Sharky Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Hai mai. Ăla se credea la raliu la cum agita mașina. Iar Busu de unde știi că s a oprit voluntar? Link spre comentariu
yo2mhj Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Acum 16 minute, BRANCA a spus: Sharky."Se interzice oprirea voluntară pe poduri"... Când ați circulat ultima vreme la volan într-un trafic aglomerat? Poate șoferul autobuzului a oprit și a "pus" avariile pentru ca avea vehicule oprite în fata sau lucrări. Avariile sunt tocmai pentru berbeci de genul, dar dacă nu ai ochi. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 (editat) Acum 49 minute, BRANCA a spus: Corect Sharky,da' autobuzul oprit pe pod??Cum e cu ăla? In Romania, avariile sunt folosite pentru a multumi, in tari cu apa mai calda sunt folosite pentru a instiinta soferii care vin ca traficul este oprit (un accident, se fac lucrari si este necesara oprirea traficului pentru perioade scurte, etc.) si este formata o coloana ce urmeaza sa se puna in miscare. De unde ai tras tu concluzia ca autobuzul s-a oprit pe pod??? Editat Octombrie 20, 2022 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 La 16.10.2022 la 21:36, Sharky a spus: https://cluj24.ro/accident-pe-a3-la-cluj-patru-persoane-intre-care-un-copil-mic-transportate-la-spital-141804.html Pardon, a mai fost un alt accident și sâmbătă! E marcaj continuu de când intri de pe DN până când intri pe autostrada. Nu se întrerupe niciunde! Autostrada aia e din 2010! Zău de nu s a prostit lumea de atunci. Toată lumea merge mai repede și taie curba pe interior. Că e pe DN sau pe bretea. Problemă că pe bretea nu ai unde sa te tragi că ai mantinela. Am editat: De fapt doar din 2018 parca s a dat drumul spre Suceagu la autostrada. De acolo vin cei din sens opus, pe ieșire. Totuși, prostia e la cote maxime peste tot in tara. Între timp s au trasat doua linii continue cu vreo 30 40 cm intre ele. Să înțeleagă tot prostu cum sta treaba. Personal simt că impactul vizual e mai mare. Îl văd că pe un obstacol mai impunător decât o simplă linie. Să sperăm că îl vor vedea la fel și alții. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Aveţi dreptate cu autobuzul pe pod.Am mărit imaginea pe telefon şi se vede,din locul cu semnalizarea,că se mişcă...Oricum n-am zis că bembeleul cu depăşirea nu e de vină.Curios ce viteză avea de n-a putut frâna "safe". Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Acum 2 ore, Sharky a spus: Între timp s au trasat doua linii continue cu vreo 30 40 cm intre ele. Să înțeleagă tot prostu cum sta treaba. Ti-a mai ingustat tarlaua! Te mai bagi acum cu 90km/h? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Of course, he has BMW. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Otobuzu' nu pare sa opreasca ci doar sa reduca foarte mult deoarece in fata par sa fie lucrari pe drum, si avertizeaza cu avariile ( si eu o fac cand sunt fortat sa reduc foarte mult sau sa opresc din motive pur obiective, asa cere legea dealtfel ). Deci resulta che zmeul ala avea neuronul plecat cu sorcova... PS: Oricum trebuie sa fii maxim de batut in cap si de cretin si de imbecil si de cum mai vreti, ca sa opresti masina pe pod in mod voluntar. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Chiar și voluntar, în condițiile respective de trafic nu faci accident. Excepție face doar prostu cartierului. Breteaua de urcare e lata doar incap tiruri pe acolo. Merge și cu BMW 90. Mercu și mai mult că are cădere pe rotile din fata și nu sub virează. Aia e viteza testată la care mașină încă nu au virează. Tipic mă duc cu 60 nu mă grăbesc niciunde. Dar n am conștientizat impactului vizual a doua benzi trasate in mod voit depărtat. Adică zici că e o aproape o banda de bicicleta acolo între ele. Îți dă alta senzație de orientare și de delimitare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Iar întreb,ce viteză putea avea bembeleul în urcare?Am impresia că se circula cu viteză pe pod,că la depăşirea busului maşina intră în "zigzag"...Foarte probabil zic că şi busul o fi frânat şi semnalizat din scurt... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Multi bagatori de seama aici pe forum............. Masina din filmulet nu-i BMW. Masina din filmulet semnalizeaza virajul inainte sa il inceapa deci nu a fost chiar asa de "din scurt" cum se comenteaza pe aici. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Aia așa e, dar cretinul a tras de volan prea brusc, chiar daca totul era previzibil. Am văzut multi care bruschează mașină fără rost. A aruncat spatele, l a prins cu întârziere și probabil că a ridicat pedala nu l a ajutat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Acum 6 ore, BRANCA a spus: Corect Sharky,da' autobuzul oprit pe pod??Cum e cu ăla? Ce, nu ai văzut asa ceva? Sa vii la noi în târg sa vezi cum stau mașinile inclusiv autobuzele pe pod sa aștepte verdele de la semaforul de la baza podului, când din urma tot vin pana se umple. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Oprire voluntara inseamna atunci cand ai liber in fata si totusi opresti. Nu inseamna sa fie oprire in conditii de trafic lent ori semafor in imediata apropiere. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Cine o fi fost vinovat ?? https://www.ziarulincomod.ro/video-barbat-pe-trotineta-batut-de-un-sofer-recalcitrant/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum