2385865934923043 https://www.facebook.com/reel/687950166279813 Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Cum încalcă legea cei care trebuie să o aplice: Polițiști locali, cu girofarul, în „misiune specială”... la masă, în Cluj-Napoca Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Șofer drogat, leșinat la volan, alături de pasager. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Accident grav - Momentul în care un copil de 8 ani este spulberat pe trecerea de pietoni, în Sibiu Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Uf. Nasoala situație. Copilul a fost imprevizibil, pun pariu ca majoritatea soferilor l ar fi lovit. Pe de alta parte in satele de pe dn uri nimeni nu respecta trecerile. Eu de cand am lovit doi caini stau cu piciorul pe pedala la treceri si la animale. Vinovatul e clar care e..nerespectarea regulii de 30 50 la trecere...plus prioritate pieton. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Mie mi s-a parut ca a sarit in fata masinii. De aceea am si pus filmul. Am senzatia ca sare un pic si in sus ca sa nu intre sub masina. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Copiii mereu sunt imprevizibili, vinovatul evident este soferul, care, culmea pretinde ca trebuia copilul sa astepte sa treaca el... Nu poti pretinde ca nu stiai ca e trecere, e foarte insistent marcata, mai este si in dreptul unei scoli, cu atat mai atent ar trebui sa fii prin zona tocma deoarece copiii sunt imprevizibili. El a trecut impasiv, nici macar nu a redus viteza desi cei 2 copii se vedeau de departe ca-s chiar langa trecere ( si regulamentul rutier tocmai asta obliga, maxim 30/h in dreptul trecerii daca sunt pietoni langa ), omul a franat doar dupa ce l-a luat pe capota... Slava cerului ca cica este totusi bine, si in mod normal idiotul ala trebuie sa-si piarda permisul neaparat! Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Cu soferul e clara treaba, e din aia care au prioritate de cand au iesti din casa . Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Ce ma deranjeaza maxim, inafara de faptul ca la trecerea de pietoni, trebuie sa fii cit mai atent (imprevizibilitatea unui copil poate fi grava) si sa tii nenorocitii aia de 30km/h, este faptul ca si soferul si pasagerul dreapta, in loc sa vada ce face copilul lovit, este mai important sa stea la discutii, e mai important sa-l "certe" pe cel de pe trotuar. Si un ciine daca loveai, macar (ca javra de om) te duceai sa vezi ce si cum, stiu, s-ar fi uitat inainte sa vada daca are bara sparta... Ba, cit de cretin/idiot/nepasator sa fii, sa nu te duci in urmatoarele secunde sa vezi ce face amaritul ala de pe jos... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 La fel ca ala care nu acorda prioritate la trecere. Ca deh, pe dn masina are prioritate... Cred ca ati observat asta pe sate. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 3 hours ago, DjLeco2021 said: Ba, cit de cretin/idiot/nepasator sa fii, sa nu te duci in urmatoarele secunde sa vezi ce face amaritul ala de pe jos... Buna intrebare, al naibii de buna! Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 La Arpasu două tãmpenii curente.Prima e copilul ce ţâşneşte pe trecere,cea de a doua şoferul care nu cască ochii la trotuar şi nu reduce viteza. Asta cu ţâşnitul pietonului pe trotuar am întâlnit-o des.Sunt mulţi care nu se asigură la trecere,stg şi dreapta,şi sar pur şi simplu pe zebră!Nu mai spun de cei care au şi căşti sau sunt cu telefonul în ureche! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 1 oră în urmă, BRANCA a spus: sunt cu telefonul în ureche! Daca ar fi la ureche, tot ar fi bine. Dar stau cu ochii în telefon și merg ca zombie pe strada, implicit pe trecerile de pietoni. Copilul ala a sărit ca potarnichea în fata mașinii. Cred ca și cu 30km/h tot îl lua pe capota, dar impactul avea să fie mai ușor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum