Marian Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Si daca ii vedeau ce? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Poți ține telefonul pe speaker. Eu asa fac in mașină. In rest cum zice Marian... Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Aseara am purtat aceeasi conversatie cu cineva pe facebook, revine aproape zilnic acelasi argument cretin cum ca singura cauza pentru care se moare la noi pe drumuri sunt drumurile proaste... I-am prezentat o multime de exemple concrete si recente de morti cauzate de viteza nebuna, le-a ignorat pe toate, ca stie el mai bine. Repet ce am spus si acolo, sa ne fereasca D-zeu sa apucam vremea cand autostrazile or sa rasara precum ciupercile dupa ploaie, or sa creasca mortii exponential, pentru ca suferim de 2 chestii incurabile: cretinism si viteza nebuna. Avem 2 autostrazi mari si late si alte tentative, si se moare periodic in mod absolut spectaculos si dramatic pe ele, vara pe aia catre mare, si in restul anului pe asta catre Pitesti ca deh, ne grabim, n-avem noi vreme de limite de viteza si nici de timpii de odihna ( aviz pentru camionagii ). La noi in localitate de cand s-au reabilitat drumurile la un nivel bun sau foarte bun se circula prin localitati cu viteza inspaimantatoare, mult peste 60 ( in fapt deseori mult peste 80 ), ca au unde sa se dea la masini, si, cu cat viteza e mai mare, cu atat mai grave urmarile unui eventual eveniment nefericit. Dar nimeni nu pricepe treaba asta, cu totii ne grabim, si Doamne fereste sa aiba cineva indrazneala sa circule in 60/h cu cineva in spate, pai injuraturile si flash-urile lui nu si le ia nimeni. Iar daca ajungi acasa si vrei sa faci stanga sau dreapta ca sa intri in curte, pai nu reduci nene ca esti porcait in fel si chip, intai te ascunzi unde poti, prin sant, pe vreo ulita sau unde mai gasesti ca sa treaca el, ca el se grabeste, nu sta de tine, abia apoi daca mai apuci intri in curte. Nu e deloc parodie, e realitate pura, astia am devenit de 2 ani de cand asfaltul in zona este foarte bun pana si pe strazi secundare. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Îmi pare rau că doar acum au asfaltat. In multe locuri din jurul clujului drumurile sunt excelente de mai bine de 10 ani. Autostrada tot mai sigura rămâne pt că nu vine nimeni din contrasens, deși la noi nici asta nu e o garanție. Viteza că viteza, dar nimeni nu e atent sau nu poate preveni simple accidente. In rest da, până nu se dau amenzi nu potolești lumea. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Sharky.Adevărul e undeva la mijloc.Ieri am venit pe A1 spre Buc şi pe banda a doua s-a circulat cu maşină după maşină,la viteze între 130-150 km/h!Dacă cineva punea o frână bruscă,indiferent de motiv,imposibil ca să nu se ciocnească câteva maşini!Zic asta findcă se circulă fără respectarea distanţei între maşini. Principala problemă,după mine,este că indiferent de starea drumului, viteza şi,mai ales,nerespectarea regulilor de circulaţie duc la creşterea riscului de accident... Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Și crezi că dacă se mergea pe DN pastra cineva distanta? Autostrada tot mai sigura rămâne că un dn, doar că la noi va fi mai nesigură tot timpul pt că nu se dau amenzi. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Sharky.La vitezele mari de pe autostrăzi riscurile sunt mai mari ca pe DN... Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Și totuși accidentele sunt mai puține. Dar na....ce contează. Un dn dinafară e mai sigur că o autostradă in Ro. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 (editat) Acum 6 ore, Marian a spus: Aseara am purtat aceeasi conversatie cu cineva pe facebook, revine aproape zilnic acelasi argument cretin cum ca singura cauza pentru care se moare la noi pe drumuri sunt drumurile proaste... I-am prezentat o multime de exemple concrete si recente de morti cauzate de viteza nebuna, le-a ignorat pe toate, ca stie el mai bine. Marian, SELECTIE NATURALA, tata, SELECTIE NATURALA si mai putine "fiare" pe drum! Principal este sa nu ia si pe altii nevinovati dupa ei, ASTA E PROBLEMA reala! Despre vitezomani si inconstienti/cretini/idioti la volan, n-am pic de remuscari, nu eu i-am pus sa apese acceleratia la podea! Mai ales pentru pustanii astia de 18-28 ani, "de bani gata", (cu masini super puternice "cu tractiune pe spate", luate de mami si tati, nu din munca lor), care se cred ZMEII STRAZILOR! SI apoi urla ma-sa si ta-su, "vai baiatu meeeeeu". Pai iti meriti soarta, parinte idiot! Editat Octombrie 31, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 O tânără de 25 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 dadea "tiru" cu spatele?, normal ca se intampla la toata urma e vina masinii....stirea spune ca masina a intrat sub tir, nu proasta de la volan, cele mai tampite expresii descriu accidentele rutiere..."a pierdut controlul volanului" e culmea pierderilor iar masinile astea de fac chestii de capul lor trebuiesc condamnate la dezmembrare. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Pe un sait de stiri se spunea ca ar fi sinucidere dupa o cearta cu sotul.. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 După ce a murit nici nu mai contează dacă a fost neatenţie, prostie sau sinucidere.Dacă ar fi adevărat că s-a sinucis după o ceartă, l-a învăţat ea minte pe fraier... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 8 ore, merck a spus: O tânără de 25 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR Exact ce scriam mai sus... Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Noaptea minții. Dosar penal pentru o actriță care a căzut cu bicicleta și s-a rănit ușor: „Așa e procedura” Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum