nelu F Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 (editat) Au mai fost cazuri. Te gaseste vinovat si platesti cheltuielile cu asistenta medicala. https://www.libertatea.ro/stiri/un-batran-de-75-de-ani-s-ales-cu-dosar-penal-dupa-ce-cazut-de-pe-bicicleta-suceava-2349584 https://stirileprotv.ro/stiri/social/somati-sa-plateasca-spitalizarea-daca-se-accidenteaza-singuri-cat-are-de-platit-un-pensionar-care-a-cazut-de-pe-bicicleta.html Editat Noiembrie 1, 2022 de nelu F Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Pai dacă ar fi asa, nu odată am văzut ambulanță chemata pt unu făcut muci de beat și căzut inconștient pe caldarâm. Nu am auzit să-i fi imputat nici unuia serviciile medicale sau intervenția salvării. A înnebunit lupul. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 20 hours ago, merck said: Noaptea minții. Dosar penal pentru o actriță care a căzut cu bicicleta și s-a rănit ușor: „Așa e procedura” Dosarul este unul in rem, cercetare penala asupra faptei, nu asupra unei persoane. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Eu ma refeream la omul care a căzut de pe bicicleta pt ca i s-a făcut rău, și acum are dosar penal. Foarte bine putea sa cada din picioare, asta înseamnă că și-a făcut rău cu intenție și trebuie sa plătească spitalizarea? E de noaptea mintii, termenul cel mai potrivit, ce încearcă ăștia sa facă cu noi. Și culmea, le mai și iese. La o adică plătești o viata CAS, dar dacă ai picat din picioare ești bun de plata. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Nu e noaptea mintii deloc, e fix acelasi lucru ca in cazul actritei. Dosar penal in rem, urmarire penala asupra faptei, nu asupra persoanei ( detaliu omis deliberat de jurnalisti pentru ca stirea n-ar mai avea sens daca s-ar preciza asta ). Pensionarul respectiv n-a comis nici o infractiune, n-ar avea pentru ca sa fie sanctionat el insusi penal. Se urmareste fapta si dupa un timp se claseaza dosarul pentru ca asa e procedura. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Omul are de plătit spitalizare. Nu mai e nici o ancheta, nici un dosar inrem... despre ce vorbim? https://stirileprotv.ro/stiri/social/somati-sa-plateasca-spitalizarea-daca-se-accidenteaza-singuri-cat-are-de-platit-un-pensionar-care-a-cazut-de-pe-bicicleta.html Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 45 minute, Marian a spus: Nu e noaptea mintii deloc Se urmareste fapta si dupa un timp se claseaza dosarul pentru ca asa e procedura. Adica foaie verde bat, n-ai de treaba fa-ti! Sau cum? Tie iti convine sa platesti din buzunar ca si contribuabil deschiderea a zeci si zeci de mii de asemenea dosare care apoi se claseaza? Daca deschid un dosar care din capul locului stiu ca va fi clasat nu inseamna bani pierduti? Link spre comentariu
arheopterix Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 8 hours ago, merck said: Adica foaie verde bat, n-ai de treaba fa-ti! Sau cum? Tie iti convine sa platesti din buzunar ca si contribuabil deschiderea a zeci si zeci de mii de asemenea dosare care apoi se claseaza? Daca deschid un dosar care din capul locului stiu ca va fi clasat nu inseamna bani pierduti? Nu! Asta înseamnă bani câștigați de către ”lucrători”, personal suplimentar angajat pentru locuri de muncă cu pensionare anticipată (specială) și alte avantaje. Iar calitatea de ”contribuabil” este o alegere strict personală. Adică dacă mai dai ”doi bani” pe ăștia sau nu. Eu nu, pentru că buna credință se prezumă până la proba (pe care o am) contrară. Așa prevede Legea (Cod Civil). Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Să fii pe faza la urgente cu ce spui. E bine de știut, cu bicicleta poți cădea dintr o mie de motive fara sa fie vina ta. Deci spunem că am alunecat pe scări. Sigur omul cu bicicleta nu a fost băut? Un prieten acu vreo 10 ani și a rupt clavicula, I a sărit lanțul când pedala in picioare. I au pus ham, toate cele. E drept că mama lui e o asistenta medicala bine înfiptă, cu relații, dar știu clar că n a plătit nimic. E drept că nu știu ce a spus când a ajuns la urgente. Link spre comentariu
arheopterix Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 1 minute ago, Sharky said: ... Deci spunem că am alunecat pe scări. https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-326 Însă poți angaja un avocat care să mintă pentru tine El va fi credibil în ”breaslă”. Dacă angajezi încă doi ... îi poți folosi și ca martori (calitate prioritară). Link spre comentariu
arheopterix Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 (editat) 114 (3) https://legeaz.net/noul-cod-procedura-penala-ncpp/art-114 Editat Noiembrie 2, 2022 de arheopterix Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Cursă halucinantă pe Autostrada SOARELUI. Zeci de kilometri pe contrasens și un accident Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Alt scapat de la balamuc... Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Ei rahat! Citat singura cauza pentru care se moare la noi pe drumuri sunt drumurile proaste... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 (editat) Data viitoare poate nu-l vad... Editat Noiembrie 4, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum