BRANCA Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Nu înţeleg nimic din clipul cu trotineta!Se bat ăia şi atât...De la ce s-or fi luat? Se vor ridica maşinile parcate pe trotuare?Au ăştia curaj în Bucureşti?? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Daca a traversat calare pe trotineta, este vinovat trotinetistul (asta in cazul in care traversa trecerea). Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Acum 47 minute, BRANCA a spus: Au ăştia curaj în Bucureşti?? Daa ,mai ales politia locala ,ieri am tras pe dreapta pe Iuliu Maniu sa raspund la un apel tel. si hop si ei sa ma intrebe de ,,sanatate'' cu toate ca erau mai multe masini ,,parcate'' .... Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 dan-a2.Eu vorbesc de alea de pe trotuare,care sunt sute de mii! Zic unii că întâi trebuie făcute parcări.Corect,da' în multe locuri cu parcări nu sunt maşini,din cauză că se plăteşte!Soluţia?Îl dezgropăm şi-l înviem pe nea Nicu,să dea parcâri gratis la bucureşteni!... Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Asta e ipocrizie autentica. Parcam pe trotuar ca sa nu platim, si parcam in locurile rezervate sau direct in strada in fata usii magazinului ca sa nu mergem pe jos de la masina la destinatie nici macar cateva zeci de metri, dar ne plimbam prin mall-uri km intregi pe jos. Apoi ne plangem ca nu se fac parcari. Asa cum spuneam, al naibii de ipocriti mai suntem. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 In drum spre casa, când locuiam in Bucuresti, treceam pe linga o parcare, nu stiu daca era cu plata sau fara. Indiferent de ora la care treceam, parcarea era goala, doar câteva masini. In schimb, trotuarele de linga blocuri erau pline de masini. Adica, io care am masinaz sa nu opresc in fara scarii,vci la o distanta de 30 de metrii? Oooo, asa ceva nu se poate! Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Urmărire ca-n filme la Suceava. O șoferiță a luat amenda anului: 7105 lei! La 24 de ani, o tânără din Suceava i-a lăsat fără replică pe polițiști când a trecut în mare viteză pe lângă ei. Depășire pe contrasens, cu 170 de kilometri la oră! Viteză record, dar și o amendă pe măsură, 7105 lei! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 La 24 ani fata își permite mașina cu mușchi, își permite și amenda... oricum n-o plătește ea. Are cohones. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 https://www.stireasucevei.ro/video-la-volanul-masinii-urmarite-ca-in-filme-pe-strazile-municipiului-suceava-se-afla-o-tanara-de-24-de-ani-aceasta-a-fost-amendata-cu-peste-7-000-de-lei-si-i-a-fost-suspendat-dreptul-de-a-conduce-p/ Link functional catre stirea originala... Are pe dracu cohones, e nebuna de legat si dus la balamuc. Din cauza acestui tip de imbecili mor mereu atatia oameni pe sosele. Si cand ii auzi pe unii ca se moare pentru ca nu exista drumuri...iti vine sa le dai una in freza... Se moare cel mai mult din UE la noi ( cu mult ) pentru ca noi romanii ( dureros de multi ) suntem complet nebuni si fara pic de ratiune la volan. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 6 minute, Marian a spus: Are pe dracu cohones, e nebuna de legat si dus la balamuc. Are cohones. Examenul psihologic nu a depistat-o cu probleme psihice, deci nu e nebuna. Chestiuni de moralitate nu are rost sa fie discutate în astfel de cazuri. Selecția naturala lucrează. N-a crapat acum, crapă tura viitoare, doar ca e posibil sa mai ia câțiva cu ea. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Cand ai fost ultima oara la un examen psihologic pentru fisa medicala la permis? Ca eu am fost acum 3 ani si e o gluma proasta, intra candidatul si dupa maxim 5 minute ( de regula 2-3 minute dureaza examinarea ) e declarat apt psihologic... E o banalitate sa-l fentezi! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Legal nu e nebuna. Cine suntem noi sa punem diagnostice? Nici măcar acum polițaii nu au cerut o expertiza psihiatrica, ci au tratat-o fix ca pe un om normal. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Numai un om cu mansarda defecta depaseste pe linie continua o masina de politie in misiune, si tot numai un om cu mansarda la fel de bolnava alearga in halul ala prin oras ca sa fuga de ei. Faptul ca sistemul medical nu a descoperit problemele ei este doar o problema de sistem defect. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 E o părere. Eu zic ca tuta e perfect sănătoasă. https://www.facebook.com/reel/777676173336090?s=yWDuG2&fs=e Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Probabil era și cioară. Mă distrează asta. I a lăsat fără replică. Replica a fost amenda și arestul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum