Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Eu nu inteleg un lucru...ai gresit intrarea. Bun, sa zicem ca asa e. Pai atunci de ce mama ciorilor te incapatanezi sa continui drumul, basca cu viteza, cand in cel mai rau caz, treci pe banda de urgenta cu avariile puse, pana gasesti intervalul liber sa intorci si sa mergi ca tot omul, chiar daca nu unde vrei tu. Ai posibilitatea sa iesi si sa intri corect, daca intorci, sau macar te deplasezi in acelasi sens cu toata lumea.

Link spre comentariu

Degeaba inceerci sa intelegi prostu...

Cred ca orice varianta e mai buna decat ce a facut. Mai ales ca autostrada nu e circulata. Ca in Germania cam greu cu intorsu la ore de varf.

Stiu bine pe unde a intrat omul (ca sigur nu a intrat de la Gilau sau Suceag si a venit asa 40km). Ca sa o iei la stanga ai semn clar de interzis, dubla continua, iar pe jos sunt marcate clar benzile cu directiile. IAr viteza de deplasare e redusa cand faci selectia, nodul ala imbarligat nu e in regim de autostrada, e imbarligat bine, vine cu curbe, etc.

Sau poate s-a bagat pe unde trebuie, dar a zis, ce, is prost sa o iau la dreapta sa merg spre Cluj? Ia sa fac eu stanga....

Eu cred ca politistii au prins idiotul folosind camerele de monitorizare/rovineta.

ASadar tot e cate un noroc cu ele, scapam de prosti ca sunt mult prea multi...

Editat de Sharky
Link spre comentariu

Am vazut cazuri cand au blocat circulatia cu TIR-ul si l-a lasat pe berbec sa intoarca...dar a vrut sa intoarca dupa ce si-a dat seama ce a facut. Aici se vede clar ca nu e circulatie mare, deci putea sa intoarca fara pericol.

Link spre comentariu

Cum mama masii sa gresesti intrarea pe o autostrada? 
Chiar si fara indicatoare ori marcaje, daca esti cu toti neuronii intacti n-ai cum sa intri pe invers, pur si simplu n-ai cum, ca nu te afli in Anglia ori alte tari unde se circula pe stanga...

Link spre comentariu

Dar cine l-a împiedicat să întoarcă, atunci când a observat că tot vin maşini din faţă, care îl semnalizează cu farurile ? Ăla e ori prea prost, ori drogat....

Era o poantă demult: ,,Când vezi că toate maşinile vin doar către tine, eşti pe contrasens...,,

Editat de validae
Link spre comentariu
15 minutes ago, Marian said:

Cum mama masii sa gresesti intrarea pe o autostrada? 
Chiar si fara indicatoare ori marcaje, daca esti cu toti neuronii intacti n-ai cum sa intri pe invers, pur si simplu n-ai cum, ca nu te afli in Anglia ori alte tari unde se circula pe stanga...

Daca unii habar nu au cei aia o autostrada (ca pur si simplu nu au mers vreodata pana in acel moment pe autostrada) si habar nu au ca pe  autostrada sensurile de mers sunt despartite, ca deh ei au mers doar pe drumuri unde in depasiri intrau pe contrasens .... pur si simplu nu compileaza ce prostie fac. E ca in faza lui Marin Preda cu taranu' care contempla ore in sir o girafa si in final concluzioneaza: ASA CEVA NU EXISTA! :57

Link spre comentariu

Tin si eu minte ceva clip pe youtube in care tiristu care a blocat circulatia pe autostrada, sper ca intr-o zona dreapta, se ruga de om sa intoarca, omu inca insista ca daca tot a intrat, sa se duca asa. Era ceva badiuc trecut de 50-60ani la cum arata. Probabil se gandea cata benzina risipeste...

Prostia nu are limita si nu are varsta...

Link spre comentariu

https://ziarulunirea.ro/asociatia-pro-infrastructura-circulatia-pe-contrasens-cauza-multor-accidente-multi-romani-circula-in-directia-gresita-perfect-constient-nu-din-neatentie-680660/

Astia zic ca omul pur si simplu a intors pt ca a intrat gresit.

Solutia nu e marcarea mai buna. E pedepsirea mai aspra. Nu e corect ca sa iti ia carnetu ca ai intrat pe o alee la bloc pe interzis tot pe aceeasi perioada cu intorsul pe autostrada.

Camere sunt si solutia e sa ia carnete pe cate 3luni, ca la alcool.

Dupa cum arata zici ca e om serios, trecut prin viata, doar ca a trecut degeaba ca de prostie nu a scapat.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ceva proaspat:

Un conducator auto inconstient a fost la un pas sa provoace o tragedie de proportii, in seara zilei de vineri, 5 februarie, la iesire din localitatea tulceana Somova catre Niculitel.

Link spre comentariu

Exact ce nu e permis la regulament,adică depăşire în curbă fără vizibilitate.Mai e ceva de comentat aici?Păcat că nu poate filmarea să fie probă acceptată.La aşa ceva aş da suspendare permis pe 2-3 ani.Că vrea ăla să moară e treaba lui,dar nu să omoare pe alţii!

Link spre comentariu
Acum 7 ore, BRANCA a spus:

Exact ce nu e permis la regulament,adică depăşire în curbă fără vizibilitate.Mai e ceva de comentat aici?

Linie continua, chiar dacă nu era curbă, berbecul trebuia sa stea în banda lui. Probabil avea limbrici. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări